Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teewine

tag

A német oldal szerint a fejegységet először 18261-re kell frissíteni, aztán külön kell telepíteni az F8-as térkép adatbázist és a hozzá tartozó hangot. Most már meg van oldva hogy a térképadatbázis és a hozzá tartozó hangok egymás után települnek egy Pendrive-ról, vagy HDD-ről amiknek NTFS-re kell lenniük formázva mivel az új térkép adatbázis és a hozzá tartozó hangok meghaladják a FAT32 rendszer 4GB-os fájlméret korlátozását.

Az F8-as térkép adatbázis frissítés, ami egyetlen fájl, közel 16GB, míg a hozzá tartozó hang adatbázis, ami szintén egyetlen fájl, közel 8 GB. 4GB fájlméret fölötti fájlokat nem lehet FAT32-re formázott Pendrive-ra, vagy HDD-re másolni.

A német oldalról a Pendrive-ra, vagy HDD-re másolandó üres SyncMyRide mappa, az autoinstall.lst és DONTINDX.MSA fájlokat lehet letölteni. Ezen hivatkozások a német fórum 1. oldalán találhatóak. Letöltődik továbbá egy Englis.nfo és egy German.nfo fájl is. Kinek melyik nyelv szimpatikus. Ezeket nem kell a Pendrive-ra, vagy HDD-re másolni. Ebben a két fájlban további utasítások találhatóak a telepítésre vonatkozóan, illetve a frissítéshez szükséges fájlok letöltésének a helye.

A frissítéshez szükséges fájlokat külön kell letölteni, majd a SyncMyRide mappába másolni.

Mivel az új térkép adat bázist és a hozzá tartozó hangokat még nem telepítettem, így nem tudom mennyi időt vesz igénybe. A német fórumon 40 percet írnak, de azt nem írták hozzá, hogy ez Pendrive-ról ennyi idő, vagy HDD-ről. Feltételezem Pendrive-ról.

A 18261-es rendszer frissítéshez olyan 15 percet írtak. Feltételezem Pendrive-ról, mert mint írtam nekem HDD-ről 5-6 perc volt. Ezt figyelembe véve hátha összejön 10-15 perc alatt a térkép adatbázis frissítés HDD-ről.

Ha mindezzel megvan valaki, akkor a német fórum leírása szerint akinek szüksége van rá, telepíteni kell a Gracenotes-t, mert állítólag a térkép adatbázis és hangok frissítésekor ez törlődik. Gondolom, azért mert a frissítéshez helyet kell felszabadítani a fejegységen.

A Gracenotes telepítéséhez szükséges hivatkozás, letöltési link is megtalálható a német fórum 1. oldalán.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok hozzá!

[ Szerkesztve ]

Emotiva

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés