- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Black Box? Vagy keverem valamivel, de szerintem az csak VGA-k mellé csomagolt kupon formájában létezett, amit be kellet regelni Steam-en.
Egyébként jók ezek a hírek, múltkor úgyis lemaradtam az Eidos/Square Enix héten róla (bár nekem csak az IW kellett digitális terjesztésben, a DX eleve csak így van meg).
Más: mikor került bele a Steam Beta-ba a Small Mode? Mert nagyon bírok örülni neki, eddig hiányzott. Ezt a hiányt tartottam eddig a beta legnagyobb hiányosságának.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoccc
senior tag
Ja, teljesen egyetértek vele, hogy kaphatnánk érte.
De félretéve a viccet egy megveszekedett kanyi vasat nem kapunk azért mert ezekre felhívjuk a figyelmet. Igen, ennek mindössze annyi az értelme, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy jó áron lehet jó játékhoz jutni, legálisan. Úgy gondolom sokan szereztek be úgy játékot mostanság, hogy akár nálunk akár máshol olvastak róla, hogy éppen le van árazva, én meg személy szerint örülök ha tudtam az illetőnek spórolni némi pénzt, és egy eredeti játékkal bővítette a gyűjteményét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest