Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
-
-
törölt tag
Mindenesetre érdekes, hogy az IW-ben a Sounds mappa a Steam-es verzióban kevesebb, mint fele annyi helyet foglal, mint a simában. Ahogy a VideoTextures mappa is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Black Box? Vagy keverem valamivel, de szerintem az csak VGA-k mellé csomagolt kupon formájában létezett, amit be kellet regelni Steam-en.
Egyébként jók ezek a hírek, múltkor úgyis lemaradtam az Eidos/Square Enix héten róla (bár nekem csak az IW kellett digitális terjesztésben, a DX eleve csak így van meg).
Más: mikor került bele a Steam Beta-ba a Small Mode? Mert nagyon bírok örülni neki, eddig hiányzott. Ezt a hiányt tartottam eddig a beta legnagyobb hiányosságának.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
kedvenc jatekom volt az elso resz, ennyi penzert ajandek
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Morden24
nagyúr
Részemről teljes mértékben egyetértek.
Ha őszinte akarok lenni, én sem lógok minden pillanatban a Steam-en, ergo biztosan kevesebb akcióról kapnék infót, ha ti nem adnátok le. Volt is játék, amit "innen" vettem meg, pl. Black Box, meg talán a Bioshock is.
Csomóan fejükbe vették, hogy ha valami reklámnak vagy reklámhatásúnak tűnik, akkor az egyből fujjfujj pföpföpfö. Ezzel egyetértek, ha félrevezető vagy egyéb hátsó és egyben negatív szándékkal lenne vegyítve, de egy teljesen jóindulatú tájékoztatás (még ha a Steam vagy a Gog vagy akármi részére reklámot is generál) nem csak jó, de szükséges is.
Sectumsempra - For Enemies
-
Khaal
őstag
Nem akarok kötekedni, de volt azért egy System Shock 2 nevű játék is, ami egy évvel korábban kijött és már tartalmazott sok mindent abból aminél a Deus Ex elsőségét bizonygatod (változatos fegyverarzenál, inventory, többféle lőszer, implantokkal fejleszthető tulajdonságok...stb).
Sajnos hasonló sorsa lett mint a Deus Exnek, többek között a komplexsége miatt is, nem lett pénzügyi siker. A harmadik részből se lett semmi, pontosabban Bioshock néven kijött valami, de az már nem volt az igazi. -
Zsoccc
senior tag
Ja, teljesen egyetértek vele, hogy kaphatnánk érte.
De félretéve a viccet egy megveszekedett kanyi vasat nem kapunk azért mert ezekre felhívjuk a figyelmet. Igen, ennek mindössze annyi az értelme, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy jó áron lehet jó játékhoz jutni, legálisan. Úgy gondolom sokan szereztek be úgy játékot mostanság, hogy akár nálunk akár máshol olvastak róla, hogy éppen le van árazva, én meg személy szerint örülök ha tudtam az illetőnek spórolni némi pénzt, és egy eredeti játékkal bővítette a gyűjteményét.[ Szerkesztve ]
-
Frigo
őstag
Ezeknek az akcióknak a hírdetéséért a PH vagy a cikkírók kapnak valami pénzt vagy ennyire nincs téma amiről lehetne írni ?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ez az egyik game, ami 1általán nem jött be, viszont elég korrekt áron adják, csak ne lenne lassan muzeális darab
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
proci985
MODERÁTOR
tegyétek félre a beidegződéseket régről: az IW nem volt rossz.
amikor kijött a játék, tényleg katasztrófa szinten volt. x1600proval toltam végig először, ami kb kenterbe verte a játék kijövetelekor a legjobb kártyákat... és ment 1-2fpssel. megpatchelve a játékot már folyamatosan... szóval mindenki az 1.1es patch (emlékeim szerint több már nem kellett) felrakásával kezdje! a DXnél ha a goty verziót veszi meg az ember, az alapból 1.10es lesz.
Deus ex... akinek csak a grafika kell, van HDR mod is hozzá pár hónapja (és befejezték a rebornt!). szép nem lesz, de UnrealTournament motoros, az meg már egész hangulatos volt. technikai értelmeben a modern játékokat hozza/veri, lopakodni lehetett rendesen (ebben jobb a Call of Pripyatnál), fényárnyékok jók, multitextúra van, shader nincs.
gyakorlatilag az implantok a Crysis nanosuitjának az elődjei (de ennyire ne szaladjunk előre).
a Deus Ex volt az első program, amiben ki lehetett oldalra hajolni (a HL2 ezt a mai napig nem tudja...). valamint megjeletnek az alternatív megoldások:
a kék kártyás ajtóhoz addig kellett a kék kártya. itt meg lehetett hekkelni az elektronikát, be lehetett törni a számítógépes rendszerbe és ki lehetett nyitni úgy az ajtót, fel lehetett robbantani(!) az ajtót, és meg is lehetett kerülni. vagy csak simán hagyni a fenébe és nem bemenni mögé. mert nem biztos, hogy a pálya megoldásához az összes zárt ajtót fel kellett deríteni. ja, a robotokat és biztonsági rendszereket magunk mellé lehetett állítaniaz AI látott és hallott, valamint eléggé effektív volt csoportban. nem a Crysis szintje, de ettől függetlenül évekig az egyik legjobb volt.
a sztori a mai napig az egyik legkidolgozottabb, a Call of Pripyat már hasonlóságokat mutat szálak tekintetében, de a DX jobb. játékidőben valahol 25-40 óra között mozog.
itt jelentek meg először a többféle lőszerek egy fegyverbe, bár alternatív tüzelés nincs implementálva.
először itt jelent meg a nem fix fegyverarzenál: fix helyméretű hátizsák van, azon belül azt használ az ember, amit csak akar.
az egyik első program volt fullosan implementált sérülésmodellel. kézsérült ellenfél pl kevésbé lőtt jól, fejsérülésbe meg mindenki hamar belehalt.
a bukása is az volt, ami miatt az emberek imádták: sokkal szabadabb volt a játékos, és emiatt gondolkodni is kellett.
no és akkor az Invisible War, a meg nem értett gyerek. az előd tökéletes volt, a rajongótábor meg kőkemény. az Invisible War meg egy konzolport, ami semmin nem futott rendesen (patch, patch, patch!). a textúraminőség az XBox miatt hullámzott, valamint megintcsak belefutottak az early implementer szívásba:
a játék egyike a korai shaderintenzív daraboknak. emiatt a korát meghazudtolóan jól néz ki jelenleg, ellenben akkoriban az éles textúrákhoz szokott játékos-társadalom a motion blurral nem tudott mit kezdeni.további probléma volt a brutális töltési idő (jelenleg pár másodperc), a magas gépigény (6600gt/x1600pro már bőven elég, szóval a 3 éve ráncfelvarrott 5-6 éves cel2.66Ds gigaramos rendszerem tökéletesen vitte) már szintén nem probléma. lőszer csak egy féle volt, de a gyakorlatban ez sem baj. a pályák a mai napig picik, de úgy, hogy nem tölt a program köztük perceket, ez már nem baj.
szóval a problémák szinte eltűntek. viszont, maga a sztori kb ugyanolyan kidolgozott (a kávés alquest pl zseniális), megjelent az Omar és nekem úgy általában picit élőbbnek tűnt a világ. ha anno csalódott benne az ember, akkor is érdemes kipróbálni, az évek alatt a program sokkal jobb lett. rövidebb az első résznél, de még mindig elég hosszú.
valamint, lett volna egy Deus Ex: Clan Wars is. végleges nevén Project Snowblind. rövid volt, shaderintenzív, nem is sokan hallottak róla, de jó volt. avagy az akcióorientált Deus Ex, a cyborg katona félúton Hermann/Navarre és Nomad/Psycho között.
legutoljára tavaly vittem mindkettőt végig.
szerk: Vistán biztosan megy mindkettő. Sőt, emlékeim szerint tavaly februárban próbálgattam őket, akkor már Vista64em volt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Khaal
őstag
Aki úgy gondolja, hogy túl régi a játék előtte nézze meg ezeket a linkeket:
Deus Ex On modern machines
The Nameless ModÉn speciel utoljára 4-5 éve próbálkoztam a játékkal és csak a második pályáig jutottam, de a doboz itt pihen a polcomon, egyszer tuti be fogom pótolni.
-
Narxis
nagyúr
Ennyit bőven megér!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Morden24
nagyúr
Na, mivel az IW jelenleg sehogy nincsen meg, szerintem be is vállalom ennyiért.
Nem olyan szuper, mint az első rész, de mégis úgy kerek, ha megvan mindSectumsempra - For Enemies
-
Sicilian
addikt
No, ez sem 1 mai darab, a Deus Ex az van már 10 éves nem, vagy keverem valamivel
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
Egonyolc
aktív tag
Meg van mind a kettő, a második sajnos csak dobozossan
Igazán megoldhatná Steam, hogy az offline verziót egy csekély összegért be lehessen regelni hozzájuk.Más: Az eslőt mindenkinek kötelezővé tenném. A második, nos... Megofogadtam, hogy a harmadik rész elött végig viszem, de hát nem ugyan az az élmény, közelről sem
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
P00By
nagyúr
Jó lehetőség annak, aki még nem játszott vele( ) és be akarja pótolni az új előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest