Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
Na csak igaz is legyen a hír.Ha igaz akkor muszáj megvennem a PS3-at.Ez a játék nekem etalon!
PSN ID:blazseydr
-
jozefgucci1
addikt
Csak azt sajnálom ,hogy nem lehet pc-n játszani vele.Még régen PS2-n játszottam rengeteget az előző részekkel és nagyon szerettem.Rengeteg óra belement.Annyit azonban nem ér ,hogy emiatt vegyek egy ps3-at.Inkább beletoldom az új tv-be az árát és az már úgy élmény .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h_mate
tag
Nem is tudom, hol olvastam,(talán a gamekapcson?) hogy dec 4-én jelenik meg.Szintén az ő beszámolójuk alapján engem a forza 3 még jobban érdekel, ott lesz törés is.
Suhognak a Fuck.
-
őstag
Egyre biztosabb, hogy kell egy PS3... meg ahhoz egy LCD... meg egy kormány... meg egy hangrendszer... de, asszem először egy lakás...
Icewolf || kósza ||
-
gabi81
tag
ha a ps3-at és gt5-öt egybecsomagolják és "baráti" áron árulják én is benevezek egyre.
just believe in yourself
-
Tikakukac
titán
Komoly húzótényező a vásárlásnál, de majd játszom ismerősöknél ennyi pénzt nem ér meg nekem a PS3
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
feka007
veterán
Na ezért a gamért télen veszek egy PS3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OpenMediaVault
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest