Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Átnéztem a listát,szerintem még ennyit sem érnek ezek a gémek
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
danih
veterán
Wing Commander 3 és 4 is megér simán ennyit, csak nem tudom a videók tömörítésén vajon javítottak?
Theme Hospital is ajánlott. -
atike
nagyúr
A Dungeon Keeper-ek is nagyon jók!
Átnézve a listát minddel játszottam anno... Nemsemmi.
-
aram01
nagyúr
válasz Kareszovics #2 üzenetére
inkább úgy mondanám:tuti játék volt,ha ingyen lennének sem nagyon szedném le(nem rosszindulat) ezek az idők már elmúltak
-
hodostamas
addikt
Keeper 2-öt venném, de sajna elég instabil win7-en, így viszont felejtős
-
FRENK1988
veterán
-
danih
veterán
válasz hodostamas #6 üzenetére
A DK2 már amikor kijött sajna eléggé instabilan működött, annó gyakran kidobott a desktopra, úgy emlékszem azért is hagytam abba... eredeti volt, patchelve!
(#11) hodostamas: akkor nekem volt szar a rendszerem Nem sokra emlékszem magából a játékból, de arra igen hogy ezek miatt a CTD-k miatt voltam kénytelen otthagyni...
[ Szerkesztve ]
-
javie
csendes tag
ÓÓÓ a Theme Hospital-t de imádtam Kiskoromban odavoltam az ilyen menedzselős játékokért, roller coaster tycoon, theme park,stb. az igaz, hogy 100 dolcsit ezek nem érnek, még 50et se, és azt is erősen kétlem, hogy a mai frostbite és unreal motoron felnőtt "srácok"-nak ezek a játékok 1 perc szórakozást sem garantálnának, de gyüjtőknek, nosztalgiázóknak megérheti
"Time is a flat circle!"
-
Silenzio
addikt
És akkor még nem EA, hanem EOA volt a nevük. Csak tudnám, miért?
aram01: félig egyetértek, félig nagyon igazságtalan, amit mondasz. A nosztalgiafaktort lebecsülni nem szabad, nomeg aztán van itt pár klasszikus, amihez hasonló mutatóban sem jelenik meg manapság. Theme Hospital, Wing Commander, Crusader...
A GOG-on vásárolni viszont életveszélyes. Szerintem az Interstate 76 a mai napig a világ egyik legfaszább autós akciójátéka, de minek, ha a mai gépeken szinte meg se nyikkan, vagy foltos színorgiába bújtatott bughalommal köszönti modern hardvereinket. Nem lenne gond a wide screen meg a D3D hiányával se, de így...
Játszottam én már játékot PS-emulátorral, mert az játszható volt, ellentétben az eredeti PC-ssel. Kiábrándító. Nagyon. Legalább a DOS-érára ott a DOSBOX. De 1996-2000 közötti játékokra ki csinál emulátort? Mikor fogom újra teljes pompájában élvezni az egyik legzseniálisabb túlélőhorrort, a Nocturne-t? Valószínű soha.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
aram01
nagyúr
kehet kicsit túloztam de ahogy említetted te is: nem futnak már ezek a játékok normálisan a mai gépeken inkább csak kínlódás lenne velük.Esetleg ha valaki nagy fanja valamelyiknek akkor vehetne korabeli csúcsgépet hozzá fillérekből
-
FehérHolló
veterán
Pedig futnak.
Pont ez a két nagy előnye a gog.com-nak, hogy kompatibilissé teszik az új oprendszerekkel a játékokat és leszedik a drm-et róluk.Tehát amilyen támogatott oprendszer fel van sorolva a játéknál, azon menni is fog a játék. Persze nem full HD felbontáson.
Skynet is real. It's called Google.
-
aram01
nagyúr
válasz FehérHolló #16 üzenetére
na látod ezt nem tudtam,sorry urak akkor
-
wolfman
veterán
Pont akartam említeni a nagyközönségnek, hogy tudtommal a GOG annyji változtatát azért elvégez minden általuk árult játéknál, hogy elinduljon mostani gépeken. Pl. én most az ENCLAVE-t szereztem be és baromi jó fut ám.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Archer
őstag
Az EA mindig is Electronic Arts volt csak az eredeti derékszög/kör/háromszög logójukban sokan még beleolvasták a kört egy O betűnek
A listát nézve én azon gondolkodtam el, hogy régen az EA neve egyet jelentett a minőséggel, figyeltek arra mit adnak ki, mára meg pénzgyár lett belőlük, ontják a szemetet, csak a haszon számít, semmi más. Régen a mára szintén elkurvult Activision is ilyen volt.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
hodostamas
addikt
Az említett Dungeon Keeper 2-nél is meg van adva a win7, és 1-2 kivétellel mindenkinél kilép állandóan. Szóval nem mérvadó.
-
FehérHolló
veterán
válasz hodostamas #20 üzenetére
A gog-os változat, vagy a régi CD-s?
Szerk.: Látom a gog-os kommenteket, a DK2 akkor kakukktojás.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
hodostamas
addikt
válasz FehérHolló #21 üzenetére
GoG-os. Kommenteknél sokan panaszkodnak hogy random kilép stb... Nem láttam még tört verzióba sem olyant, ami stabil lenne win7 alatt maradéktalanul.
-
T0rnad0
addikt
Crusader...Ezt a zenét sosem felejtem el
-
Silenzio
addikt
Vagy nem. Az előbb írtam le az I76 esetét, teljes D3D kompatibilitást ígérnek, se híre se hamva. Teljes Win7 kompatibilitást ígérnek, ehelyett varázslatos színmélység issue-van LSD-s trip színfoltokkal, amit sem a 16 bitre, sem a 256 színre állítás nem szüntet meg. Használhatatlan a játék. Ez neked a kompatibilitás?
A "kivételek mindig vannak" választ nem fogadom el, 10 USD-ért az ember használható programot és nem direkt félretájékoztatást vár.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
dante0425
tag
Van 1-2 gyöngyszem a listán (pl. Dungeon Keeper), amit érdemes beszerezni.
-
Wolverine
félisten
Az I76-nál az van, hogy XP-vel és Vistával kompatibilis. Win7-nek nyomát sem látom... Ráadásul csak 6 dollárba kerül
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest