Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én, mint nem nagy mobiljátékos, és a fosdroid esete.
Letöltöm, gondolom már kanyarban is vagyok, elindítom. Lóding, új gém, alap-tutorial, majd amikor végre eljutnék a játékba, kidob egy üzenettel, hogy x gugli szolgáltatás kell hozzá. Remek, hálóra megint fel, de nincs install csak open, tehát mégis van?
Játék újra elindít, természetesen kezdhetem elölről, új gém, lassan pörgethető tutorial, s amikor eljutnék a játékba, megint pattog, hogy neki márpedig kell az a guglis szar. Pedig ott van, nincs install, csak open. Openre kiírja, hogy annak meg egy másik fos kell. Királyul tudtok csomag-dependenciát építeni, gugli!
Másik fos letöltve, játék újra elindít, nyú gém, tutorial, s mikor elkezdhetném, most kilép, hogy válasszak accountot. Ja meg lépjek fel a hálóra, mert hiába offlájn a gém, account kell neki. 'nyádat.
Hálóra fel, játék újra elindít, tutorial, kezdődne, erre kidob, hogy válasszak accountot. Kiválasztom. Kidob egy fél oldalt, hogy mi minden adatomat osszam meg vele, szinte már csak a bankkártyaszám és pinkód hiányzott. Na ezt azért ne, mégse gomb. Kidob.
Türelmes ember hírében állok, de ezen a ponton földhöz vágtam a telefont (szerencsére ez bírja).
Eddig ha hétszer nem vártam végig, hogy betöltsön, újat indítson, lassan végigpörgesse a tutorialt, csak azért, hogy a játék megkezdése helyett valami guglis fassággal szívasson, akkor egyszer se.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb Fallout játék mobilra készült, és az atombunkerek működésének és lakóinak menedzsmentje legalább annyira komoly kihívás, mint kellemes kikapcsolódás.
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest