Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
"Miközben meg egy 8.gen intel vagy egy 2.gen ryzen hivatalosan is támogatva van, egyik se mai gyerek. 100e alatt full konfigot kapni. De ezen elsiklottak."
Bizonyára így is van, de nekem van egy i7 7700k, 32gb ram, sok háttér. Amikor vettem, akkor brutál cpu volt, most már szinte minden körberöhögi.
Ad nekem bármiben pluszt? Amire én használom, arra megfelel a mostani Windows 10. Értem, hogy megszűnik a támogatás blabla, az én gépem 7 éve lett véve, korszerűtlen, lassú, stb.
Miért is "szeressek" én akár 10ft-ot is rákölteni pluszban, hogy feltegyek egy újabb Windows verziót? Linux, és egyéb alternatívákat engedjük el. Én nem panaszkodom (bár nem igazán értem továbbra sem, hogy miért lettek kizárva a régi gépek), elfogadom, hogy október után megreked egy szinten a történet, de valahogy majd feldolgozom.
Ha vennék újabb gépet, pont ugyanezeket a feladatokat látná el, mint a mostani, annyi különbséggel, hogy újabb Windows verzió lenne a gépen. Egyelőre köszönöm, de nem élek a lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Alkoholista nevelde
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kolink Core Adept kábel hosszabbító szett fekete
- Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX RTX 4050 24GB RAM 1TB SSD Új, bontatlan
- DELL U2311Hb FullHD IPS 1920x1080 monitor
- Acer Predator! 18" G-Sync 165Hz / i9-14900HX / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK!
- Playstation 4 Fat 500gb 2 rossz kontrollerrel +1 játék + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest