- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
-
HD5570
aktív tag
válasz Corleone33 #16 üzenetére
Next-gen engine? Holvan ebben next gen engine Mind a 3 modern warfare eredetileg is ps3/x360-ra jött ki
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
Corleone33
senior tag
A lóláb ott fog "csak" nagyon kilógni hogy egy next-gen engine-t egy jóval elavultabb hardverre kész fejlesztői rémálom lesz portolni, vagy max erős kompromisszumokkal lesz lehetséges
Remélhetőleg tudják hogy milyen fába vágták a fejszéjüket ezzel.
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Assimilator
őstag
En azt nem ertem, hogy ez miert hir? Ez olyan nagy dolog? Ezutan megvasarolhato lesz egyben a trilogia. Ennyi. Semmi mas csak taptalaj a verpistikeknek akik azon ki tudnak akadni hogy egy trilogia egyben megvasarolhato.
-
a.sebi
őstag
És figyeljétek meg! Csak ez lesz visszafelé kompatibilis, ergó ha megvetted egyenként akkor nem jatszhatod... csak ha egybe veszed meg újra!
-
Fitzgerald
veterán
Igazán jegelhetnék már ezt az egész nyomorult sorozatot néhány évre.
Tisztán emlékszek még az első CoD-élményemre 13 évvel ezelőttről. Leírni is furcsa, olyan mintha 3 éve lett volna kb. Guru vagy a Gameszar CD mellékletén volt a CoD-demó, amit vagy 20-szor végigjátszottam. Meg a teljes játékot is, amikor megjelent. Aztán jött a CoD 2,ami legalább olyan jól sikerült. Majd a 4, és az MW 2. És kb. itt ért nálam véget ez a sorozat.[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
Egyre jobban tudatosul bennük,hogy senki nem fogja megvenni az Infinite Warfare-t,és így nem lenne pénz az IW 2-re
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
konikan
aktív tag
Ez is mint egy falat kenyér annyira kell. Ki fogja ezt megvenni egyrészről, hogy 1-2 elfekvő cod van/volt majdnem mindegyik casual Last genes ismerősnek, plusz, hogy aprón 2-3k között megy darabja.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Dogengar
aktív tag
Úgy mondjátok, mintha eddig nem jelentek volna meg egybe csomagolt kiadások semmilyen szériából. Nem a világvége.
-
törölt tag
Nem értem miért vannak ezen egyesek kiadkadva, más kiadók is adtak már ki ilyeneket. Aki még egyiket sem játszotta de érdeklik őt, azoknak jó vétel lehet ha normálisan sikerül az árazás. Én is hasonló módon vettem az Uncharted trilógiát, bár ahhoz járt egy kartondoboz is.
-
Gergosz2
veterán
OMG ez már azért a rókabőr kategória....
Még ha felújítanák, bár a motor alig változott, akkor még azt mondom, hogy jó áron szódával még elmegy. De szinte biztosnak veszem, hogy lesz pofájuk 60$-t elkérni érte...
(#2) Sirandrish
Jó dolog lenne ez a remaster egy bizonyos határig. De az már szerintem nagyon gáz, hogy egy remastered rész nagyobb port kavar, mint a készülő új.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nonsen5e
veterán
válasz errorcode06 #5 üzenetére
Boltokban már túl drágán a korukhoz képest (3-5k között), PS store-ban csak az MW3-at találtam meg elszállt árazással (14k), de csodálkoznék ha aprón nem lennének fent doboz sör áráért.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
errorcode06
őstag
Az a baj, hogy míg szerintünk ezzel egy kiadó csak lejáratja magát, lehet hogy valójában csak olyan tömegeket akar a pénztárakhoz invitálni, akik még eddig csak szemezgettek ezzel a szériával, mert eddig túl drágának találták ezeket a részeket.
Ezzel a húzással pedig megpróbálnak egy újabb piaci rést betömni. Amúgy nincs ezzel szerintem baj, addig míg a pakk árazását a helyén kezelik.
(Egyéni vélemény, fingom sincs hogy mennyibe kerülnek most ezek a részek egyenként)[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Pöttön
őstag
válasz errorcode06 #3 üzenetére
Saját magukat ennyire lejáratni...
Most már tényleg komolyan várom a napot amikor végre csődbe megy ez a fos brand...
Piros betűs ünnep lesz!
Ez azért már tényleg pofátlanság a javából, amit megengednek maguknak...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
errorcode06
őstag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Amíg vannak hülyék akik megveszik, addig felesleges még az a csekély erőbedobás is a kiadó részéről
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Sirandrish
legenda
Fu ez igen..mint egy falat kenyér
Már nem remaster a menő mert azzal van egy kis meló, most jön a resellerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pöttön
őstag
Na ennek vajon mi értelme van?
Még ha next gen-re jönne akkor oké, de így kiadják még egyszer azt amit már anno kiadtak...
Vicc...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest