Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Le Mans Ultimate
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #12 üzenetére
A suli gépein tuti elmennének, az A épület földszinti termeiben olyan vasak vannak, hogy ihaj
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
Baromi jól néz ki.
Emiatt, meg a Star Citizen miatt, majd valami PC-re is be kell újítsak.
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
Én az ELITE-ben szinte nem is harcoltam csak ott, ahol kellett. Kalmár voltam, nem kalóz vagy zsoldos. Remélem, hogy itt is lesz erre valami lehetőség (sőt, tutitra lesz). Az, hogy lesz látványos űrharc, az csak hab a tortán. Nyakamat rá, hogy itt is lesz nem kevés kihívás, csak azért ciki lenne a videóban meghalni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
gebro
aktív tag
Kedvet kaptam arra, hogy kipróbáljam.
-
Cythyel
senior tag
FreeLancer feelinges de nagyon...
-
félisten
Nem kötözködés, jogos érv.
A problémáim:
-Két capital ship egymást lövi pár száz méterről.
-A "vadászok" detto erősen közelharc szinten mozognak.
-A gépek mozgása erősen árkádos.Félreértés ne essék, látom én is, hogy azért annyira rossz nem lesz ez, és örülök annak, hogy újra elkezdtek jönni az űrhajós játékok (idén jön az X: Rebirth, és jövőre már béta fázisba lép a Star Citizen is), csak azért az Elite névtől és Braben-től ennél én többet vártam. :\
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Depyangel
tag
Nem vagyok oda az ilyen játékokért de ez videó alapján szerelem első látásra Tuti megveszem ahogy kijön!!
-
-
félisten
Nem akarok túl negatív felhangokat, de nekem csalódás ez a videó (is). Az Elite-ben (akármelyik részéről beszélünk), az űrharc mindig komoly kihívás volt, és persze korlátozott szinten, de volt köze a realitáshoz. Namost ez a videón egy arcade lövöldözés... :\
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
pengegyerek
aktív tag
Nagyon jól néz ki várós
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
DummyBoy
senior tag
Ha ennek az Elite-nek lesz bármi köze is "AZ" ELITE-hez, akkor instant buy lesz valószínűleg nálam
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
kriszpontaz
veterán
Ez állati jól néz ki. Meg is veszem amint megjelenik az tuti. Retro emlékeim még élnek az Elite-ről . Zsír játék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest