Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem mindenképp tegyél egy próbát vele. Ne egy folytatásként tekints rá, hanem inkább egy nagyon pörgős FPS-ként, annak azért elég jó, ha szereted az olyant. Nagyon gyors játékmenetre számíts, van, hogy egyetlen mp alatt megcsinál annyi mozdulatot a főhős, hogy szinte beleszédül az ember, követni se bírja. (Vagy csak én vagyok már túl öreg ehhez.) Pl. itt ha megnézed, akkor nagyjából tudni fogod, hogy mire számíts: Link
A Far Cry 3 a 2-es rész után szerintem maga volt a csoda. Grafika, játékmenet, rengeteg újítás, szerintem minden FPS rajongó a csodájára járt. Valahogy ekkora előrelépéseknek kellene történniük egy-egy új rész megjelenésekor, csak sajnos mostanság nem ez a divat, inkább évente kiadják ugyanazt a játékot más néven, minimális változtatásokkal. Reméljük az FC5 megmutatja, hogy Far Cry-éknál nem ez a trend.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz #24845312 #82 üzenetére
Elég szkeptikusan olvastam ezt, mert az általános vélemény az új Doomot illetően pozitív, de aztán beugrott, hogy a Shadow Warrior rebootról is csupa jót lehetett hallani, de nekem egyáltalán nem tetszett. Nagyon monoton volt nekem, de a klasszikust bármikor újra elővenném.
Ami a Far Cry-t illeti, a hárommal tényleg magára talált a sorozat, az egy szuper játék volt. Viszont ez azt jelenti, hogy ezentúl csak a helyszínt és a szereplőket kell lecserélni az újabb részekben? Amennyire szerettem a Blood Dragon-t, jöhetett volna önálló részként is. A negyedik meg... passz, a season pass alapján lehetett volna bármi, zombis horror, sci-fi, stb. Remélem elég változatos lesz az ötödik, mert megvan a maga bája.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
törölt tag
Biztos hogy ebben is van igazság, csak míg a régi DOOM-nak 1993-ban kellett nagyot domborítania, addig az újnak 2016-ban kellett volna. És míg a 93-as valóban le is rakott valami olyant az asztalra, amire egy életen át emlékezni fog minden akkoriban már játszó gamer, addig a 2016-osra pár év múlva már emlékezni sem fogunk, hogy létezett valaha is.
Nekem az volt a fő gondom az új résszel, hogy játék közben Painkiller, illetve a harcok során meg Unreal Tournament/Quake 3 Arena érzésem volt. Sehol senki, míg el nem jutsz egy "aránéba", ahol viszont olyan tömegesen jönnek rád, hogy nem tudsz mihez kezdeni, mint elkezdesz rohangálni és lövöldözöl megállás nélkül mindenre, ami mozog. Az 1. rész tutira nem ilyen volt, ott elszórtan is voltak ellenfelek végig a pályán, a folyosókon, és nem csak egy helyre csoportosítva tömegesen. Teljesen más stílust, teljesen más harcmodort követelt a két játék. Nekem az egyik nagyon bejön, a másik nagyon nem.
Na de mindegy is, attól még hogy nekem nem jött be, másnak még tetszhetett, ez csak a saját személyes véleményem volt.
Nálam a DOOM-ok sorrendje:
1. DOOM (1)
2. DOOM 3
3. DOOM 2
4. DOOM (2016) -
Lenry
félisten
válasz #24845312 #80 üzenetére
A régi DOOM-ot én teljesen másképp éltem meg. Az a maga idejében 10/10-es játék volt, újra és újra végigjátszottam akkoriban.
az aláhúzott szavak a lényeg.
25 éve más ember voltál te is, és más volt a játékipar.Ehhez képest ez a rész egy átlagos semmi volt. Nem több, mint egy arena shooter.
pont, mint az 1993-as Doom.Persze lehet, hogy a mai világban a játékosoknak már pont ez az új stílus jön be
mint a fenti hozzászólásból látszik is, a mai játékosoknak (akik közé te is tartozol), épp hogy nem jön be ez az "új" stílus, ami egyébként ugyebár a régi stílus.ma az 1993-as Doom egy középszerű lövölde lenne, ahogyan a 2016-os Doom az is lett, mert megcsinálták az eredetit, csak mai köntösben.
nézz be a nosztalgia mögé és látni fogod te isGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
A régi DOOM-ot én teljesen másképp éltem meg. Az a maga idejében 10/10-es játék volt, újra és újra végigjátszottam akkoriban.
A 2016-os DOOM-ot viszont még egyszer is sok volt végigjátszani. Csak amiatt játszottam végig, mert DOOM-nak hívják, így reméltem, hátha egyszer csak megtalálom benne azt, amitől kimondhatjuk, hogy igen, ez a méltó utód, a nagybetűs folytatás. Ehhez képest ez a rész egy átlagos semmi volt. Nem több, mint egy arena shooter. Ez úgy el fog tűnni a süllyesztőben, hogy csak na, de szerintem már el is tűnt.Persze lehet, hogy a mai világban a játékosoknak már pont ez az új stílus jön be, amikor mindig minden azonnal meg van a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legegyszerűbb módon, csak "leülök, aztán gyorsan végigjátszom", de számomra ebben nincs semmi élvezet, pont a lényeg hiányzik belőle. Kiábrándító volt, hogy szó szerint megállás nélkül végigrohantam az egész játékon, de egyszerűen ez a játék tényleg csak ennyi.
#78: Így van, kiváló zenére lövölde volt a Painkiller, de nem több. És szerintem a 2016-os DOOM is csak ennyi volt, ami önmagában véve nem is lenne baj, ha valakinek bejön ez a stílus, de én azért egy DOOM-tól sokkal többet vártam volna.
#79: A Half-Life sorozat is nagy kedvencem volt, No.1 volt mindegyik rész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #52588800 #70 üzenetére
Biztos hogy voltak az FC1-nek is hibái, mint minden játéknak, csakhogy az egy 2004-es játék volt. A korabeli játékok között szerintem kimagaslóan nagy durranás volt.
Az új DOOM a szememben kb mint egy Painkiller, olyan volt. Oké, végignyomtam azokat is, meg ezt az új DOOM-ot is, de végig hiányérzetem volt. Kb mintha sótlan levest ettem volna, vagy alkoholmentes sört ittam volna.
Az új DOOM-tól nagyon sokat vártam, de egy nagy nulla lett a szememben. Ezzel szemben pl. a Dishonored 2-től semmit nem vártam, mivel az 1. részt is többszöri nekifutásra is mindig abbahagytam pár óra után, és nagy meglepetésemre a Dishonored 2 meg annyira bejött, hogy egymásután kétszer is végigjátszottam (egyszer az egyik főhőssel, utána a másikkal).#74 Hopkins95:
Kösz, már nálam is az új rész (FC5) lesz a soros, az FC1-gyel a maga idejében játszottam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #69 üzenetére
Pontosan, mint a Painkiller. Pont ez az érzésem volt az új DOOM-ban játék közben.
-
Wesder
félisten
Èn a 3. rèsszel kezdtem, a 4. ès Primal kimaradt, de ez a tèma nagyon adja, mèg akkor ha ha csak egy sokadjára árskinezett FC3.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz #24845312 #65 üzenetére
Amikor ajtótól ajtóig haladsz, készülsz minden ajtónyitásnál a legrosszabbra, takarékoskodsz a lőszerrel mert erősen véges... Mindezt egy sötét szobában, fejeden egy fejhallgatóval, föltekert hangerővel.
Na ez pont az, amire én nem vágyom. Hogy végigszivasson a játék az egész gamen keresztül
Utálom ha spórolnom kell a lőszerrel. Azért is tetszett az új Doom, mert a glory killek adtak municiót. Egyébként én abban az Ultra Violencen is megszenvedtem, máig nem fejeztem be, mert volt egy aréna a végefelé, ahol állandóan meghaltam.Sok szerencsét és kitartást a Far Cry 1-hez, én jól elleszek ezzel az új résszel.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
radírfej
senior tag
válasz Hopkins95 #50 üzenetére
ízlések és pofonok, nekem az 1. is és a 2. is nagyon tetszett, a három meg talán még jobban. viszont a 4. gyakorlatilag semmit nem adott, kb fél óra után ráuntam. Primal-t már ki sem próbáltam, és nem is fogom.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Pontosan, mindenkinek más jön be.
A 2016-os DOOM-ot én csak a régi nagy ősök tiszteletére nyomtam végig, de mindvégig óriási csalódás volt számomra. Egyesek a DOOM 3-at szidták, nekem meg az egyértelműen sokkal jobban tetszett, sokkal inkább közelebb állt a régi DOOM-ok hangulatához, mint ez a 4. Ebben csak mész-mész, és nincs semmi ellenfél. Aztán egyszer csak beérsz egy "arénába", ahol megállás nélkül özönlenek rád az ellenfelek. Semmit nem kell csinálnod, csak ugrálsz össze-vissza hogy mozgásban legyél, meg lövöldözöl ész nélkül, az ellenség meg hullik magától, mert olyan sokan vannak, hogy akárhova is lősz, úgyis eltalálod valamelyiket. Se a lőszert nem kell beosztani, se fedezékbe bújni. Aztán egyszer csak elfogynak, és kezdődik elölről, azaz mész-mész, sehol senki, míg nem be nem érsz a következő "arénába". És így tovább. Számomra ennek semmi értelme, nulla kihívás van benne. -
Daelion
őstag
válasz #24845312 #65 üzenetére
Hát kinek mi.
Nekem pl egyik kedvenc játékom a 2016-os DOOM az utóbbi években pedig játszottam anno az eredetikkel még gyerek koromba.FC 1,2 nem jött be már a maguk idejében se viszont 3 az nagyon,végig is fogom vinni még 1x valamikor.
4 meg a Primal elment 1x,Primal eleve érdekesség volt sztem a sok lődözde közt.5 eddig nem nagyon tudott megfogni de talán majd valamikor 1x átmegyek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #64 üzenetére
Volt benne kihívás, az biztos. De én még a régi DOOM-okon nevelkedtem, azokat is jónéhány végigjátszás után már a legnehezebb fokozaton játszottam végig nulla meghalással. Természetesen mindenféle kód nélkül, hisz csak így van értelme a küzdelemnek. Amikor ajtótól ajtóig haladsz, készülsz minden ajtónyitásnál a legrosszabbra, takarékoskodsz a lőszerrel mert erősen véges... Mindezt egy sötét szobában, fejeden egy fejhallgatóval, föltekert hangerővel. Vagy ha éppen nincs otthon senki, akkor mélynyomós hangrendszerrel, ami olyan mélyet tudott szólni, hogy a földszinten is rezgett az ablaküveg. Na, azok voltak ám a szép idők!
De amúgy nem az FC1 volt az a játék, amelyikben indításnál volt egy opció, hogy a játékos képességei alapján automatikusan emelte a nehézségi szintet? Nem emlékszek már, mert utoljára talán 1 évtizede játszottam vele, de az biztos, hogy volt olyan FPS, aminél indításkor a nehézségi szint kiválasztásakor be lehetett állítani, hogy automatikusan emelje a nehézséget, ha úgy ítéli meg, hogy a játékos túl könnyen teljesíti az indításkor megadott fokozatot.
Az biztos, ezek a régi fps-ek nagyon nagy dobások voltak annak idején. Ezek a mostani újak szerintem nem lettek akkora dobások, bár nem rosszak ezek sem, csak valahogy mégsem szólnak már akkorát. Vagy az is lehet, hogy csak én öregszem. (Az új DOOM is szégyen, annyira rossz, nem más mint egy össze-vissza ugra-bugra lövöldözés, semmi köze a régi nagy DOOM-okhoz.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kikikirly #63 üzenetére
Na így már érdemesebb lehet kipróbálni Én mondjuk aztán már csak hülyeségből kerestem hozzá cheateket és hülyéskedtem benne egy kicsit, mielőtt unistalláltam, de ez a mod is egy jó megoldás akkor.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
kikikirly
senior tag
válasz Hopkins95 #50 üzenetére
Tudom miről beszélsz, a szörnyek eléggé bírják az ólmot.Régi játékról lévén szó, készültek hozzá modok.Létezik egy nagyon király mod ami csak a fegyverek sebzését modositja(illetve az M4 skinjét lecseréli AK47-re).2-3 5,56mm testlövéssel meg lehet ölni egy embert , 9mm(MP5SD,Pro 90) még kevesebb lövés kell.Szörnyekből még a nagy rakéta vetős melák is meghal úgy 10 test találattól(mod nélkül úgy 25 lövés kell neki).Sokkal akció dúsabb,élvezetesebb a játékmenet,igaz kicsivel könnyebb is.Játékról lévén szó, mégiscsak az a lényeg hogy jól szórakozzon az ember.Kihívásnak végig lehet menni sebződés nélkül,ha eltalálnak visszatöltöd a legutolsó checkpointot.
Mod:
http://www.moddb.com/games/far-cry/addons/fc2Legalább 10x végigvittem moddal,legutóbb egy hete, 19 colos SXGA után kíváncsi voltam milyen 27 colos FullHD-monitoron kivinni.Pedig 1070GTX-el nem szorulok rá hogy régi játékokkal játsszak, egyszerűen imádom az első részt.Javaslom tégy vele így egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Fiddlestick #15 üzenetére
Pontosan
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
addikt
válasz #24845312 #55 üzenetére
Far Cry 1 easy diffculty is 3000 times harder than Far Cry 3's hardest difficulty. Ez a videó magáért beszél, megmutatja azt, amiről beszéltem.
Ja és aki látta a Pistiék streamjét a Far Cry 1-ről, a "sapival kezdős" azt hiszem mindent elárul.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
A map méretről van valami infó? Az előző részekhez képest mekkora a bejárható terület?
-
GreatL
őstag
A szituációt nem végre kell hajtani hanem megoldani. Egyébként ugyanaz lesz mint az előző pár rész. A béna helikopterleszállás meg az egyszerű robbanások és egyéb történések miatt nem lesz azonnali vásárlás, muszáj lesz ellenőrizni.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
gyimger
őstag
válasz #24845312 #55 üzenetére
Egyszerűen nem jött át az ősember téma, és máig sem értem, honnan jött ez az ötlet ehhez a sorozathoz. Nem játszottam vele sokat, de még eljöhet az ideje.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz #24845312 #51 üzenetére
Mivel az első és a harmadik ég és föld, ezért elég nehéz összehasonlítani. Nekem nem jött be a szörnyezés, de a harmadik rész nyílt világa, a vadászás, a lopakodós bázisfoglalás és a történet annál inkább.
-
VinoRosso
veterán
Sajnos nem valószínű. A mindset az egyszerűségre való törekvés és a tömeggyártott termék készítése itt is. Azért ilyen repetitív, mert egy kaptafára mennek ezek a részei a játéknak, és azért megy egy kaptafára, hogy gyorsan lehessen fejleszteni, könnyen lehessen tesztelni. Amit lehet újrahasználnak többször is = minimál erőfeszítés maximál profit.
Ettől még azért játszható a játék, ha az ember nem ragad le ezeknél a részeknél.
-
addikt
válasz #24845312 #49 üzenetére
Isten ments, az 1. rész az egy szívás! Én akkor töröltem le a játékot, mikor elkezdtek jönni a szörnyek. Azt a részt inkább felejtsük el, bár nem játszottam az utána levőkkel, de szerintem csak jobbak lehettek.
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #47 üzenetére
Az 1. rész volt szerintem is a legjobb, azt több alkalommal is végigjátszottam.
Nálam a Primal a 2. helyezett. Eddig 1-szer vittem végig, de még majd elő fogom venni, és újra végigjátszom valamikor. Lehet idén, lehet csak jövőre, de megér még egy kört mindenképpen.
A 3. helyezett nálam a 3-as rész, nagyon jó volt az is, de 1-szer elég volt végigjátszani, többször már nem fogom, nem érzek rá semmi késztetést.
A 2-es és a 4-es rész nálam a bukottak kategória. A 2-esben abszolút semmi nem tetszett, se a grafika, se a játékmenet, se semmi. Nem is értettem, hogy hogyan adhatták annak a játéknak a Far Cry 2 címet? Az 1. rész után szerintem a többség számára nagy csalódás volt az a játék. A 4-essel meg ugyanúgy voltam ahogy te is, kb mint a 3-as rész csak más pályák. Rá is untam rövid idő alatt, semmi nem fogott meg benne, játszottam vele egy darabig, aztán véglegesen abba is hagytam, és elővenni sem fogom soha többet. -
félisten
Amúgy tetszik, de igazából ez a 3. rész átdolgozva vagy ilyesmi. 3 nál azért elég jó volt a sztori vonal,a túlélési kényszer helyzet, de azt hiszem eddig látottak alapján ezt itt már kiütik mert minek...lángnyelves kamion kell inkább, azt adj neki.
DE írta feljebb valaki már, tök jó lenne ha visszatérne az egész az első részben látott űrlényes sci-fi vonalhoz , nem más egy rész erejéig. Meg ott azok az egzotikus tengeri szigetek, környezet is nagyon bejött.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
jozefgucci1
addikt
A Primal kivitelével az eddigi összes részt végigvittem és nekem az 1. aztán a három jött be a legjobban. Anno az első rész korszakalkotó volt ,de a 2. már nem sikerült olyan jól ,de mivel itt nem volt semmi misztikum így azt is végigvittem .A három után a 4. rész olyan volt mintha átrakták volna egy másik mapra. Úgy gondolom , hogy így 14 év után ez az 5. rész nyújtotta világ kevés . Nincs rombolhatóság , ami azért elvárható lenne és a végigjátszást is feldobná .A látvány + ez a hihetetlen story nekem így kevés ha így marad .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Puma K
nagyúr
Áh ne reménykedj... tudtommal mióta ez a csalás benne van a játékban gyárilag azóta kikapcsolhatatlan...
Szomorú, mert így még annyi kihívást sem jelent a játék mintha neked kellene figyelned a terepet messziről vagy lopakodás közben... elég csak falon keresztül valakinek a fejére célozni... odamész szépen és lelövöd... ha észre sem vesz akkor nincs gond ha meg igen akkor sincs semmi nehézség...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
gergejly
aktív tag
Ez ütős lesz. A hármat sokat toltam, azis kurvajó volt
-
Jhonny06
veterán
válasz VinoRosso #42 üzenetére
A legnagyobb baj amúgy az a Far Cry-okkal, hogy baromi gyorsan repetitívvé válik a játék. Vannak ugye a fő- meg mellékküldetések, de amit azon kívül kell csinálni, az baromi ismétlődő. Craftolás, outpost-ok elfoglalása, a Primal-ben ezek a "szabadítsd ki, kísérd ide-oda", FC3-ból ismert "időre vidd ide-oda a csomagot quad-dal", stb. Ezeket nagyon gyorsan meg lehet unni. Remélem lesz annyi eszük, hogy az új részben izgalmas mellékküldetéseket találnak ki és felhagynak ezekkel az "outpost elfogalása" szerű dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Most tolom a Primalt, vegyesek az érzéseim. Vannak benne jó dolgok, de nehéz lopakodni, főleg állatok előtt, sokszor egyszerűbb a közelharcra menni. Eléggé összecsapottnak tűnik a pálya, értem én, hogy szorít az idő fejlesztés közben, és nincs idő minden egyes fát csinosra beigazgatni, de legalább egy terepgenerátort ráereszthettek volna, hogy a hegyek hegynek nézzenek ki, meg egy-két fontosabb helyszínt kidolgozhattak volna szépre. A barlangok kifejezettten rondák, sok objectnek nincs árnyéka, pl az marhára illúzióromboló, hogy egy tűzhely sem vet árnyékot.
Bár az elején azt gondoltam, hogy ez a Montana-s téma nem az én világom, de a videóban lévő rész tetszik.Meglátjuk milyen lesz végül.
-
Puma K
nagyúr
Elég vérszegény... anno az FC2-őt eléggé pörgettem, a 3-mat meg még jobban.
Ott minden cuccot legyártottam és mindig csak annyit haladtam előre a történetben amennyit kellett, hogy elérjek adott alapanyagokat. Majd amikor megvoltam jöttek a tornyok elfoglalása, majd a történet.Az FC4 többszöri próbálkozás ellenére nem fogott meg annyira, hogy végig vigyem...
A Primal szintén nem valami erős...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
Nem is gyerekeknek szánták, a Far Cry 4 sem véletlenül kapott Mature besorolást.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Oszt' olyankor mi van hogy ha én egy vadászós játékkal játszom PS-en, gyilkolom az őzeket, nyulakat és madarakat, de a valóságban egy csirke nyakát nem tudom elvágni? Attól hogy egy játékban valamit megölök, esetleg megkínzok az nem azt jelenti hogy a valóságban is meg tudom/fogom tenni. Az UFC játékosok sem vernek senkit halálra az utcán.
Ennyi erővel aki horror filmet néz az beteg, mert azt élvezi hogy egy embertársa szenved.
Szerk:
Én pl nagy kés gyűjtött vagyok (kínai szaroktól a drága vadász késekig), szurkáltam már meg mindent a játékokban, vágtam el torkokat... Az életben ilyen még nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kikikirly
senior tag
Far Cry 4-be egy szép robbanás effekt formájába eltűnt a becsapodó helikopter a becsapódás pillanatába,tehát csesztek mögé fizikát csinálni.Érdekes mert az első részbe még gyönyörűen kidolgozták mind a szétlőtt modellt és a leeső helikopter fizikáját, hegyoldalon, vízbe bármibe esett.Még nagyobb darabok is szakadtak ki amik ugyanúgy megmaradtak.Szóval jól megcsinálták.
Videó legvégén becsapódik a repülőgép, bár elég rövid időre látni.És találat animációkból is mintha lennének újak. -
Jhonny06
veterán
Remélem ezek a "segítő társak" nem mennek majd az agyára a játékosnak. Engem pl. kifejezetten zavar, hogy én akarok leszedni mindenkit, de a mellettem levő toronyból lövöldöz a csajszi sniperrel.
-
depmod
aktív tag
Nekem mindegy, sosem játszottam vele, én megragadtam a háborúsoknál, ez legyen az én gondom.
Azt próbálom felvillantani, hogy egy ilyen stílusú és ennyire realisztikus világban játszódó játék sok veszélyt rejt magában.Nem vagyok mai fiatal, de a gyerekeimnek egy ilyen játékot tuti nem veszek meg és őszintén megmondom, hogy nem is nézném jó szemmel, hogy mások ilyen stilusú gyilkolászását nézzék, ennyi.
Nevezzetek bigottnak (igen, nem adok IT-s apukaként telefont a gyereknek még...), nem gond, de én csak azt kérem mindenkitől, hogy próbáljon meg néha máshogy is tekinteni ezen "játékokra".
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
beef
őstag
Ghost Recon Wildlands Redneck mod.
Ami újdonságot látok a textúrákon kívül, az a kutya és és az íj.
Remélem azért a járművek fizikáját ebben majd javítják és a nehézségi fok nem abban nyilvánul meg, hogy a pamut atlétába egyre több kevlár réteget vasalnak a szorgos asszonykezek. -
gyimger
őstag
válasz #24845312 #29 üzenetére
A negyedikben nem éreztem azt a lendületet, amit a 3-ban. Abban semmi motiváció nem volt, mint az előzőben a tesók/cimbik megmentése.
-
törölt tag
Remélem jobb lesz mint a 4. rész, az nekem egyáltalán nem jött be. Az 1-es, a 3-as és a Primal viszont nagyon tetszettek. A 2-es az meg totális bukás volt a szememben.
-
gyimger
őstag
Jó volt ez az összeállítás is, és nagyon érdekel, ahogy a korábbiak is (kivéve a Primalt), de most lehet, hogy inkább Kingdom Come vásárlás lesz, és ez vár.
[ Szerkesztve ]
-
Hg3X
tag
-
freeknight
őstag
Nálam elő van rendelve (bár már megfogadtam, hogy ubi játékkal nem csinálok ilyet )
depmod: itt most nem elsősorban a vidéki amerikáról van szó, hanem a különféle agymosó szektákról. Amerikában ezek kicsit magasabb színvonalon tolják a bizniszt, mint itthon mondjuk a jehovák, elég csak a szcientológiára gondolni, vagy ráguglizni Jonestownra.
Ajánlom még a Far Cry 5 alapjául szolgáló Wacói Ostromnak utánaolvasni, erről most megy is egy jó kis sorozat Waco címmel.Ezek a szekták messze nem csak a vidéki redneckeket hülyítik be.
-
Hg3X
tag
Wow, na ezt szerintem meg fogom majd venni (pedig ilyet általában nem szoktam tenni )
Jeff who??
-
Fred23
nagyúr
Egyre jobban tetszik!
-
addikt
Reményekkel várom!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
depmod
aktív tag
Igen, már vártam az ironikus vonalat is.
Nevezd,aminek szeretnéd, de szerintem ez a fajta FPS környezet az, ami már közel sem annyira csak egy játék, ami közel sem annyira szórakoztató, mert a látvány csak egy dolog.És igen, nem hiszem, hogy ez jó irány egy ekkora címnek.
[ Szerkesztve ]
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Busterftw
nagyúr
Nagy kar, hogy a terep/epuletek nem rombolhatoak.
Ha nem is minden, de rossz nezni ahogy a repulo bombaja felrobban a fa epitesu haz tetejen, a fust elszall es ott fenylik a pala ugyanugy. -
törölt tag
válasz Fiddlestick #15 üzenetére
A 4nek ehhez másfél év kellett. Itt sem lesz ez 5.
-
depmod
aktív tag
Én egyetértek.
Finoman szólva is elég furcsának találom, hogy a rengeteget katonai-sci-fi terület helyett inkább egy ilyen környezetet találnak egy ilyen játéknak.
A Himalája még talán elment, a Primal kuriózum volt, de ezt a mostanit nehezen fogom megérteni, hogy miért kellett...., akkor a nyuszi b***hatja!
-
atike
nagyúr
Szerintem királyság. Nagyon is. Ha van benne új ha nem, ha gyilkolásznak benne ha nem...
-
VictorHUN
aktív tag
nem egy nagy szám
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Viper26
nagyúr
0:11-nél ahogy "leesik" a helikopter, röhej...
Aztán a faszi bombákat dob a fa épületre, az megy egyben marad, ó igen...
5. rész? Jó lesz az 3.2-nek inkább.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
D4M13N
aktív tag
A Coop miatt és a hillbilly redneck kultista téma miatt nagyon gondolkozom rajta. De ez a fura coop szisztéma valahogy zavar.Remélem a sidemissionöket elmenti és azokat nem kell újracsinálni majd soloban.
-
nagyúr
Még nem biztos,hogy day1 vásárlás lesz,de biztosan meg lesz.
Az elődökkel játszottam,mindegyiket szerettem.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Lacccca87
addikt
Ez amúgy miért hír? FC3 óta így lehet nyomni benne. Azóta meg kb csak a külső módosul de ugyanaz a rókabőr.
-
atus72
őstag
Tényleg kurva jó lehet azon szocializálódni hogy embereket ölsz virtuálisan
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Biztosan jó lesz. A 4-et jól eltalálták hangulatilag.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest