Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nem mondok mit? A második linkelésed egy teljesen 2006-os hozzászólású öreg topic!
Ott nem sok megoldást találni! Ha valakit tényleg érdekel, h mit tud ma egy ps2 emulator (megjegyzem legalább 2 magos proci kell neki) az talál linket a blogom-ban!Ma már nem csak 2D-s (PS2) játékok futtatására alkalmas gépeink vannak!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
orkester
őstag
Remek hír! Nálam biztos vétel!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
zola0306
tag
Hát ez az!!!
Végre!
Épp most akartam kitolni PS2-n,de akkor bevárom ezt az ISTENI pakkot!
Remélem belefér a karácsinyi szatyorba!ISTEN VAGY SONY!!!!!
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
olbaidhun
őstag
Nagy gow1-2 rajongó voltam-vagyok és nem értem milyen gond volt a 2.részben az fpssel.. PS2-őn ez a legtutibb cucc, amit valaha láttam. Sőt álltalában is benne van az első 5 game-ben, amit legjobban szerettem! Nos van itt pc-s elérés is -ITT- mindent megtaláltok hozzá, csak kicsit érdemes visszaolvasni! Én már végigvittem párszor.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
_ocsisajt
őstag
nekem megvan mindketto, eredetiben ofkorsz... hdloaderrol szepen elporognek
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
jookomak
őstag
Eddig kimaradt, nem volt ps2-m, így meg legalább nem kell elkérni havertől. Úgy látszik volt értelme anno annak a szavazásnak, hogy mi legyen a collectors edition-ön, még ha ez nem is az...
Remélem nem szúrják el a modernizálást, sztem tuti vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest