Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Egy kérdés az LCD TV és a LED TV milrt is külön kategória?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Def26
félisten
Többi országhoz képest hogy állunk?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tomgabor
senior tag
Félmillió játékkonzol a magyarok kezében ----> több mint 500 ezer ember rendelkezik valamilyen játékkonzollal.
Nem találom az összefüggést Akkor 499 995 embernek van rajtam kívül konzloja
-
keIdor
titán
Huh, mindenhol ott vagyok.
Def26: Attól függ kik a többiek. Minket csak azzal a másik 11 országgal érdemes összehasonlítani, akik 2004-ben ill. 2007-ben léptek be az EU-ba+Horvátország.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Pukkancs
aktív tag
Hát elég kevésnek tűnik.
-
wednesday
őstag
Kíváncsi lennék milyen súllyal szerepelnek ebbe a félmillióba a régebbi konzol generáció példányai.
-
Ateszzero
őstag
A Blu-Ray lejátszó adatain meglepődtem.
Én meg azt hittem kb minden 5-ödik embernek van már otthon. Gondolom az ára miatt nem nagyon jutott be a legtöbb családba. -
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem meg teljesen reális képet ad: a konzol még nem "létszükségleti cikk", mint mondjuk a TV.
(#2) Def26 Melyik országhoz viszonyítva? Nyugat-Európával összevetve ha tippelnem kéne, akkor arányaiban rosszabbul, mert ott ugye nagyobb volt a Wii láz.
(#7) wednesday Ezen én is elgondolkodtam
(#8) Ateszzero Meg ha ki akarod élvezni a kék lemez adta előnyöket, akkor ahhoz nagy tv is szükséges. Másrészt egy átlag képcsöves tv-n szvsz nem annyira szembetűnő a minőségi ugrás DVD és BR között, hogy érdemes legyen rá beruházni. Különösen, hogy DVD filmeket pár száz-pár ezer forintért is vehetsz.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
S-eye
senior tag
"A megkérdezettek 10%-a, több mint 800 ezer fő vallott úgy" Most akkor tényleg megkérdeztek 8 millió embert?
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem hinném, csupán a cikkíró összemosta a dolgokat: a megkérdezettek 10 %-a vallott így, és ebből vetítettek aztán a teljes lakosságra.
Ezt hívják egyébként statisztikai mintavételezésen alapuló becslésnek, és pl. a tv-k nézettségét is így számolják -de ezt gondolom sokan tudjátok"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Def26
félisten
válasz Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Természetesen Kelet-Európával.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
S-eye
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #13 üzenetére
Tudom,hogy statisztika alapján kapták ezt a számot,de nekem ez így nem tetszik.
-
telya
aktív tag
a jatekkonzollal rendelkezok 7%-anak lenne csak bluray lejatszoja? enyhen bullshit szagu a dolog. csak egy szo: ps3? onmagaban attol 50% korul kene lennie.
mondjuk az lcd es led tv kulonvalasztasabol is latszik, hogy az egeszet nem kell komolyan venni.[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
-
Overlocker
veterán
Mi van a 15 év alattiakkal?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Overlocker #20 üzenetére
Boxom van.
mp
-
mrhitoshi
veterán
Nem is tudom... lehetséges lenne, hogy ilyen kevés ps3 van Magyarországban ?
Mert ha valakinek van egy PS3-ja, már kapásból van egy Blue Ray lejátszója is, és ha nem vették külön kategóriába, akkor elég kevés van M.o-n, ami nem is elképzelhetetlen, mert hát elég olcsón árulják már a nagy multikban a 4GB-os Xbox-ot. Ha meg külön vették, akkor idióta a felmérés.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
WestCoast92
tag
Mi az az SGS?
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz WestCoast92 #29 üzenetére
Samsung Galaxy S okosteló.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Uga
csendes tag
válasz mrhitoshi #28 üzenetére
A "felmérés" komolyságáról eleget elárul a led tv Kereskedelmi forgalomban tudtommal csak oled tv-k ledesek, és ha idehaza ennyien megengedhették maguknak azokat a tizen-colos csodákat akkor ezúton kérek elnézést az Ipsostól és nyilvánosan bélyegezzenek hülyének. Ha meg nem oled-ről van szó akkor vica versa
"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."
-
Silentfrog
veterán
Minig azt irják,hogy a -Megkérdezettek.
Engem még sosem kérdeztek semmiröl,pedig nagy városba lakok,könnyen megtalálnának.
Bármelyikötöket kérdeztem már meg ilyen vagy hasonlo statisztikai célból? -
nemethati
senior tag
Halál a konzolra
-
kapeti07
senior tag
Anyámnak van egy régi Tetris kvarcjátéka. Akkor ő most konzolos?
Xbox: kapeti
-
HXY
addikt
Valaki részt vett ebben a kutatásban? Mit adtak érte?
Én tavaly részt vettem egy ilyenen, és adtak 30.000 Ft-os Hervis utalványt.
3 éve meg meghívtak Közel sört inni, azért meg 12.000 Ft-os Tesco utalványt adtak.
De az utóbbi egy évben sajnos már nem hívnak... -
heihachi
addikt
válasz mrhitoshi #28 üzenetére
Nem kevés az, az arányok szerintem kb. stimmelhetnek, bár ettől még ez a felmérés így ebben a formában egy fos.
A táblázatból azt a nagyvonalú következtetést lehet levonni, hogy akinek van konzolja, azok 7%-nak van blu-ray lejátszója, ami jó közelítéssel lehet PS3 (nyilván nem mind az, lehet valakinek PSP-je és mellé blu-ray lejátszója, de hanyagoljuk ezt most el a részletek ismeretlensége miatt).
Ha világviszonylatban nézem az elmúlt év januárjától a konzol eladásokat, akkor a 3DS, WII, PS3, Xbox360, PSP, DS, PS2 eladások 18%-a volt PS3 (a vgchartz adatai alapján). Mondom, világviszonylatban, ettől nyilván nálunk kisebbnek kell lennie ennek a számnak, több okból is, egyrészt ugye nálunk ez drágább cuccnak számít, mint a világ sok más országában, másrészt a fenti listában nincs egy csomó konzol (pl. PS1, ami a mai napig egy csomó embernek van). Ha ugyanezt az adatot 2000 elejétől nézem, akkor a PS3 eladások aránya az említett konzolokon belül már csak 9%.
Persze azt én is vágom, hogy ezt azért nem lehet így ráhúzni egy az egyben, de azért arra enged következtetni, hogy a számok nem annyira állhatnak messze a valóságtól.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Ant@
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #9 üzenetére
nem "létszükségleti cikk", mint mondjuk a TV.
A kaja amit megeszel, az "létszükségleti cikk", a TV "agyzsibbasztószer"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest