Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
Egyáltalán nem nagy durranás a grafika, sőt. Ismerve UBI szokásait, ennel meg akár butább is lehet
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Psychopeti #21 üzenetére
Pl a Far Cry 3-ból nem láttam E3 videókat, így amikor elöször kijátszottam nem mondtam rossznak a graffikát. Nyilván itt-ott ritkítottak, de attól mèg egy remek játèk lett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Ez a FarCry lassan eléri nálam a Notino reklám szintjét.
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Psychopeti #16 üzenetére
Egy hónap van hátra, csak nem butítják le addigra.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Viper26
nagyúr
válasz Psychopeti #16 üzenetére
Esélyes...egyébként az ilyenekért miért nincsenek megb@szva?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Psychopeti
senior tag
Vajon ez is erre a sorsa fog jutni?
[link]Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Ti Bo
aktív tag
Nem vagyok egy nagy Far Cry fan, de ez a rész az eddig látottak alapján nagyon tetszik!
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
CriticalHit
őstag
FC3 tűéles textúrájú grafikával. Furcsa viszont ez a szűk látószögű haloptika.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
addikt
Amúgy én annak is örülök, hogy nem sokkal utána jön PS4-re a 3-as is! Még nem játszottam vele, de tegnap néztem róla egy streamet és igen bejött!
Amúgy amíg ezek a mikrotranzakciók ilyen skinekre és hasonlókra korlátozódnak addig nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
Masszírozzák az emberek agyát a sok videóval. Hátha sikerül feledtetni velük a 90 eurós árcédulát és a mikrotranzakciókat.
-
addikt
Jólvan na, biztos kontrollerrel játszott, mert PS4 Pron nyomta. Kontrollerrel én is hasonlóan játszom.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Viper26
nagyúr
Ez még mindig egy gagyi Far Cry 3.2 kb.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Fitzgerald
veterán
Nekem már a játékból is elegem van, nem csak a videókból.
5 euróért majd 2 év múlva. Kb. 87 percig biztosan elleszek vele, ahogy az utolsó néhány Far Cry-al is.
Kedvenc repetitív, már-már klasszikus Far Cry-os jeleneteim egyike: kilősz egy autóban 2 enemy-t, majd beülsz az autójukba. Már épp elindulnál, amikor megjelenik egy másik autó, szarrá lövik az autót amiben ülsz. Őket is szétkened, átülsz az autójukba. Ám ekkor jön egy újabb autó a semmiből, ismét szarrá lövik az autódat. Őket is kifingatod, átülsz. Aztán jön a következő, és a végén már 8 szarrá lőtt autó áll egymás mellett, mire sikerül elhagynod a helyszínt. Ez a Far Cry 2-3-4-ben nagyjából az utolsó betűig így volt. A Primal-al nem játszottam, de gondolom ott is megvan ugyanez csak más formában (kardfogú tigris, vagy szőrmóksegg ugrik elő a bokorból gyors egymásutánban). -
addikt
Ez megint őrült jól néz ki! A medvés rész az valami óriási! Azt hiszem konzolra fogom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest