Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Megjelenése napján vettem meg, amit nem bántam és bánok azóta se. Nagyon jó játék, kedvenc karakterem természetesen Dante. Nekem eddig mindegyik rész 10/10 volt élménybe és élvezetre. A teszt nagyon jó lett, akárcsak a játék. Aki fogékony erre a stílusra, keresve se talál ennél jobb játékszériát.
-
--Disztroj--
senior tag
Még mindig Nerot a legjobb irányítani. Legösztönösebb karakter. A stílusa sok szép összekapcsolt kombónak ad lehetőséget fölös tűzijáték nélkül. de lehet csak öregszem
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
addikt
Távol áll tőlem a stílus, de ez most megtetszett.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
HELLAFLUSH
őstag
nagyon jó játék, eddig nem tetszettek az ilyen harcrendszeres játékok, de ez az első ami elnyerte tetszésemet
viszont PC-n aki Ultrawide monitoron szeretne játszani vele annak le kell tölteni pár fájlt, hogy működjön rendesen mert a beállításokban hiába van beállítva az adott felbontásra, sajnos levágja a kép 2 szélét.
[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
Köszi a tesztet !
Igéretesnek tűnik a játék, és külön örülök hogy a hagyományos hacknslash szellemében készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest