Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
A Deus Ex 1. idejében még nem volt meg a gépem hozzá, nagyon nem...
Napokig ültem havernál, és néztem ahogy játssza... őrült jó game volt.
Aztán a 2. valahogy kimaradt. Mai szemmel érdemes nekiállni?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
törölt tag
válasz
zsiga_667 #23 üzenetére
Ha az ember gyorsan akarja elintézni a dolgokat, akkor volt ennek is értelme. Ha elegánsan, akkor viszont lopakodott, bénított (gyakorlatilag bárkivel meg lehetett tenni, bár ha Paul-t meg akarta menteni az ember, akkor sok választása nem volt).
csibe1: Inkább döntse el az ember, hogy hogyan akarja végigjátszani. Ha akarja, akkor úgy, hogy senkit sem öl meg, ha akarja úgy, hogy mindenkit aki az útjába kerül, ha akarja ennek a kettőnek a kombinációjával.
-
Fortissimus
őstag
OOOOOHHH YESSS!
ez odaszabott! es a zene is nagyon rendben volt alatta''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Findzs
addikt
rég láttam ennyire jó trailert
nagyon profi munka
remélem a játék motorjával készültutóljára a tavalyi star trek trailerje tetszett ennyire (igaz az mozifilm volt) de sajnos a film nem hozta a saját trailerje szintjét
egyedül Eric Bana játéka volt meggyőző"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
csibe1
addikt
Egy ilyen anime az tényleg jó lenne!
Jobban bírnám,mintha megfilmesítenék,mert akkor valószínüleg eltolnák.
Remélem a játékmenet vegyes lesz,nem csak lopakodós vagy csak hentelős,
a legjobb lenne ha több megoldása lenne a feladatnak ami esetleg
a történetre is hatással lenne.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Morden24
nagyúr
válasz
zsiga_667 #23 üzenetére
Végülis jogos, bár azért bőven voltak olyan részek (most MJ12 bázis és Párizs egyik jelenete, illetve Hell's Kitchen ugrik be), ahol semmit nem értél a frontál henttel, vagy legalábbis sokszor bele voltál kényszerítve, hogy gondolkodj, ne Doomozz.
Akkor átfogalmazom: remélem itt is bele leszel kényszerítve, hogy gondolkozz. Ez jó játékvezetés és pályatervezés kérdése csupán
Sectumsempra - For Enemies
-
zsiga_667
tag
"Viszont ha maga a játék ilyen tökéletes katonás hentelősdi lesz, akkor a Deus Ex cím igazából tényleg csak cím, mert nem éppen erről szól ez a sorozat."
De, erről is szól a Deus Ex. Pont azért volt jó az első része mert lehetett lopakodni is, meg halkan gyilkolni, meg vérfürdőt rendezni, kinek mihez volt kedve. Speed Enhancement + Combat Strength + Dragon's Tooth, és 3 másodperc alatt kiirtasz egy szobányi ellent...
-
Morden24
nagyúr
A trailer *****-os, ez tagadhatatlan. Ha film lenne, már izzítanám a haverokat, hogy mennyünkmávazze.
Viszont ha maga a játék ilyen tökéletes katonás hentelősdi lesz, akkor a Deus Ex cím igazából tényleg csak cím, mert nem éppen erről szól ez a sorozat.
Egy képet, ha láthatnánk végre egy aug. update képernyőről, vagy (ne adj'ég) egy skill tree-ről, amiben fejleszthető képzettségek vannak... áh, be szhép is lenne.
Sectumsempra - For Enemies
-
Gude
senior tag
Pofás trailer,Kíváncsi lettem tőle
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Szirti
tag
A hátulról karpengével való elhallgattatás maradhat, meg a fal szélénél kuporgás
De ez a minden közepén assault rifle el a kézben rambózás már kevésbé. De kétségtelenül szép a játék és hangulatos. Csak lenne benne inventory, skillrendszer és augmentek együtt. De erre 2010 es játéktrendeket figyelembe véve 0 az esély.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
Lenry
félisten
vao
sosem játszottam a Deus Ex-szel, de ez odabaszott
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Frigo
őstag
Tomb Raider engine ide vagy oda ez üt!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog #11 üzenetére
ja, Neked elindult a gépeden?
érdemes neki adni egy új próbát. egy cel2.66D+1600pro kombón giga rammal már süvített, a töltési idejei is rövidek voltak (1-2mp). a hullámzó textúraminőség maradt, patchelni kell, egyébként meg rövidebb és kisebb mint az első, de egyébkén idővel nagyon is jó program lett. érdemes adni neki mégegy esélyt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
jimessor666
aktív tag
A CG elképesztő szvsz,várjuk a játékot,ha tudja hozni ezt a hyper hangulatot,akkor első napos vétel!
私たちに聞いてください。!
-
Szirti
tag
Jó hangulat alapozó Trailer, csak semmi nem derül ki belőle
És kinek a nevét NEM látom a trailer végén, pedig kéne?
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Egyáltalán nem rossz a DX2 sem. Az 1 szintjét nem hozza ez tény, de az átlag játékot veri azért.
Remélem nem a trailer-ben látható nyílt színi gyilkolászás lesz a fő sodorvonal... Inkább a végén látott támadás.
-
Tomcat
őstag
válasz
PowerBuldog #7 üzenetére
Pedig bizakodom. Ki tudja milyen fain rendszerek lesznek addigra mire ez kijön! pl. HD7000 és Bulldozer kombó. Reménykedni azért reménykedek ilyen téren mindig.
Tomcat
-
Tomcat
őstag
Hát, hmm, végülis én nem egy ilyesmi "Szárnyas Fejvadász" stílust vártam, de azért tetszik a grafika, alapos munkára utal és ha ilyen lesz akkor teszek egy próbát vele. Az viszont már most látszik hogy jóval több köze van ennek az első részhez mint anno volt a másodiknak.
Tomcat
-
BiP
nagyúr
Ütős nagyon.
Szívesen megnéznék ilyen tálalásban egy másfél-2 órás cyberpunk sci-fit. -
P00By
nagyúr
Hűha!
-
PowerBuldog
veterán
Agya ég!! Ez nagyon várós.
Az első részt is nagyon szerettem. Remélem megközelítik majd annak a színvonalát!
AteszzeroAjánlom az első részt. A 2.-at nem, mert azzal nem játszottam, és állítólag nem is lett egy túl jó játék.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Ateszzero
őstag
Nagyon jó lett ez a trailer.
Nem ismerem az eddigi Deus Ex részeket, nem tudom mit hagytam ki , ez viszont valami nagyon jónak ígérkezik, ráadásul az Eidos és a Square Enix párosítás önmagáért beszél. Valami nagyon nagy dolog van készülőben kérem szépen.
Figyelni fogom ezt a játékot. -
pengegyerek
aktív tag
Na ez nagyon tetszik. Remélem maga a game is ilyen jó lesz
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott a hét elején beígért Deus Ex: Human Revolution trailer.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Házimozi belépő szinten
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest