Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem a Steames dátum a megjelenés időpontja. Hivatalosan 2014. December 16-án jött ki a játék. Én is béta támogató vagyok
Több mint egy éve játszok az ED -vel. Kicsit túlzónak találtam az általad leírtakat, ezért válaszoltam tételesen a sok negatívumra. Megjelenéskor valóban elég fapados volt, de cserébe nem kellett még évekig várni, hogy kézbe vehessük. Sajnos manapság a megjelenő játékok hemzsegnek a hibáktól (tisztelet a kivételnek), sokszor játszhatatlan állapotban kerülnek kiadásra, csillagászati árakon. Az ED legalább élvezhető volt minimalista formájában is. Az eltelt félév alatt pedig tényleg rengeteg tartalom és javítás érkezett. A hamarosan érkező Gamescom-on pedig ismét nagyobb tartalmi bejelentés várható. Ha valamikor visszanéznél a játékba, akkor szívesen látunk a PH ED oldalán, vagy az EDHU-n.
Üdv:
Duvi
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PC-hez hasonlóan immáron a konzolokat is elérte a korai hozzáférésű alkotások hulláma, aminek az egyik első tagja a PC-re már korábban megjelent űrszimulátor lett.
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest