Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ezzel nem vagytok egyedül, többen jelezték, hogy jobban elnyerte a tetszésüket a PSP verzió borítója, én is osztom ezt a véleményt. csak ne feledjük, hogy az a játék tulajdonképpen már 2005-ben készen volt, után 4 évig csak a borítóval baszakodott a PD úgyhogy lehet voksolni: ez a borító most, vagy egy szebb, de az csak 2013-ban
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jookomak
őstag
Csak nekem nem tetszik a borító? Túl sok minden van rajta ( 7 felirat a címmel együtt), és az autó is olyan, hogy más szögből jobb lenne.
Ahogy nézegetem a sajtós képeket, a kedvenc beállítás az autó valamely sarkáról lőtt kép, sok esetben kicsit lentebbről.Na, nem akadékoskodok, így is megveszem, aztán ezzel az egy (pontosabban 4 féle) autós játékkal elleszek, nfs-ek, meg dirt-ök mehetnek ahova akarnak.
-
keIdor
titán
NFS: Shift - BMW
Forza 3 - Audi
Gran Tourismo 5 - Mercedes¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sicilian
addikt
Elegáns és egyszerű
nothing is true everything is permitted..
-
TazLeacher
nagyúr
Ez a project is lassan már az "egyszer talán elkészül" kategóra. Mire megjelenik itt lesz a PS4.
-
Sefter
veterán
szerintem már azt sem bánnánk ha nem lenne borítója csak jelenjen már meg
Psn ID: sefter_hun
-
v!ct0y
veterán
És a hátoldala ?
-
McCoy20
tag
vajon megyit fizetett a Mercedes
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Anbernic RG405M
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest