Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Vagy venni kell egy Onkyo HT-S3305 cuccot, ahogy én is tettem! 90eHUF-ból megvan!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
jimessor666
aktív tag
OFF: Nem teljesen lehet azonosítani ezt az architektúrát egy PC-s konfigba szerelt VGA grafikai teljesítményével (ahogy az egész gépet sem),mivel a PS3 is egy integrált platform,egy standard hardware,amire jóval könnyebb optimalizálni,nincs konkrétan OS (az XMB-re van egy külön optimalizált processzor a Cell-ben,ez külön magot eszik),stb,gondolom ezt neked nem kell kifejtenem.
De ha a grafikánál maradunk,egy Uncharted 1-2,egy Killzone 2,egy GoW III elmenne egy 7800 GTX-en, csak így belegondolva,mellé téve a megfelelő HW körítést 256 System, és 256 VGA Memory-val? Tényleg ne menjünk bele,mert ez itt a GT-ről szól,off téma,csak picit gondolkozzunk el ezen... Akár tovább is léphetnénk a PC-s dolgokon...
ON...
私たちに聞いてください。!
-
heihachi
addikt
Nincs 60 fps@1080p. Az 1080p nem 1920*1080 hanem "csak" 1280*1080 (ami még mindig nagyon szép eredmény, csak azért mégsem igazi full HD). Az fps számot tekintve néha a 30-hoz van közelebb a cucc, van pálya, ahol 8 autóval 50 felé nem megy, sokszor másodpercekig 40-el megy, meg még vsynces, meg még popupol is közben
A pályák sem kaptak igazán nagy figyelmet. Például a legfájóbb számomra az aszfalt és annak felgumizása, ami hát enyhén szólva is... khm... szar, illetve a nagyon látványosan egymás után ismétlődő textúrák.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest