- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dehogy nem jár le. Gotenks többször is szétvált, volt, hogy már a harc megkezdése előtt. Az időkorlát meg nem fix, csak egy maximum. Minél több Ki-t használnak fel a harc közben, annál rövidebb ideig tartható fent. Vegito Blue is csak pár percig volt egyben Zamasu ellen, a fél órának a közelében sem volt.
.[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
-
Badlof2k
senior tag
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Mennyire megérős egyébként ez a DB game? Mennyivel jobb mint a Xenoverzék?
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
SunMount3r
nagyúr
Ehelyett a "lebukott" helyett nem lenne jobb a "lelepleződött", vagy hasonló bevált kifejezés? Már a második hírben van egymás után és kissé zavaró, mert az ember alapvetően egészen másra asszociál a "lebukott" szó kapcsán. És alapból sem egészen ugyan azt jelentik...
-
törölt tag
Azoknak, akiknek ez esetleg új információ: Gotenksék 30 percet bírnak ki kb összefúzionálva. SSJ vegito egy órát. SSB vegito pedig 1-3-5 percet. Ahogy SSJ4 Gogeta is csak pár percet bírt ki a GTben, de az már nem kánon 😃
Én örültem volna egy olyannak, mint a Budokai 3-ban volt (ha jól emlékszem, de lehet Tenkaichi volt már), hogy fúziók esetén folyamatosan csökken az idő.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok, hogy a játékban jelen lesz-e az időlimit.
Az már kiderült, hogy az animében nem fogjuk kb többet látni Vegitot, hisz pár percig képes csak együtt tartani őket a potara. Bár egy final kamehameha-ra jó lehet az a pár perc is. -
30z.Samu
félisten
Instant get, ahogy Zamasu is az lesz! Ezt a párost szerintem jobban eltalálták, mint a Broly-Bardock-ot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PS5 30 éves kiadású borítások - 30th anniversary faceplates -ingyenes házhozszállítás
- LIMITÁLT XBOX KONTROLLER +GAME PASS+ GUMI
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mpl
- Vezetékes Xbox 360/PC kontroller
- FAT lemezes PS5 csere slim digital-ra (utolsó szériás 6nm-es)