Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #89309696 #33 üzenetére
Tegnap is volt elvileg 18:01-kor. És írták a környéken élők, hogy érezték. Én itt döglöttem a gép előtt és nem vettem észre semmit ebből se, a kutyák se csináltak semmi szokatlant.
Persze nem azt mondom, hogy szeretnék átélni egyet, csak érdekes, hogy ilyen kis távolságokban mekkora szórása van. -
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Dolgoztam, a Napkelte bányában
Tegnap értem haza, igaz az meg mindig~7000km a földrengéstől.
-
törölt tag
Keszthely, nem. És egyik földrengésből sem éreztem semmit az elmúlt években, pedig volt több is ami elért idáig. Valószínű a környék egy stabilabb rétegen fekszik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Snowy_owl #21 üzenetére
Az idézőjel - pont ezért - szándékos volt. Valami ilyesmit akartam mondani: "Azt éreztem, hogy egy nulla vagyok, akin semmi sem múlik, ha a természet úgy akarja"
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
RudY
addikt
Nem éreztem, de 11 és 13 óra között felváltva dolgozott a bojleres és a villanyszerelő. A cica utálja az idegeneket, mégis berombolt a kertből és nagyon akart nekem magyarázni valamit, máshogy, ahogy szokott, nem értettem... de utólag már világos a jelzés.
-
-
törölt tag
Nem, nem éreztem a földrengést.
-
Gdi
senior tag
Ja, lehet hogy csak diszgráfiás volt a maya csóka és valójában 2021 a világvége?
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
félisten
Nagymező utcai irodaház 3. emeletén határozottan érezhető volt.
Növények, faliképek kilengtek, gurulós székek hullámoztak, és mintha az egész épület kilengetttt volna.
Dúrvaaaa vót'."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Snowy_owl
őstag
Nem, épp ebédeltünk és kanalaztam be a levest, de semmi gond nem volt elért a számhoz hálistennek minden falat.
doegg:
Másrészt viszont: a Föld köszöni szépen, "őt" nem érdekli hogy épp hova ki milyen civilizációt épített fel, és élvezi boldogan (a mi életünkben látott/átélt/hírértékű pukkanásokhoz meg reccsenésekhez képest ezerszer durvább dolgokat felsorakoztató történetéhez képest) lepkefingnyi emberi létét.
Amikor így megszemélyesíti valaki a földet mindig jót mosolygok. Mintha valami élő test lenne, aminek tudata is van... Élni él rajta ez az amaz, de hogy maga a bolygó az élőlények nélkül is valami élő dolog lenne. Dehát végül is sosem lehet tudni, csak magát az indíttatást nem értem, hogy amikor valaki ilyet leír, annak mi az indítéka? Érezzük magunkat lepkefingnak, vagy milyen jelentéssel akar bírni az ilyen szöveg?[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
Két irányból tudom megközelíteni a dolgot: nekem is egy csomó vicces dolog jutott az eszembe amit elsüthetnék, de belegondolva rohadtul félelmetes lenne ha egy ilyet éreznék, de itt (is) most életek munkája omlott össze, illetve áldozatok is vannak, amin jó ízléssel nem tudok viccelődni.
Másrészt viszont: a Föld köszöni szépen, "őt" nem érdekli hogy épp hova ki milyen civilizációt épített fel, és élvezi boldogan (a mi életünkben látott/átélt/hírértékű pukkanásokhoz meg reccsenésekhez képest ezerszer durvább dolgokat felsorakoztató történetéhez képest) lepkefingnyi emberi létét.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
eldiablo
addikt
Bp. Westend irodaházban elég ijesztő volt. A legfelső szinten (kb. 9 emelet) elég komoly kilengése volt az épületnek.
-
8th
addikt
Kalocsán is éreztem. Épp a budin ültem. Vagy tizenöt másodpercen keresztül pattogó hangot adott az ajtófélfa. Para volt.
Alakul ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Éreztem, de azt hittem csak fingottam egyet
-
Eagle16
addikt
Szolnokon kicsit bemozgott a monitor, érzékeny műszer, a legkisebb mozgást is leköveti az asztalon Furcsa volt, azt hittem csak meglöktem, de nem, aztán meg egyből szédülős érzésem lett, mert nem tapasztaltam még ilyet.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
ImACeltic
őstag
Szigetváron (Pécs-Barcs között) a 4. emeleten lengett meg remegett minden ami tudott. Ez már nem az a fun, komfortos, érdekesnek talált dolog volt, hanem kicsit para.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nyunyu
félisten
Aha, akkor azért remegett az ágy alattam BFüreden.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
flymi
addikt
Ennyi bajunk legyen, h mozognak a díszek a fán. A tengerparti szomszédoknál nagyobb lehet most a katyvasz.
Anyám is most hívott, de közben megjelent már a médiában is./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Viktor77
titán
Még a gugli térkép is írja Petrinja-hoz, hogy erős földrengés.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Steve_Brown
senior tag
Nálunk semmi de 200 méterrel arréb is volt. Akasztó, Páhi, Kiskőrös.
-
Pécsen én nem éreztem, kollégám pont ment be előttem a műhelyszobába, a nyitott ajtó rácsukódott, feleségem hívott, hogy náluk a pénztárban a csillárok is megmozdultak.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Viktor77
titán
Igen, Kispest.
6.3-asat írnak Időképen.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Én is éreztem, (Szfv)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gdi
senior tag
"2020 mit tartogat még" memelistára mehet az apokalipszis-okok közé.
BP VI.ker érezhető volt, én főzőcskéztem a ramenemet nyugisan, de kolléganők pánikoltak be. Különben nem vettem volna észre.''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
dugo_
veterán
Tegnap és ma reggel is volt nagyobb földrengés a horvátoknál.
Az ittenit mi is éreztük, lengett az összes dísz a fán.
-
Itt Kercaszomoron bőven érezhető volt, kb 12:20-ig.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
- Intel Core i7 12700KF felbontott processzor, 36 hónap garancia, Áfá-s számla
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest