Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Ahogy előttem is írták, grafika sztem szebb.
Gameplay pedig életszerűbb sokkal mint a fifa.
Aki nem nagyon ismeri annak furcsább először mint a fifa de ha játszol vele rajossz hogy akik ezt csináltak vagy adtak tanácsot azok láttak valaha focit :)
A fifanal ez nem pont így van. Persze ennek is van hibaja de sokkal játszhatóbb.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
.LnB
titán
válasz IntelKiller7 #4 üzenetére
Nem szeretnék nagyon okoskodni mert köztudottan utálom a focit. De a Pes19 megvan, és játszottam Fiával, Fifákkal is nem keveset. Nálam a PES messze jobb játék. PES után leülni Fifázni, nekem olyan, mint ha Speedy Gonzales-ek szaladgàlnának a pályán.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hajbel
addikt
válasz IntelKiller7 #4 üzenetére
Igaz, így csak 2 lépéssel jár a Fifa előtt.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
IntelKiller7
veterán
Inkább a játékot próbálnák jobb minőségre felhúzni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hajbel
addikt
Sajnos a fociban rengeteg a pénz, a PES-nek pedig nincs túl nagy vásárlóköre. Ezért be kell érnie ilyen klubokkal, akiknek talán nem is fizetnek, elég nekik, hogy a játék népszerűsíti a brandet.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Golyo69
senior tag
Igen náluk sajna már ennek is örülni kell pedig a legjobb focis játék a világon :)
Sajna nincs akkora a bázisa mint a fifanak.. Mindenki azt veszi meg pedig ha fociról beszélunk a PES közelebb áll a valósaghoz nem a versenytársa....Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
.LnB
titán
Azért valahol baromi szomorú, hogy a La Liga (jelenleg) 17. helyén álló csapat bekerülésének, ekkora feneket kell keríteni. Biztos megéri a Konaminak ez az egész PES, de vannak körülötte érdekes dolgok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest