Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonhy86
csendes tag
Nekem a trailer-ből az jött le mint ha az előző részeket gyúrták volna egybe azért remélem hogy bejárható nagy terek nem vesztek el
-
Sefneni
őstag
Na EZ durva volt.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Interceptor
addikt
Igen ez nagyon ott van, a gravitációs anomáliás rész volt a kedvencem Már csak egy jó kis kitörés hiányzott a videóból
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
GodGamer5
addikt
ODABASZ!!!
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Scholes9
nagyúr
Na ez odaszab, reméljük jó lesz nagyon
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
nubreed
veterán
Ezt várom nagyon, jó volt nagyon ez a trailer!
Meg gondolom majd kitesztik még a másik érdekes hírt, hogy megjelenési dátumot kapott a Starfield is. Sajnos nem jön idén szóval, 22.11.11. Pontosan 11 évvel fog megjelenni a Skyrim után, mert az 11.11.11 -én jött ki. Mondjuk sokkal stílusosabb lett volna ha TES 6 jött volna ezen a dátumon, a Starfield meg mondjuk idén még. Ja és csak XBOX exkluzív lesz.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
- = Zk = -
félisten
bexarok, ha ez is kap magyar szinkront mint a Clear Sky anno
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tatis
csendes tag
Ez a trailer feldobta a napom! Pedig attól féltem, hogy az X-Ray motor kukázásával odalesz a hangulat, de azt hiszem fölöslegesen aggódtam!
-
Z10N
veterán
Blyat!
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Fred23
nagyúr
válasz - = Zk = - #5 üzenetére
Nekem nagyon sokáig a pszichológia volt az egyik hobbim, és megmaradt belőle annyi, hogy sokszor felteszem magamnak azt a kérdést egy-egy játék kapcsán is, az én személyiségem számára -a saját szempontjaim szerint- ez mennyiben építő, illetve mennyiben káros rám nézve, illetve hogyan kapcsolódik hozzám az egész, miért akarok vele játszani, milyen kielégüléseket kínál, stb. Arra jöttem rá, hogy rengeteg kapcsolat van a személyiségem és a sorozat között, ami így különösen meg tud érinteni, vagyis tökre be tud szippantani ez a világ, de kicsivel a negatív pszichológiai hatás dominál összességében, tehát jobban teszem, ha túl sokat nem foglalkozok vele.
-
Dave567
addikt
Story szinten lesz valami köze az korábbi Stalker játékokhoz?
Vagy ez más story lesz? -
- = Zk = -
félisten
én a SoC "Strelok" tetkóját vagy 6 éve magamra varrattam... nem véletlen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Fred23
nagyúr
Bejövős, egyszer tuti kijátszom, pedig nem tartom valami egészségesnek a S.T.A.L.K.E.R. játékok hangulatát. Sokáig vonzottak nagyon mégis, és látva ezt a videót, hát bizony ebbe bele kell majd ugranom.
-
batman91
őstag
Azt a rohadt k*rva. Hogy ha ez ilyen lesz, akkor majd odaver nagyon. Rendesen libabőrös lettem.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
rdt89
addikt
Nem volt csúnya, nagyon nem
-
- = Zk = -
félisten
innentől nem fogok aludni megjelenésig
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...