Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zrubi
senior tag
válasz
Tigerclaw #35 üzenetére
Vannak playerek akinek az a legfontosabb a játékban legyen egy számláló amit folyamatosan növelhessen és aztán büszkén mutogathassák, hogy már ott tartanak.
Gyere, játsz EVE Online-t.
-
mikromanus
veterán
válasz
Tigerclaw #35 üzenetére
Ez a kedvencem:
"a barbár classt teljesen megismertem (skillek, rúnák, kövek, statok)"Tudom rád ez nem igaz, de általában minden "forever dt" barbár ezt hiszi. Gondolom akkor nyomtál Hammer babárt, seicmiceset, wt barbit, low fury buildet, sprintes csak széllel ölőset, maximum rend damage jellgűt és csak ici-pici részben azt a fránya búgócsigát? A teljesen "megismertem" az számomra nem egyenlő azzal, hogy "Megnéztem két videót és nyomtam az egyetlen létező dt buildet". Most meg abszolut értelmetlen buildről beszélni, meg egyik jobb, másik szar alapon ítélkezni. Elég szépen felhúzták a gyenge skilleket és rúnákat, meg szépen nerfelték/átalakították ami nagyon kilógott. Emellett van egy rakat item amivel eléggé egyedi irányba lehet fejleszteni a karaktert. Elismerem 2012-ben picit "érdekes" volt a játék. Mondjuk a kezdeti infernonak megvolt a maga varázsa. Enrage timer eliten, meg életvisszatöltés halálkor, csapattagok növekedésével emelkedő sebzés, drasztikus nehézségugrás actok közt. Ej, de hangulatos volt...
-
mikromanus
veterán
válasz
Tigerclaw #35 üzenetére
Jó hosszú, de a lényeget látom. Nincs armory link. Ahogy sejtettem...
A fejlesztések lényege az, hogy erősebb elllenfeleket is le tudsz nyomni. Nem új ellenfeleket (bár az elitek elég sokan vannak és randomok), hanem erősebbeket. Hogy te istencsászár vagy normálon, az épp semmit se jelent. Azt még a kutyám is lenyomná orral.
"- Hell vagy Inferno szinten öltem utoljára Diablo-t. Nem azért mert akartam, hanem a játék erre vitt."
NIncs se hell, se inferno már és nem is kell sokszor végigjátszani. Egy játék után már bármelyik karakterrel mehetsz adventure módban, ott meg oda mehetsz ahova akarsz. Azért szépen leoltod a játékosokat eg yjó két éves infó alapján..."de amikor én abbahagytam még paragon level sem volt."
Meg gondolom Monster power se (ami most már megent eltűnt, de sokáig volt). Most komolyan. Belekötsz abba aki játszik, mert kb szerinted egy "gép", amikor totálisan fingod sincs hozzá. Játszottál vele mennyit is? 10-20 órát a legelején? És azóta is ennyire szar? Aztaaa!!!multi: nem jelent semmit. Csak akkor nem találsz társat egy kis csapatmelóra ha nagyon nem akarsz. A "haverok" vag ybe se dugták az orrukat D3-bam vagy kikoptak. Lettek újak. Kb online 30-50 egyszerre estébnként. Mondjuk én se nagyon ritkítok a friends listemen. De játékhoz társat mindig találhatok... Hajnali 3-4-ig,.
Eredetileg az AH aktívan be volt tervezve, mint játékelem. Most ki lett szedve,. Minden dropból (és craftból) megy. Sokkal jobban esik minden színes szar mint korábban. A planek is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Eljött a Halál Angyala, és nincs előle menekvés. A Reaper of Souls úgy szippantja be a játékosokat, mint a bevezető videóban Malthael az emberi lelkeket.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest