Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Bár az ilyen jó értelemben vett vér-gémerség tőlem messze áll, de szerintem állat lett ez a film.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hommeros
őstag
Minden ember hétköznapi, csak az IQ-ja lehet 30-al magasabb a "hétköznapinál", és porrá aláz a stratégiai játékokban. Lásd sakk. De persze a részévétel a fontos.
copass
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
copass
veterán
elkezdtem dotázni és felnőtt lettem, muhaha...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
.LnB
titán
Minden ember hétköznapi. Csak van aki tehetségesebb. Mindenki annyira jó egy-egy játékban amennyi időt belefektet. Bárkiből lehet profi, elszántság és ügyesség kérdése. Ja és egy apróság. Ne Magyarországon élj
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sutyesz96
őstag
egy 'hétköznapi' embernek van esélye rá hogy kijusson egy ilyen rangos versenyre?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
.LnB
titán
Kötelező anyag!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest