- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty1
csendes tag
A Doom 3 tényleg nagyon jó volt. Reméljük, hogy ez még jobb lessz.
"Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ha még ma megteheted, hogy holnapra halaszd, el ne mulaszd elhalasztani"
-
frame>24
addikt
Ja lehet. Szegény Zsoccc-nak és tsai.-nak már szvsz nagyon teli van velem a hócipellője, mert időnként beszólok a hírekre...
de tegnap éjjel akkor is frusztrált, hogy megörültem, hogy valami, aztán látom, majd aug. körül...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Aztat. Szerintem ez a vég. A mélypont. Pláne "hamarosan" jelzővel, ennyi idő kb. egy nagymaminak tűnik hamarosan-nak...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Janika!2
aktív tag
Ideje lesz már ha az arcunkba tolnak 1-2 infót elvégre a RAGE-t olyan 2-3 éve csinálják...
A Doom 4-ből meg szerintem még 2012 ben sem lesz semmi csak infókat kapunk majd folyton... Egyébként kíváncsi leszek mit tudnak kihozni a DX9-ből a RAGE-ben...
Mert ugye se a dx10-et se a dx11-et nem fogja támogatni elvileg... De hát ki tudja addig mi lesz...[ Szerkesztve ]
-
Bcy+
tag
Én nem várom
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
atike
nagyúr
Reméljük a legjobbakat. Tény.
-
Gergo88
tag
Hát én a Rage-et jobban várom speciel.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
UnSkilleD
senior tag
doom3at vagy 20x végignyomtam coopban szóval várom a 4et is
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Fáraó
őstag
Kellkellkell.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
zH.
senior tag
Régi VGA-mhoz a DOOM3-mat adták ajándékba. Ki kéne lassan tolni.
just be
-
pottyantós
aktív tag
A DOOM 3 jó lett, remélem ez király lesz!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
hemaka
nagyúr
Doom1-2
A 3. rész már nem tetszett annyira.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
félisten
Az a hír, hogy majd lesz valami hír?
Hétvége van.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
őstag
válasz huskydog17 #9 üzenetére
"akik még nem csináltak rosszul sikerült játékot, vagyis minden project-jük sikeres lett"
Hovertank 3D?
-
huskydog17
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy az id Software túl sokat akar egyszerre:
Még a Rage sincs készen, de már a Doom 4-en is dolgoznak. Ez így nem lesz jó.
Azonban én a Doom 4-től sokat várok majd, a 3. rész is nagyon jó lett. Ha John Carmack felügyelete alatt fog zajlani a teljes fejlesztés, akkor nem lesz probléma.
Bízom bennük, mert azon kevés csapatok közé tartoznak, akik még nem csináltak rosszul sikerült játékot, vagyis minden project-jük sikeres lett.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
őstag
Hát szerintem a 3. nagyon jó volt. Talán a legutolsó jó fps amivel játszottam. Ehhez persze tudni kell róla azt, hogy alapvetően a Doom storyját rakták át egy új motor alá anno, így sokkal jobb eszközöket kaptak ahhoz hogy megalkossák azt amit 93-ban megvalósítani próbáltak.
Persze rólam tudni kell hogy nagy Doom fan vagyok, én n+1-szer végigvittem őket.
-
Sicilian
addikt
Várom a további infókat ...
nothing is true everything is permitted..
-
mmdms
addikt
Én is nagyon várom, pont pénteken fejeztem be a 3-at, így hogy mindent értettem a magyar szinkronnak köszönhetően, eszméletlen játékélménye van. Ha csak fele olyan jó lesz, mint a 3, akkor is siker lesz.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zcool
aktív tag
Még egy játék amit borzalmasan várok ....de gondolom nem csak én vagyok ezzel így..
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest