Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Úgy vagyok vele, hogy nem tervezek hosszútávra az Xbox One-nal, február-március körülre halasztottam a PC fejlesztést, amint ezt meglépem szerintem az Xbox megy és jön a helyére egy PS4 az exkluzívok miatt. Ha már "drágán" veszek játékot, legyen Play Anywhere, így megtarthatom őket PC-n.
BTW figyelem a használt Forza 6 lemezeket is, azon még mindig túl tudok adni kis bukóval. De annyira leköt a Battlefield 1, hogy most még erre sem szívesen áldozok, félek, hogy nem tudnám rendesen kihasználni az együtt töltött időt.
De kaptam kölcsön tegnap egy Forza Horizon 2-t, igaz teljesen más tészta, de azzal is elvagyok ha kell egy kis sebesség.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Stauffenberg #12 üzenetére
Én valami 6 ezerért vettem az FM6-ot nyáron, annyiért nagyon megérte. Tuti olcsó lesz majd év végén is. Az ötleted viszont jó, nekem Season passom is van X1-re, igazán adhatnák a pc-s tartalmat ingyen a hozzám hasonlóknak.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Stauffenberg
nagyúr
Pedig jó alkalom lenne ez, hogy a jelenlegi Xboxos FM6 tulajok ingyen kapják a PC-s Apex tartalmait, amolyan Play Anywhere jelleggel.
Ha már a komplett PC port elmaradt. Ezért nem veszem meg az FM6-ot jelenlegi árán Xboxra. Jó lenne tovább vinni a játékot PC-re, ha esetleg PS4-re váltok.
Na majd az FM7-et....
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Ezt a videót találtam róla:
[link]Egyáltalán nem győzött meg. Igaz, nagyondenagyon el vagyok kényeztetve, mert mentem már a Nordschleifén a Race07-ben, NFS Shiftben, Project Cars, Assetto Corsa-ban, és én inkább szim, mint arcade párti vagyok.
De az, ahogy ebben a videóban közlekedik ez a valaki, az semennyire sem közelíti meg azt, ahogy én a Nordschlefiét ismerem.
-
jorgoszka
tag
Itt az oka, hogy miért nem vásárolható meg a 3 pakk egyben:
http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst80875_Apex-Premium-Edition-Update--Windows-Store-Purchases-Temporarily-Disabled.aspxHa a játékon belül vásárlod meg nincs gond, a Store az, ami újfent csúnyán leszerepelt. Egyelőre komolytalan konkurencia a Steamnek.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
.LnB
titán
Nyugi lesz az 15 ezer mire az összes tartalmat így szép lassacskán beleteszik. Jó nem fogják persze, kemény is lenne.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon szeretem a Forzákat, de ez már elég gáz pénzlehúzás. Inkább adnák ki az egész 6-ot PC-re mondjuk 15 ezerért, simán meg is venném és még szerintem sokan mások is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Hunpriest
senior tag
Ha az online multit megnyitná valamelyik pack, akkor az érdekelne, de így nem. Tessék a legutóbbi FM részt kiadni.
-
.LnB
titán
Ez az Apex csak egy teszt volt a Turn10-nek. Felmérték a terepet, hogy a Forza Horizon 3 indulása problémamentes legyen Pc-n. Nem foglalkoznak ők annyira vele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kovsol
titán
Azt nézzük hány pálya fért bele az xbox one verzióba, és itt nem kellett nulláról újat alkotniuk, csak portolni, akkor igen is beleférhetett volna a teljesértékű játék harmadáért több dolog is, mint pár kocsi, meg egy pálya három verzióban.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
.LnB
titán
Teljes pálya 24km-es, a GP-re kialakított útvonal, vagy a Nordschleife. Ez kis túlzással már majdnem 3 pálya.
-
kovsol
titán
A három együtt lenne 2295Ft akkor meg is venném, de 1 plusz pálya helyett mondjuk 3-t adtak volna a kocsik mellé talán még gondolkozóba estem volna ennyiért is.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
.LnB
titán
Ha legalább multi lenne benne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest