Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
Btw. a Pip Boy edition-t meg lehet még kaparintani itthon előrendelésben?
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
félisten
válasz Fitzgerald #41 üzenetére
Már megérte fórumozni ma.
A játékot meg várjuk, sok ígértes motyó van benne.
-
Fitzgerald
veterán
Nincs is ezzel semmi gond
Egyébként a fentihez még, kiegészítésként:
az egyik első mod volt Fallout 3 alá az, amelyik lényegében teljesen eltünteti a quest markert az iránytűről.Én is pólóval rendeltem, de amilyen szerencsém van úgyis S-es méretet küldenek L-XL helyett, azt meg max a lábamra tudom majd felhúzni.
Mindegy, szuvenírnek jó lesz az.
Végülis Frostmourne swordot sem azért vesz az ember, hogy utána kimenjen a Keletibe összecsapni a karhatalmi erőkkel. -
Scholes9
nagyúr
Én úgy várom, mint a messiást, és hála égnek az angolom is frankó a játékhoz Többször leírtam már, de az év játékát várom tőle Természetesen előrendeltem, méghozzá PS4-re, de beértem a normál kiadással. Remélem nem fog csalódást okozni
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Analog303
tag
válasz Fitzgerald #41 üzenetére
"Bármely szociális szituációban 2 D10-el dobják ki, hogy mi is legyen a következő lépés."
"- Sir,you just won the internet!"
-
Csapoati
nagyúr
válasz Fitzgerald #36 üzenetére
Mármint a korall? (lásd az aláírásom)
Én 2008-ban újszülöttnek számítottam a Fallout-univerzum ügyében (pedig régi motoros vagyok PC-knél), de nekem eléggé bejött a 3. rész, a New VEgas meg még inkább. Így a 4-et már elő is rendeltem pólóval, bevásárlókocsi-érmével meg poszterrel és már vágom a centit a megjelenésig. T-12 nap.
#41: Hibátlan, magam sem mondhattam volna jobban. #régenmindenjobbvolt !!!
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
-
Fitzgerald
veterán
Mi nincs meg? Mit nem próbáltam?
Nem értem miről beszélsz, meg hogy mit kérdezel. De nem is kell értenem, már megvan a diagnózis:
RPG-Matyiságban szenvedsz. Az RPG-Matyiság egy olyan kórság, ami a magukat hardcore RPG tudós-doktoroknak érzőket sújtja elsősorban. Ők azok, akik már a Betrayal at Krondort sem tartották igazi RPG-nek, mert ők már Novák Csanáddal déendéztek a tűz körül a '80-as évek második felétől. Bármely szociális szituációban 2 D10-el dobják ki, hogy mi is legyen a következő lépés. Ők voltak azok, akik szarozták a Neverwinter Nights-ot, mert 3D-s volt. Nem folytatom.
A jó hír: gyógyítható.
Oké tegyük fel értem mire gondolsz. Kikapcsolod a markert, a legtöbbször úgy is triggerelődnek a mindenféle eventek, scriptek. Úgyhogy nem, inkább nem értem.
Nagyon mellé lőttél, mert rengeteg órát tettem a Morrowindbe, a kiegészítőibe, és az összes, azóta megjelent Bethesda-játékba.
Mióta játszom? Huszonsok éve.
Értem én hogy vannak (általában megkerülhető, kikapcsolható) egyszerűsítések, mert gondolni kell a kadzsuál játékosrétegre is. Azokra, akiknek nincs napi 26 órájuk arra, hogy videojátékokkal játsszanak. De hogy ezektől butább lenne a játék? Hogyan lesz az?[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Fitzgerald #39 üzenetére
Jaj persze kikapcsolod csak már nincsenek meg azok a dolgok amik kellettek. Látszik sosem próbáltad
Nagyon kíváncsi vagyok mióta játszol
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Plazmacucci #37 üzenetére
Nem egészen, az jóval régebbi játék.
@bob.zxr
Ó, dehogynem. Azt is meg merném kockáztatni, hogy a fórumlakók 90 százalékánál régebb óta játszom.
Nem értem a rinyát, te se haragudj. A legtöbb ilyen könnyítést vagy ki lehet kapcsolni ezekben a játékokban, vagy ha ki nem is kapcsolhatóak, senki sem kényszerít rá, hogy pl. aktív questet jelölj be a Pip-Boyban...
Ez ugyanúgy igaz a fast travelre meg a többi hasonló rinyára, ami ilyenkor elő szokott kerülni.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Fitzgerald #36 üzenetére
Már ne haragudj de ha szerinted hülyeség hogy butított, akkor nem játszol elég rég óta. Próbáld ki a Morrowind-et. Pár óra után meglátod milyen érzés amikor még nem volt egy hatalmas nyíl hogy merre kell menni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Fitzgerald
veterán
Az a Van Buren project lett volna, és utoljára 2004. körül lehetett hallani róla. De lelőtték, a jogok a Bethesdához kerültek, a többi már történelem. Járhattunk volna sokkal rosszabbul is szerintem. Amúgy meg ott a Wasteland 2, ha nagy Fallout fan vagy, gondolom megvan. Az viszi tovább a Fallout 1-2 szellemi örökségét.
A lebutított 3D szöveg meg pont akkora hülyeség, mint a haladni kell a korral.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Szerintem azon kevesek közé tartozom, aki sokkal jobban várna egy olyan Fallout 4-et, ami a 2-t viszi tovább. Az eredetit...
ilyen_85: ez hülyeség hogy haladni kell a korral. Sorra jönnek ki megint az izometrikus RPG-k...
Ez a lebutított 3D változat meg mehet a tömegeknek
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dani82
senior tag
válasz Plazmacucci #31 üzenetére
Nincs. Nem jatszottam egyikkel sem. Sot a falloutot sem ismerem, keresek valami jatekot, amivel neha ha van idom le tudok ulni jatszani es nem unom meg 1 nap alatt.
-
félisten
lolololololol ez nem EA vagy Activision játék. A quest triggerek scripteltek de a feladat megoldás és a játék stílus szabadon választott. De amúgy mond már melyik játék questjei nem scripteltek? Ez mivel sandbox játék sokkal szabadabb mint a többség. Skyrim, Oblivion megvan ugye?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dani82
senior tag
egyebkent ez teljesen single player? Tehat ha pl 1 ev mulva ujra jatszom mindig ugyanaz fog tortenni, elore scriptelt sztori?
-
félisten
válasz Fitzgerald #28 üzenetére
Mire a játék kijön, felhalmozok 2 hét hideg élelmet, szakítok a barátnőmmel és elzárkózok a szobámba
-
Fitzgerald
veterán
Még jó hogy nem nyár van, hanem jön ez az igazi ótvaros hideg, amikor nem lehet odakint sok mindent csinálni.
Mert így legalább nem fogom úgy érezni hogy lemaradok valamiről, amikor november 10.-én bedeszkázom magam a szobámba hosszú időre. -
Nippon
őstag
Aki beszél angolul és nem tetszik neki a Fallout sorozat az keressen orvost.
-
Analog303
tag
Nekem az első rész volt idegesítőbb...emlékszem valakit fel is hívtam a (talán) Pc-Guru cheat hotline-on (vonalas rulz! ) még 99-2000 környékén és ő kottázta le,hogy mi miért történik egy bizonyos szituációban,de szép idők is voltak . A második részben több szabadság és részletesség mellett tudtam kibontakozni,persze kinek mi
-
aktív tag
jó lenne már végre a fallout 4 pusztában hupákolni!
nekem az 1 jött be leginkább. azt egyhuzamban, minden szabadidőmet beleölve toltam végig. a 2 a vége felé unalmas és idegesítő lett, de lehet, hogy csak rosszkor játszottam vele
Peace is a lie, there is only passion...
-
Asmoday
csendes tag
"...a furcsán hangulatos „retro-futurisztikus” dizájn, ami a II. Világháború előtti időket és a high-tech megoldásokat ötvözi..."
Nem kötekedés képen, de azért ez lehet megérne egy korrekciót, ugyanis a játék dizájn egyes elemei a 60-as éveket idézik, és az alap koncepciót a hidegháborús események szülték... II. VH előtti időkhöz semmi köze. -
Tanisz
senior tag
válasz Plazmacucci #21 üzenetére
A Bioware játékokat nagyon szeretem, legalábbis amikkel játszottam eddig, de aziknál a sztori nagyon jó szokott lenni, vagy a rendezés.
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz hampidampi #13 üzenetére
Na azt nem is ismerem Bár amennyit játszok mostanában, nem csoda
Lehet nekem maga a játékstílus nem jön be.
Lehet káromlás, de Witcher 1-2 őt számtalanszor végigvittem, most a 3at tolom, bár lassan, mert kevés a szabadidőm. Mass Effect 1-2-3at is, de az 1 a kedvenc Dragon Age: Origins-t is, a masodik rész botrányosan gagyi volt
Lehet történetorientált játékos vagyok Szeretem ha vissz magával a sztori[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
félisten
-
Tanisz
senior tag
válasz Plazmacucci #12 üzenetére
Biztosan, mert nagy a rajongótabora mindegyik játéknak
Lehet öregszem
-
Chabe89
addikt
válasz hülyegyerek #16 üzenetére
ENB, Framework stb... Lesz rá megoldás.
-
ilyen_85
senior tag
Szerintem érdemes, a fallout 1-et még pc guru mellékletként kaparintottam meg és valami elképesztő hangulatos volt, akkor is már jó pár éves játékról volt szó és egyetlen akkori játék sem tudott annyira elvarázsolni mint a fallout.
Aztán kijött a kettő, rengeteg finomítással, két fegyvert tehettél a kezedbe, a fegyvereknél megjelent a több Action Pointot használó de durvább másodlagos sebzések, (double shot, burst mode), ezek általában zabálták a szűkös muníciót de sokszor megfordította a harc kimenetelét.
hmm... baromira hiányzik a fallout 2, az 1-el is nagyon elvoltam de a kettő tovább tudott javítani az élményen.
A 3-al pont most játszok néha néha és nagyon más, az izometrikus nézet hiánya fájó, tudom haladni kell a korral, de tényleges 3d-ben már nem olyan taktikus a harc, sőt alig használom a WATS rendszert, inkább erőből próbálom megoldani a helyzeteket, ami sokkal könnyebbé is teszi a játékot.
A fallout 1-2-ben a jelentős túlerő általában a végedet jelentette, sokkal izgalmasabb volt és lényegesen nehezebb, amíg nem volt megfelelő fegyver képzettséged és egy remek puskád (pulse rifle, plazma rifle, gatling gun, rocket luncher). Addig egy super mutáns is nagyon nagy kihívást jelentett. Rakhattad az aknákat a lehetséges / valószínű útvonalakra és imádkoztál, hogy eldőljön végre az aknáktól és a vacak kis combat shotgun-odtól ...
Hogy kicsit on is legyek, a fallout 4 valami elképesztően szép, remélem az én gépemen is jól fog kinézni. Remélem ismét valami nagyot alkotnak a fallout ezen részével, az 1 - 2 remek volt, a 3 csak jó, de mindenképp más...
(#7) Tanisz:
én is így voltam a 3-ommal évek teltek el és jó párszor belekezdtem mire végül elkezdtem vele tényleg játszani, és ismét letudott kötni
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Nagyon várom, de elsőre nekem túl színes az egész, a 3. rész tök szürkés-barnás világa jobban bejött.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Vincent45
tag
Kár,hogy nem magyarul jön Tudom tanuljak meg angolul
-
félisten
-
veterán
Főhősünk – aki ebben a játékban akár férfi és nő is lehet – [...]
Ez az összes Falloutban így volt, minek a kiemelés?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
LLKobe
veterán
Baromi jónak tűnik, kár hogy ebben sincs coop...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Tanisz
senior tag
A világ és a játékstílus nagyon bejönne, de valahogy a 3. rész sem fogott meg.
Beleöltem jó pár órát, de egyszerűen nem tudott lekötni.
Igaz az Oblivionnal és a Skyrimmel is így voltam: tetszett, csudaszép, csudajó, de valahogy nem kötött le.
Történet, cselekmény szerintem elég lapos volt, vagy csak nem az én ízlésemnek valóak.Azért ez nagyon jó hír, hogy jön a következő rész,lehet teszek vele egy próbát, ha akcióban lesz sok év mulva
-
félisten
Get on the hype train
-
Bloksma
aktív tag
"...a furcsán hangulatos „retro-futurisztikus” dizájn, ami a II. Világháború előtti időket és a high-tech megoldásokat ötvözi"
Nekem viszont pont ez nem jött be. Annyira nem, hogy nem is játszottam a sorozattal, épp csak kipróbáltam a 3-ast. -
Medocsabi
addikt
Hjajjjj....
Gondoltam kihúzom az xbox one vételét a star wars bf.-ig....De nem, nem fogom... Párom meg majd haragszik egy darabig,de majd jó' megkapja a tomb raidert és talán (mondom TALÁN) nem tépi le a golyóimat -
a2d2
addikt
Gépfejlesztés: ON
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.