Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leviske
veterán
válasz wednesday #21 üzenetére
SPOILER veszély:
Amikor a Kört igyekszel megmenteni és a lustaságdémon bevág az enyészetbe, akkor a való világban a testetek halott, ezt a beszélgetésekből le lehet szűrni, tehát nem feltétlen hülyeség az enyészetből visszahozni, ettől függetlenül ez túl nagy előtörténetnek tűnik, bár ha Morrigant fel lehet keresni, akkor máris elképzelhető a dolog. Én valahogy mégis úgy érzem (más szóval attól félek), hogy aki elvándorolt, vagy meghalt, az a kiegészítő kedvéért nem fog visszatérni, bár ebben az esetben azt hiszem nem csak én fogom gyarapítani a hőzöngők táborát.
Amúgy azt kizárnám, hogy több életutat lehetne választani, ez azért a BioWare, nem egy akármilyen fejlesztőcsapat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a saját mentésedből kell kiindulni, vagy új játékot kell kezdened a kiegészítőben.
Egyébként szvsz még lesz alternatív befejezés, csak még nem találtunk rá.
-
wednesday
őstag
Nem tudom, szerintem a DA világában aki meghalt az meghalt. Az enyészetbe is azért megyünk a játék folyamán, hogy az élő testeknek szerezzük vissza a démon által fogva tartott lelkeket. De minden elképzelhető.
SPOILER
Persze belehet úgy fejezni a játékot (gondolom mivel én csak eme 2 féle befejezést csináltam meg), hogy se a mi karakterünk se Alistar ne távozzon el az örök vadászmezőkre.
Talán Logan megölheti a sárkányt, vagy Morrigan ajánlatát elfogadjuk vagy mi vagy Alistar. Persze az lenne a legjobb, ha a 3. szürke kamarás aki leesik a sárkány hátáról mégse halna meg ott.
OFFRemélem azért a mi általunk választott befejezéssel indul a kiegészítő. Ne az legyen mint sok játéknál, hogy a készítők akkor kiválasztják az egyik befejezést és azon terelik tovább a történetet.
[ Szerkesztve ]
-
sz.mich
tag
válasz wednesday #18 üzenetére
"Úgyhogy ez a találkozás több lesz mint meglepő. "
Azt megmondom! Lehet hogy keverem a dolgot, de mi van akkor, ha vissza kell érte menni az enyészetbe? Kis kitérő és máris folytatódhat a kiegészítő a normál kerékvágáson. Ha azt vesszük, így orvosolható a "probléma". Hmmm...
Csak kp., az ár fix.
-
leviske
veterán
Áhh. 0:37-nél van egy törpe, de nem 100%, hogy az Oghren. De az biztos, hogy nem a fő karakter, mivel abból átlagban 1 félét használt eddig a BW az ilyen videókban, és valószínűleg most ugyan azt a human noble-t használják, mint az előző videókban.
1:20-nál viszont már annyira kísértetiesen hasonlít, hogy nem tudom... de legalább skizofrén nem vagyok, mert láttam.
Mind1, az a lényeg, hogy szerintem mindenki örülni fog neki, ha azt viheti magával, korlátok nélkül, akit akar. Esetleg meg is spékelhetik annyival, hogy attól függően kit választok, másként indul a játék, de lehet, hogy ez már túl sok.
(#18) wednesday: ÁÁÁ! Ez abból a szempontból remek hír, hogy hogyha belerakták Alistair halálának a lehetőségét, akkor biztos nem lesz kötelező vele folytatni.
Amúgy, ha a mi karakterünk hal meg, azzal nincs gond, mert ebben az esetben a videóból kiindulva Alistair biztos, te pedig kénytelen leszel új karaktert csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
leviske
veterán
Én mintha Oghrent is láttam volna. (Megnézem még egyszer, lehet, hogy csak káprázott a szemem.) Amúgy az ilyen videók ebből a szempontból nem sokat érnek (tekintsünk csak vissza a régebbi videókra), valószínűleg a készítőknek Ő volt a kedvencük. Egyedül egy dolog indokolná, hogy Ő jöjjön, mégpedig hogy Ő is GW. (Ő viszont ugyan úgy újonc, mint mi, tehát a különböző szertartások ugyan úgy nincsenek a vérében, ahogy nekünk.)
Esetleg azt el tudom képzelni, hogy hogyha új játékot kezdünk, akkor nincs választás, csak Alistair.
Egyébként nincs mit, most én voltam a gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Köszi, időközben sajnos onnan lekerült, de a YouTube-on fent van még.
Videót betettem a hírbe.
Még egyszer köszi az infót.
SPOILER!!!
MOD: A videóban egyedül Alistair-t láttam, aki az eredeti játékban szerepel, na most, ha ő lesz az a karakter, akivel újra találkozunk, az enyhe csalódás. Persze akár király lett a végén, akár elment, miután Loghain-t bevettük a Grey Wardenek közé, végül is, összefuthatunk még vele.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bpx
őstag
30+ óra játékidőt mutatott a beépített számláló, mikor végigjátszottam legkönnyebb fokozaton úgy, hogy az elején kb. mindent megcsináltam, leellenőriztem, párbeszédeket elolvastam (a kódexeket már nem, mert ahhoz nincs türelmem, és nem igazán szoktak érdekelni a háttérinfók) de a végén már csak a fő questekkel foglalkoztam
ekkor tartottam 40% körül
a 100%-hoz többször is végig kell játszani (ha nem is végig, de sokáig el kell vinni), mert olyan achievementek vannak, mint pl. érd el a 20-as szintet főkarival mind3 karakterrel, vagy fejleszd ki az összes X típusú skillt a főkarival, vagy bizonyos questeknél ahol választhatsz, hogy kinek az oldalára állsz, mind2-re jár külön achievement(#10) leviske: valóban, ps3/x360: 40$, pc: 30$
a pc-nél viszont nincs szállítási idő, lehet az később jön?[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Szvsz lehet update-elni a trailerrel.
(#11) sz.mich: Nem kell ahhoz a 100%-ot elérni, hogy valaki végigtolja a játékot. Én is jó esetben, ha 60%-ig (legyen inkább 50%) eljutottam, mire bejött a stáblista, pedig nem az a tipikus "végigrohanok a játékon" emberke vagyok. Bár tény, hogy sok mellékküldetéshez első játszás alkalmából átlagban nincs idegrendszerem. (Attól függetlenül nagy részüket megcsináltam.)
A fő történetszál nem nyom túl sokat a latba, nagyon sokfelé ágazik szerte szét a játék.
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
elég kevés az a 15 óra
az alapjátékot ilyen 80-120 órával harangozták be, ami kicsit túlzás, de legelső végigjátszás az minimum 30 óra, és akkor az még csak 1 karakter/történetfőleg hogy árban meg kb. ugyanott vannak (40$ vs. leárazott 37.50$ steam-en például)
-
aram01
nagyúr
végig kéne már játszani az alapjátékot
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dr. Akula
félisten
és egy titokzatos ellenfél fogja megkeseríteni az életünket, aki csak úgy nevezi magát, hogy "Architect"
Ez már a Matrix? -
Morden24
nagyúr
Hmmm... márciusra talán végig is játszom az alapjátékot + dlc-ket a magam lassú, minden kő alá benézős-mindentelolvasós tempómban, bár most éppen átálltam egy kicsit Mass Effect-re, szóval lehet április is lesz abból
A lényeg, hogy tuti vevő vagyok rá
Sectumsempra - For Enemies
-
leviske
veterán
Jah? Hát én ott leragadtam a képek nézegetésénél.
Amúgy szvsz olyanokat nem valószínű, hogy tovább lehet majd vinni, akik elvándoroltak. Vagy tévedek? Ha igen, akkor részemről Morrigan.
MOD: Vajon kihatással lesz a kiegészítőre, hogy ki hogyan fejezte be a játékot? Ecsetelni nem kezdem, hogy mire gondoltam, de gondolom akik végigjátszották 1-2x a játékot, vagy jártak a DAO topikban, azok sejtik mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
"Encounter five all-new party members and an old favorite from Dragon Age: Origins"
A linkelt oldalon van, néha azt is olvasni kellene.
Magyarul kb: "Találkozzál öt új csapattárssal, és egy kedvenccel a Dragon Age: Origins-ból."
Szerintem az lenne a legjobb, ha azt a társunkat hozhatnánk át a kiegészítőbe, akivel szerelmi viszonyban voltunk. Személy szerint én Leilana-nak örülnék a legjobban.
Lenry: Vagy egy néger takarító, hófehér ruhában egy üres hófehér épületben.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Lenry
félisten
és egy titokzatos ellenfél fogja megkeseríteni az életünket, aki csak úgy nevezi magát, hogy "Architect" (Építész).
aki egy fehér ruhás öreg egy TV-kkel teli szobában?
(#3) Vistaboy: +1 Leliana-ára
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
leviske
veterán
És a régi társak? Vagy amiatt kapunk csak 5 újat, mert visszatér már régi haver is?
MOD: Nem mellesleg vajon mikor kerülnek ki ide az új társak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest