Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty1
csendes tag
A Doom 3 tényleg nagyon jó volt. Reméljük, hogy ez még jobb lessz.
-
Janika!2
aktív tag
Ideje lesz már ha az arcunkba tolnak 1-2 infót elvégre a RAGE-t olyan 2-3 éve csinálják...
A Doom 4-ből meg szerintem még 2012 ben sem lesz semmi csak infókat kapunk majd folyton...Egyébként kíváncsi leszek mit tudnak kihozni a DX9-ből a RAGE-ben...
Mert ugye se a dx10-et se a dx11-et nem fogja támogatni elvileg...De hát ki tudja addig mi lesz...
-
Bcy+
tag
Én nem várom
-
atike
nagyúr
Reméljük a legjobbakat. Tény.
-
Gergo88
tag
Hát én a Rage-et jobban várom speciel.
-
UnSkilleD
senior tag
doom3at vagy 20x végignyomtam coopban szóval várom a 4et is
-
Fáraó
őstag
Kellkellkell.
-
zH.
senior tag
Régi VGA-mhoz a DOOM3-mat adták ajándékba. Ki kéne lassan tolni.
-
pottyantós
aktív tag
A DOOM 3 jó lett, remélem ez király lesz!
-
hemaka
nagyúr
Doom1-2
A 3. rész már nem tetszett annyira. -
Az a hír, hogy majd lesz valami hír?
Hétvége van.
-
válasz
huskydog17 #9 üzenetére
"akik még nem csináltak rosszul sikerült játékot, vagyis minden project-jük sikeres lett"
Hovertank 3D?
-
huskydog17
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy az id Software túl sokat akar egyszerre:
Még a Rage sincs készen, de már a Doom 4-en is dolgoznak. Ez így nem lesz jó.
Azonban én a Doom 4-től sokat várok majd, a 3. rész is nagyon jó lett. Ha John Carmack felügyelete alatt fog zajlani a teljes fejlesztés, akkor nem lesz probléma.
Bízom bennük, mert azon kevés csapatok közé tartoznak, akik még nem csináltak rosszul sikerült játékot, vagyis minden project-jük sikeres lett. -
Hát szerintem a 3. nagyon jó volt. Talán a legutolsó jó fps amivel játszottam. Ehhez persze tudni kell róla azt, hogy alapvetően a Doom storyját rakták át egy új motor alá anno, így sokkal jobb eszközöket kaptak ahhoz hogy megalkossák azt amit 93-ban megvalósítani próbáltak.
Persze rólam tudni kell hogy nagy Doom fan vagyok, én n+1-szer végigvittem őket.
-
Sicilian
addikt
Várom a további infókat ...
-
zcool
aktív tag
Még egy játék amit borzalmasan várok
....de gondolom nem csak én vagyok ezzel így..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Eddig nem sok információ látott napvilágot John Carmack és az id Software sikerszériájának következő részéből, de most némi reménysugár villant fel.
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest