Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
Azért ez nem semmi.
Sajnos a Sony majd boldog lehetne egy ilyen eredménnyel is, valószínűleg. Nem hiszem, hogy az új PSP-vel le tudják taszítani az eladási trónról a Nintendo-t. Pedig biztos jó gép lesz az is! -
Nesztovidis
tag
Én folyamatosan azt látom hogy a pár napos hetes 3ds-eket adják el az emberek. Sokaknak nem jön be , lehet még gyerekcipőben jár vagy
Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...
-
PHM
addikt
válasz Nesztovidis #3 üzenetére
Kevés játék van még, ráadásul sokaknak fárasztja a szemét a 3D képernyő.
De majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
Zigur: Abszolút egyetértek.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
atisr
tag
Egyértelműen a játékfelhozatal hibája a dolog. Szülinapra szívesen meglepném magam egy kütyüvel, de olyankor mindig belegondolok, hogy még semmi igazán jó játék nincs rá
-
adalbert1
veterán
Ugyan élőben még nem volt a kezemben, de a 3D-t ha lehúzod minimumra, akkor gondolom simán 2D-ben fog menni, nem (és így már a szemet sem fárasztja)? Másrészt nagy előny a DS játékokkal való kompatibilitás, de ezek ellenére én sem vennék, inkább én is kivárnám hogy merre megy el ez az egész.
-
smkb
őstag
Igazából DS/DSi-re olyan nagy a játékkínálat, hogy a 3DS labdába sem rúghat mellette jóideig, 3D meg jobb grafika ide vagy oda. Már a PSP esetén is látható volt, hogy a jobb hw és grafika egy dolog, a játékeladások mértéke meg egy másik. Ugyanabban a mocsárban van a 3DS mint a PSP. Az új PSP is ugyanebben lesz. Egyszerűen csak a mégjobb felbontás miatt nem fogják az emberek megvenni, gyakran ugyanazt a játékot, csak újra kiadva jobb grafikával. Mostanában ez a trend, ez a legegyszerűbb pénzcsinálási mód, csinálnak Maro Kartból 3DS verziót, meg New Super Marióból stb stb... ettől a játék ugyanaz, a fene fizetne ki mégegyszer érte egy csomó pénzt, csak mert szebb egy fokkal és ezért vegyenek egy újabb kézikonzolt.
-
adalbert1
veterán
Hosszú távon szerintem azért be fog jönni ez a minden nagyobb húzócímből készítünk 3DS változatot is. Én azt nem értem hogy van az, hogy a 3DS mellett még kapható a DS Lite, DSi, DSi XL is. Oké hogy legyen meg a választás szabadsága és az alap DS játékokkal mind kompatibilis, de azért ez tényleg soknak tűnik így egyszerre.
-
PHM
addikt
válasz adalbert1 #10 üzenetére
Már csak azért is érdemes kiadni a régi játékok remake-ét, mert sokan
nem tartják meg a régi konzoljukat, mikor az újra váltanak.
Mondjuk a DS játékok újra kiadását 3DS-re én is kissé pofátlannak tartom,
de marhára tudnék örülni például 1-2 N64, esetleg Gamecube cím
felújított változatának DS-en, vagy 3DS-en.
Ezt a ziccert, mármint az N64 játékok DS átiratát sajnos többnyire kihagyták.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Nesztovidis
tag
Szerintem a psp bár kint nem úgy megy itthon , 10x több elmegy mint egy ds ből.
Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...
-
PHM
addikt
válasz Nesztovidis #12 üzenetére
Ugyan nem ismerem a jelenlegi eladási adatokat,
de ez a kijelentés igen messze áll a valóságtól.
Szerintem.
Abban viszont egyet érthetünk, hogy ez a menet sokkal nehezebb lesz
a Nintendonak, mint a korábbi.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Playstation/Xbox konzolok
- Xbox Wireless headset Starfield Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest