Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek szerint akkor a vice city-t és a san andreas-t is kiadják újra mobilokra? A vice city-t már régebben megvettem androidra, pont mostanában gondolkoztam hogy a san andreas-t is megveszem. De akkor lehet jobban járok ha megvárom ezt az újabb kiadást.
-
Döglött Róka
veterán
válasz tisztelturam #81 üzenetére
"Grand Theft Auto
The original Grand Theft Auto is set in the cities of Liberty City (including the neighbouring state of New Guernsey), San Andreas and Vice City in 1997. These renditions of the cities are vastly different from their more well-known counterparts in the 3D Era. In the game, the player can choose from one of eight protagonists, and even change their names. It begins with only one level to choose from."Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Döglött Róka #80 üzenetére
Ezt a hangok mondták?
-
Wlac
Ármester
válasz Dilikutya #72 üzenetére
A Vice City mellett a Stories volt a kedvencem, amit még Vitán toltam végig (persze a PSP változatot). Nem értem, hogy az a rész miért nem elérhető mobilon, vagy bármilyen modernebb platformon.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Jakesz
addikt
válasz Döglött Róka #76 üzenetére
Hol van remake?
-
Döglött Róka
veterán
Remasterelik a remaket?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Dilikutya
félisten
NE! Az egy fos. A GTA IV jó játék, de a motor alatta egy katasztrófa. A 60fps fétisisztáknak is kihívás modern hardveren. Tény, az átlagos sebességgel nincs baj, de szépen be tud akadni, meg azért maximumokban sincs annyira eleresztve.
Meg az már nem remaster, ha teljesen új motort kap, de ha már új a motor, textúrákat, modelleket se kéne a régin hagyni, különben minek a felhajtás. Az eredeti verziók mennek ma is, legalábbis PC-n. Bár azt meg már lehetne konzolra portolni valószínűleg könnyebben, miint berakni alá egy új motort.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Most is vannak mobilra, 1780Ft darabja a Google Play-en. GTA3, Vice City, San Andreas, meg PS2-ről a Liberty City Stories-t is átportolták, meg van a felülnézetes Chinatown Wars. Jó pár éves portok, ha az akkori telefonok elbírták, a maiak kedvéért azért van némi lehetőség modernizálni a grafikán.
A Vice City Stories-t kéne még áthozni valami normális platformra, mert az csak PS2-3-on és PSP-n volt. Emulátorral elindul ugyan, de az nem az igazi. Bár gondolom, ma már jól fut, amikor először próbáltam, eléggé gyökkettővel ment még.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Z10N
veterán
Mennyire biztos ez az UE?
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
gyimger
őstag
Rajongói Unreal Engine-es videók vannak/voltak eddig is. Azért töröltette a Rockstar ezt a videót, mert 1. ne lője le a poént vagy 2. ne legyenek magasak az elvárások? De a kedvenc kommentem az eurogamerről:
"it's fun to imagine it gives us an indication of how the official release may look"
Fun indeed, I'll run a marathon naked with a cinder block tied to my testicles if the revamps later this year look anything like this."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
addikt
-
johnyblaze
aktív tag
kifejezetten nem orulok neki hogy hozzanyulnak a 3 hoz es vc-hez.szerintem igy jok.a regi szep emlekek.amikor eloszor meglattam.illetve az a jo kis megszokott atmoszfera.mar a gta V-sem erdekelt.de erre aztan hanyingert kapok.
[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Polllen
nagyúr
"drasztikus kinézetbeli változtatásra nem kell számítani"
Magyarul portolják az új rendszerre és ennyi?"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bobalazs
nagyúr
ha igaz unreal enginnel elég fasza lenne
csak épp ez miatt a szar gyengébb gépeken meg érvezhetetlen mer nem lesz unreal mellett 100 fpsja és 4 -és 5-höz képest sokat lehetett szivni velük, volt néhány genyó küldi benne, gondolom azok öröklődnek..
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz freeknight #50 üzenetére
Ha nincs náluk a jog, akkor nem lesz benne, vagy kevesebb zene lesz vagy lesz helyette valami más.
Sic Parvis Magna
-
tisztelturam
aktív tag
Mivel jobb és miért jobb a saját enginejük helyett az UE-re átrakni Mióta megláttam a hírt azóta ezen gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Persze, az összes GTA-ban volt lehetőség a 3. résztől saját zenéket berakni (persze csak a pc-s verzióban) egy saját rádióállomásra. De ez nem ugyanaz, a játékban lévő rádióadókról beszélek, azokat csonkították meg, ezeket max csak egy mod segítségével lehetett visszarakni, akár a mobilos verzióba is. De kérdés, ha tényleg új motort tesznek a remaster részek alá, abban lesz-e lehetőség moddolásra.
-
rumkola
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
válasz freeknight #50 üzenetére
SA-ban nem úgy volt, hogy vt egy külön mappa ahova te tudtál zenét rakni és azt hallgatni?
Lehet rosszul emlékszem vagy keverem valami másik játékkal -
freeknight
őstag
Ami még kérdéses számomra, hogy mi lesz a rádiókban lévő zenékkel? Már a mobilos (és később pc-s) San Andreasból is kihagytak egy csomó számot, mert lejártak a jogok, a GTA 4 10 éves steames verziójában egy teljes rádióadót tüntettek el. Rockstart ismerve a profitmaximalizálás lesz a legfőbb gondjuk, gyanús, hogy még több zene fog eltűnni.
-
csibe1
addikt
válasz Hopkins95 #42 üzenetére
"Igen, a GTA V multi épp ezért egy kész clusterfuck, nem jött be igazán, mert mindig jön valami szararc, aki beleköp a levesembe és elrontja a játékot."
A nagyon kedves, jópofa, aranyos csíterekre gondolsz netán?
Semmi gond, ők csak színesítik a játékot! Nem bug, fííícsör!!!!444!!" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Wlac
Ármester
Ahogy látom, többen keverik a remaster és a remake fogalmát. Ez csak remaster, nem kell semmilyen nagy dologra várni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
addikt
válasz homerhamm #40 üzenetére
Igen, a GTA V multi épp ezért egy kész clusterfuck, nem jött be igazán, mert mindig jön valami szararc, aki beleköp a levesembe és elrontja a játékot.
De kontrollált körülmények között co-op- ban haverokkal nagyon szívesen újrajátszanám a régi GTA-kat is. Mondjuk így is valamikor kiviszem, csak idő kéne rá.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Nagynozi
aktív tag
Hát én nem tudom... Nekem új friss játékok kénének már (GTAVI khm khm), mint remakek....
-
homerhamm
addikt
válasz Hopkins95 #39 üzenetére
Nem kellennek a troll vérpistikék azért írtam, sőt, semmilyen online co-op nem kéne, az rontana a hangulaton. Egyik régi/klasszikus GTA-nak se volt online része.
(CJ vs. CJ - the Damn Train CJ)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz homerhamm #38 üzenetére
Online multiplayer nem kell, de egy online co-op opciónak végtelenül tudnék örülni!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
homerhamm
addikt
Én őszintén remélem, hogy nem lesz benne online rész.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
BoneDragon
veterán
Örök kedvenc marad a Vice City. Ha igényes lesz, azonnal megveszem mégegyszer!
-
addikt
Való igaz. Végignéztem a videót és az az érzésem támadt, hogy a GTA V-nél inkább a mennyiségre, mintsem a minőségre fókuszáltak.
Valami nagyot és látványosat akartak dobni, a térkép mérete és a grafika volt a prioritás, az apró részletekre, élethű AI-ra és rendes fizikára pedig mintha nem maradt volna erőforrás.
Ez jó példája szerintem annak, hogy a kevesebb néha több.
-
kikikirly
senior tag
Utálom hogy ezt csinálják, ugyanakkor be kell látni-tisztán anyagi oldalról jobban járnak egy Remasterrel mint egy nagyságrendileg költségesebb Remake-el.
(Amibe a sztori,küldetések 100%-ig megyegyeznek az eredetivel,csak a fizikát,animációkat stb elemkett hoznak fel mai szintre).Akkora rajongó tábora van a sorozatnak hogy igy is venni fogják mint a cukrot, plusz ott a mobiltelefonos piac,
amit egy Remake esetén el lehet felejteni. Ráadásul 6-10 év múlva el lehet késziteni a Remake változatot is. Én pont ez miatt vagyok dühös, ilyenkor 6-10 évig garantáltan nem nyúlnak a felújitott részekhez. Minek is tennék,saját eladásaikat
kannibalizálnák. Másrészről ezek a játékok mai szemmel baromi elavúltak, mezei Remaster mint halottnak a csók. Red Alert Remasternél is kikeltem magamból, elismerem hogy mint Reamster jól sikerült, de ha az érzelmi
faktort kivesszük mintha visszamennénk a középkorba.1000x jobb/komplexebb Stratégiai játékok vannak a piacon, nem értem miért akarna bárki azzal a 2x2 komplexitású cuccal játszani a nosztalgia faktoron túl. -
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
Nekem mai napig a San Andreas a kedvenc részem és az egyetlen kérdés, ami eszembe jutott a hír hallatán, hogy vajon a térképet átszabják-e, hogy passzoljon a GTA 5-höz vagy az eredetin hagyják. Imádnám újra végigjátszani a régi városokban.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
vm93hun
aktív tag
válasz Hopkins95 #30 üzenetére
A visszafogott fizika csak a jéghegy csúcsa a GTA V hiányosságainak a IV-hez képest.
GTA IV is better than GTA V[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
addikt
Igen, a GTA IV-nek is sokkal jobb a fizikája, az előző részekben pedig ahogy a fenti összehasonlításban is látszik, még nagyobbak a robbanások meg a roncsok, ami talán nem olyan realisztikus, de őrült nagy móka volt roncstelepet gyártani tankkal az utca közepén.
Egyébként nem is értem ezt a túlzott hypeot a GTA V-nél, mert bár a térkép mérete minden előző GTA játékét felülmúl, de a fizika a játékban visszafogja az élményt.
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz Hopkins95 #26 üzenetére
Azt azért nem mondhatod, hogy a Vice City fizikája élvezhetőbb, mint az V-é. Bugok nyilván akadnak, de egy 10000x részletesebben kidolgozatt játékban persze, hogy többet találni, mert aki többet dolgozik, az többet is hibázik.
Ha viszont az V-öt a IV-hez hasonlítjuk, akkor teljesen igaz, amit mondasz, mert vezetés és ütközésmodell szempontjából lényeges visszalépés történt az V-ben.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Konzolon tök jól futott, PC-n volt egy trükk. Amikor elindítottad a játékot, meg kellett mellé nyitni a feladatkezelőt és ott a játéknál a proci használatnál kellett valamit állítani. Utána ment normálisan, röccenés nélkül és ez még csak nem is virágbóti verzió volt.
Sic Parvis Magna
-
addikt
Hát szerintem meg a régi részek fizikája éppen hogy nagyobb fun, mint a GTA V unalmas ütközésmodellje meg szar fizikája: THE BIG GTA Vice City vs. GTA V COMPARISON | PC | ULTRA
Itt van még egy elrettentő példa: GTA V has stupid car physics
-
Jakesz
addikt
Persze, hogy nem szarok. Nagyon is jók, de a mobiljátékok piacára nem éri meg ilyen jatékokat kiadni, mert hatalmas bukta lenne. Reklámok es mikrotranzakció nélkül nem nagyon tud sikeres lenni egy mobiljáték. Az optimalizálás meg kegyetlenül nagy meló ilyen játék esetében.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Ha nem olyan minőségben teszik le mint a mafia remastert, akkor nem érdekel. Inkább valami ilyesmin vagy a gta 6-on dolgoznának, mint a nyolcszázadik repülő rakétás motoron gta online-ban a vérpistikéknek.
-
Jakesz
addikt
Hát pedig nagyon irreális, mert akkor ég és föld lenne a különbség, lásd a San Andreas és a GTA IV közti különbséget. És ahogy nyilatkozták is, nem áll a szándékukban ilyen szintű felújítás. Főleg, hogy telefonra is jönnek, amik esélytelenek lennének azt futtatni. Vagy, ha valami csoda folytán a mai telefonos csúcsprocik már képesek is lennének rá, annyira tökéletesen kellene optimalizálni, hogy az a pénz sosem térülne meg egy singleplayer (mikrotranzakció-mentes) telefonos játék esetében. Szóval ezt el kell engedni minden szempontból.
-
Jakesz
addikt
-
Jakesz
addikt
Én sem értem. Az akkoriban is már őskövületnek számító 2 Ghz-es Intel Celeron procin és GeForce 4 MX440-es videokártyán akadásmentesen futtattam.
vm93hun (12)
Az itteni pár kommentből is látszik, hogy mekkora elvárások vannak ezek felé. A legtöbben most azt hiszik, hogy olyan felújítás lesz, mint mondjuk a Resident Evil 2 remake az eredetihez képest. Pedig nyilatkozták is, hogy nem kell nagy felújításra számítani. És mivel telefonra is jönnek, ez meg végképp mindent elmond...[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
-
Montanaxy
aktív tag
A SA miatt elfogadnám, mert az egy bűn rossz port lett pc-re. Meg remélem beleteszik a GTA V fedezékrendszerét+modern autós fizika.
-
Jakesz
addikt
Ha mobilokra is érkezik, akkor tényleg nem lehet nagy durranás technológia terén.
-
addikt
Ide nekem a Vice City-t, de mán azonnal!!!NÉGY4!!!!4!!😜
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Amikor kijött a 3 csak ámultam mennyire durva 3d-ben betöltési képernyő nélkül (jó azért van valamennyi) egy egész város. Aztán rádiók, rise fm...
A VC-t pedig a legjobb gta-nak tartom mai napig. SA nem kötött le a IV-se az V-t meg ki se próbáltam.
GTA1 meg 3dfx videókártyával kifejezetten szép volt a maga korában. -
Ja, már megörültem, nekem a GTA trilógia a GTA 1-2 + GTA London De azoknak meg minek a remaster ugye.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Ha összerakják legalább a 3/VC-t az V motorja alá, nekem is "instant get" lenne, holott nem igazán szeretem, ha kétszer kell fizetnem bármiért is. Ezek a játékok viszont gyerekkorom meghatározó részei voltak, és mikor videót nézek egy-egy küldetésről, mégis azon gondolkodom, hogy ez meg mi? Nagyon más (sokkal, de sokkal szebb) emlékeim vannak róluk. Hiába, az idő mindent megszépít ugye.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Maxxy10
addikt
Remaster helyett jöhetne remake. Van elég elérhető mod
-
30z.Samu
félisten
Tudom, hogy egy "igénytelen" állat vagyok, de ez instant get lenne.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban