- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz asadasad22 #12 üzenetére
Nem játszottam velük, ránézésre ítéltem, és ránézésre mind a kettő ugyanolyan gagyi. Mutathatnál 40k-ért PSP-t, 50 alatt nem láttam még, bár mostanában nem néztem. De iPohne lazán akad 100k alatt, ami nem 160k
De aki hülye, haljon meg, én ezt a pénzt benzinre meg bulira költeném
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
h_mate
tag
És tisztelt k.!
Vajon miért mondják az iPod Touchra, hogy szegény ember iphone-ja?
Multimédiában az is simán legyűri a PSP-t és nem 160 még csak nem is 100K, hanem 55-ért ma már hozzá lehet jutni, mikor a legújabb PSP is van 60k.Az iPhon-hoz képest csak annyi hiányzik, h nem tudsz vele telefonálni.Meg pár szirszar.
Ja még annyi, hogy a GT5 lesz vagy 12 ezer, míg a real racing nincs 2000 ft.Nagy különbség.Suhognak a Fuck.
-
k.
őstag
A psp is multimédiás kütyű.Tudsz rajta sorozatot vagy filmet nézni(nagyobb kijelzőn mint a szifon) zenét hallgatni(legalább olyan hangminőségben) netezni(bár ahhoz elvetmültnek kell lenni) és persze játszani.Tehát azért az hogy az iphone lenyomja multimédiába olyan mint ha egy trabit lenyom egy astra(árban értve).Nem nagy cucc.De a maga ár érték arányában közük nincs egymáshoz(PSP javára).
-
asadasad22
őstag
számodra hasonló élményt tud nyújtani a két játék.. azt hogy csináltad? hol játszottál a GT PSP-vel? kint voltál a gamescom-on? vagy talán a Polyphony-nál dolgozol?
a videóból is teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy mérföldekkel jobb a gt, össze sem hasonlítható a kettő, a psp egy konzol, csak emlékeztetőül.
ja, és ezek mellett a psp a merő pénzpazarlás a 40k-s árával, az iphone a jó befektetés a 160k-s árával. gratulálok. -
hoffman_
nagyúr
Ez kommunism-nak is szól. Abban alázott, hogy számomra hasonló élményt tud nyújtani ez a két játék, és a két kütyü meg rohadtul nem ugyanaz. Ilyen szempontból iPhone jobb befektetés, mert multimédiás szirszar. Bár részemről egyiket sem venném. PSP merő pénzpazarlás.
-
kommunism
aktív tag
Ne haragudj de az iphone tuti nem alázott itt azért mert épp 1 4 versenyzős pályát raktak fel videóba és a psp re valódi szimulátor is készül ettől még ez a "real" racing nem lesz jobb
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
HarapósKutya
tag
Azért sztem a psp-t még nem veri!
www.halivud.hu
-
hoffman_
nagyúr
iPhone rulz. az a szomorú helyzet, hogy itt bizony alázott. még ha nem is szebb mint a psp.
-
evone
őstag
Ő volt az. Ha egy picit is vetted volna a fáradtságot, látnád hogy a két videot nem ugyanaz toltotte fel, semmilyen osszehasonlitas nem volt, egyedul a cikk iroja rakta ossze a ket videot.
Aztán hogy ON legyek, nemtudom de én nem akarok szimulator jatekot jacani 2"on, es a Gran Turismo jelen esetben elegge unalmasnak latszik a videon, buszon meg nincs ido egy 20 perces versenyzesre, de lehet hogy egy par perces korre szivesebben elovennem a Real Racinget.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
h_mate
tag
ezért nem veszek psp-t. ha a buszon akarok autóversenyezni arra meg elég a touch.
Suhognak a Fuck.
-
twollah
nagyúr
A PSP verzio nekem meggyozobbnek tunik.
-
EyEsOnU
tag
kiváncsi vagyok, ki volt az első iphonefanboy aki összehasonlította a psp-vel... viccnek is rossz igazság szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest