Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Eddig az összes nex-gen játék közül ez a legrealisztikusabb. Szerintem szebb mint egy agyon fényefektezett, vakító, mindenhol tükröződő csili-vili VGA zabáló játék. Kíváncsi vagyok az eddig felsorolt problémák megoldásaira, illetve azokra a hibákra amiket a technológia hoz majd magával. Remélem tartalmas játékot dobnak majd össze, és nem csak egy tech-demo lesz, mint a Crysis 3.
-
Low Noise
senior tag
Használnak némely játékba olyan pocsék megvilágítást, hogy ez statikussága ellenére is remek.Inkább ez mint amikor a HDR kisüti a szememet a játékidő 80%-ában. (Pl. Spec Ops The Line, azt tényleg napszemüvegben kell játszani.) Fejlesztgessék csak, hátha jó lesz én szorítok nekik.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
2015ben várható a megjelenése, még 1 év ami az U3-as motor elavulásához vezet. Sok lesz az szerintem. Ettől függetlenül ez a kis promó elég látványosra sikerült azt hozzá kell tenni, kérdés, hogy ez mennyire elég egy játékban. Oké, hogy tök jól néz ki, az első 1-2 órában, de utána úgy is mindenki a játékélményre fog koncentrálni. Leomló falak, törmelék egy ilyen részletes texturák mellett gondolom nem lesz annyira egyszerű megoldani, hogy nagyon ne tűnjön el a kettő egymástól, meglátjuk.
-
MCBASSTION
aktív tag
ez nagyon gyonyoru, de iszonyu halott az egesz. pont hogy az interaktivitas fele kene elmenni, nem a full statikus jelenetek fele.
-
[CsuCsu]
őstag
A másik probléma ezzel a beszkennelt cuccal a megvilágítás. Ugyanis képtelenség "steril" objektumokat beszkennelni, rajta maradnak a valódi fényviszonyok. A videó is szépnek tűnik, de a megvilágítás statikus pont emiatt. Dinamikus árnyékok gyakorlatilag kizárva. Szvsz parasztvakítás.
[ Szerkesztve ]
-
bunevo
tag
"Külön vicces a kitört ablakokon átlátszó növényzet, szemből tökéletes, de amint közel megy hozzá a kamera, látszik, hogy az is csak egy textúra, és oldalról torz."
Jé tényleg! Kicsit megbolondult az algoritmus mélységbecslése a hullámos/gömbölyített üvegen keresztül látható kinti tájtól. De ha nem szólsz, nekem fel sem tűnt volna, a többi annyira lekötötte a figyelmem.
-
hipó
tag
Szerintem meg már egy mostani, átlagos PC-nek sem kell, hogy gondot okozzon a megjelenítése. Valóban gyönyörű, de főleg a magas felbontású textúrák miatt. Az UT3-as motorhoz nem kell erőmű, ha jól csinálják, beépítik a legújabb effekteket, meg mindenféle okosságok támogatását, akkor gyorsan fut majd és szép is lesz.
Olyan stalker hangulata van, remélem, ezt megtartják : ) -
BiP
nagyúr
Miért is?
Ahogy nézem, itt az élethűséget leginkább a bescannelt eredeti textúra adja, nem az, hogy mennyire részletes a modell. Szerintem simán menne mostani hardveren is.
Kérdés, hogy ez játék közben mennyire működik. Úgy értem, a mostani 3d scan módszerrekkel mennyire tudják úgy feltérképezni a tájat, hogy egy user által irányított rendszerben sem zavaró a túl sok anomália.Külön vicces a kitört ablakokon átlátszó növényzet, szemből tökéletes, de amint közel megy hozzá a kamera, látszik, hogy az is csak egy textúra, és oldalról torz.
-
TaS1kaaa
tag
Ez bizony hűha.
-
wolfman
veterán
Ez most játékbeli grafika volt? Eléggé lenyűgöző, de valószínűleg majd csak 3-4 generációnyi hardver után lesz játszható sebességű a cucc, de a mostani csúcs VGA-kon sem.
-
Crytek
nagyúr
A fizika tuti egy nagy nulla lesz mint a legtöbb UE3-as játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PC Games Hardware osztotta meg a legújabb videót az Unreal Engine 3-ra épülő FPS játékról.
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest