Hirdetés
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
A Tinydeal-nél ez úgy működik, hogy ha vissza akarod kapni a lóvéd, akkor "igazi" pénzben ők csak 90%-ot adnak vissza (hatalmas cirkuszt rendeztem a 100%-ért, amiből csak 95-öt kaptam meg), mert nekik ki kellett fizetni egy szállítási díjat (ami az oldalon ingyenesnek volt feltüntetve) és valami kezelési költséget. A gond abból adódott, hogy ŐK elb@szták a címzést. És mivel jófejek, ezt az én refundomon verik le. Magyarul nyerészkedni akarnak egy elb@szott rendelésen is. Az undorító szó nem tudja eléggé kifejezni, amit róluk gondolok. 95% úgy lett, hogy teljes refundot adtak Paypalon, de mivel egy refund csak 60 napig refund, így kb. 4 hónap után már szimpla utalásnak minősült, amire díjak vonatkoznak. A küldő eldöntheti, hogy ezeket a díjakat ő fizeti, vagy a kedvezményezett (én). A díjak egyébként 3.4%-a a teljes összegnek + 90 HUF. Nem kérdéses, hogy kivel fizettették ezt ki. Ez nekem $8.06-omba került. Nem azért a pár dolcsiért megy a cirkusz még mindig (bár több, mint 1500 Ft), hanem azért, hogy úgymond elégtételt vegyek rajtuk.
Én is hatalmas gyökér vagyok, ezzel tisztában vagyok. Nem indítottam időben Paypal dispute-ot, és kifutottam a 45 napból. Mivel sosem kellett még semmire disputolnom, nem tudtam, hogy 45 napos korlát van rá. Ez az egész arra volt jó, hogy rengeteg mindent tanultam az esetből. Majdnem azt tudom mondani, hogy jó, hogy így alakult, mert sokat okosodtam belőle.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok rá. Ja, azt még megjegyezném, hogy $1775-öt (~390.000 Ft) hagytam náluk összesen, és még most is egy ostoba gyökérnek néznek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Micro Four Thirds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Adobe Photoshop
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest