Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Sokkal konzolosabb.
Én nagyon remélem, h. ezt most nem butítják le a konzolok szintjére, mint a DA2-t. Tény, játszható az is, nekem pl. a grafikai változások be is jöttek (pontosabban mindkettő stílus tetszik), de ez a túlbuzgó, ugrándozó harcmenet nem. Bár azon videók alapján, ahol X360 controllerrel tesztelik, h. lehet körbegurulni az ellenfél előtt, nem sok remény marad bennem.Eladó cuccok: Deskmini X300, Sangoma A108E
-
Televan74
nagyúr
Én most játszottam végig az Origin -t és nemrég kezdtem el a második részt( nem először), azért nem lett olyan rossz.
A küldetés helyszínek lehettek volna változatosabbak is, de a történet egybe van. A harc meg kicsit konzolosabb lett mint az első részben. A pc már nem célplatform, úgyhogy az Inquisition -ba sem várhatunk nagy csodát.Hogy milyen lesz RPG játékok következő generációja? Szerintem ez a bugyuta számozásos kiadás meg fog szűnni. Mindegyik rész egy külön történetet mesél majd el nekünk.
Mindenbe beleugatok!!!
-
sviba
tag
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
"Ez azok számára is kiváló lehetőség lesz, akik nem játszottak az Origins-szel, viszont a DA2 tetszett nekik."
Van ilyen ember?
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
Mythsardan
aktív tag
Azért jelentkeztem a bétára, egy próbát megér
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Televan74
nagyúr
Kíváncsi leszek majd,mennyire lesz benne a játékosok véleménye a "végtermékbe". Vagy csak a számukra szimpatikus véleményeket teszik bele a játék. És azt mondják, hogy a játékosok akarták így.
Mindenbe beleugatok!!!
-
sasNAXO
aktív tag
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Az alkalmazása tuti...
Ha valakit érdekel, itt az eredeti blog bejegyzés hozzá.
Szerk.: Amúgy remélem, h. megoldják, h. a saját mentéseimet is lehessen majd használni, bár arra azt írták, h. majd a következő hónapokban jelzik, ha történt e téren előrelépés...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Deskmini X300, Sangoma A108E
-
félisten
BioWare elmondása szerint már a DA2-nél is problémákat okozott az Origins több, mint 600 fontosabb sztorielemének megfelelő alkalmazása.
Sírok a röhögéstől
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
satz18
őstag
Na ez nagyon király. A Morrigan-es döntéseink baromi sokféle végkimenetelt idézhetnek elő.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest