Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Itt a meglepetés egy szaros videó,menjen az anyjába a Techland:
Video
-
a.sebi
őstag
válasz ScomComputer #13 üzenetére
Szerintem amikor az xbox one update.....
-
ScomComputer
veterán
KEDD van mikor jön a meglepetés......
-
törölt tag
Várós game. Annó a dead island nagyon jó volt, és baromi hosszú is
-
xtremez
aktív tag
A meglepi az lesz, hogy kapunk majd egy csomó fizetős dlc-t
-
Etzel
aktív tag
Ps4 en meg Xbox One-on volt vmi 6 perces demo amiben meg tudtál csinálni kb 2 feladatot, közben meg a bejárható pálya rész bizonyos "lézer" korlátokkal volt elzárva... Én örülnék a demonak
-
mcloud76
tag
válasz GegeWarrior #5 üzenetére
Igy meg letorrentezik a fullost (az ertelmesebbje) aztan max megeveszi ha tetszik neki.
Vagy nem mert mar ugy is meg van akkor minek. -
mcloud76
tag
Halas tema fejlesztoi szemmel ez a zombis dolog.
Nem kell ai-t (jo a bulderdashban villodzo izeke is) irni, meg szofisztikalt torteneten agyalni.
A video "hatalmas" volt nem gyoztem vegignezni, ennyi mindent megmutatni mar nem is erdekel a jatek mert lelottek minden poent -
a.sebi
őstag
Xbox oneon feb 11 én lesz update... Ez nem lehet véletlen...
-
GegeWarrior
senior tag
Szerintem nem demo lesz. Megmondták, hogy nem csinálnak demokat mert akkor nem veszik meg az emberek.
Röhej! Jó játékot kell csinálni és akkor megveszik. (Vagy nem )REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
F_Zolee
veterán
Jah jó lenne demo de szerintem ez egy elvetélt ötlet. Manapság már semmiből sincs demo kb. Alpha meg béta teszt azt jól van, utána meg szívjál ha mégse csinálták meg jól de legalább kifizetted.
-
ScomComputer
veterán
Nagyon várom már...köszi a hírt!!
-
Psychopeti
senior tag
Teaser előtti teaser
Egy demónak én is örülnek
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
félisten
Remélem játszható demó lesz tényleg
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest