Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
A Deus Ex 1. idejében még nem volt meg a gépem hozzá, nagyon nem...
Napokig ültem havernál, és néztem ahogy játssza... őrült jó game volt.
Aztán a 2. valahogy kimaradt. Mai szemmel érdemes nekiállni?
-
törölt tag
válasz
zsiga_667 #23 üzenetére
Ha az ember gyorsan akarja elintézni a dolgokat, akkor volt ennek is értelme. Ha elegánsan, akkor viszont lopakodott, bénított (gyakorlatilag bárkivel meg lehetett tenni, bár ha Paul-t meg akarta menteni az ember, akkor sok választása nem volt).
csibe1: Inkább döntse el az ember, hogy hogyan akarja végigjátszani. Ha akarja, akkor úgy, hogy senkit sem öl meg, ha akarja úgy, hogy mindenkit aki az útjába kerül, ha akarja ennek a kettőnek a kombinációjával.
-
Fortissimus
őstag
OOOOOHHH YESSS!
ez odaszabott! es a zene is nagyon rendben volt alatta -
Findzs
addikt
rég láttam ennyire jó trailert
nagyon profi munka
remélem a játék motorjával készültutóljára a tavalyi star trek trailerje tetszett ennyire (igaz az mozifilm volt) de sajnos a film nem hozta a saját trailerje szintjét
egyedül Eric Bana játéka volt meggyőző -
csibe1
addikt
-
Morden24
nagyúr
válasz
zsiga_667 #23 üzenetére
Végülis jogos, bár azért bőven voltak olyan részek (most MJ12 bázis és Párizs egyik jelenete, illetve Hell's Kitchen ugrik be), ahol semmit nem értél a frontál henttel, vagy legalábbis sokszor bele voltál kényszerítve, hogy gondolkodj, ne Doomozz.
Akkor átfogalmazom: remélem itt is bele leszel kényszerítve, hogy gondolkozz. Ez jó játékvezetés és pályatervezés kérdése csupán
-
zsiga_667
tag
"Viszont ha maga a játék ilyen tökéletes katonás hentelősdi lesz, akkor a Deus Ex cím igazából tényleg csak cím, mert nem éppen erről szól ez a sorozat."
De, erről is szól a Deus Ex. Pont azért volt jó az első része mert lehetett lopakodni is, meg halkan gyilkolni, meg vérfürdőt rendezni, kinek mihez volt kedve. Speed Enhancement + Combat Strength + Dragon's Tooth, és 3 másodperc alatt kiirtasz egy szobányi ellent...
-
Morden24
nagyúr
A trailer *****-os, ez tagadhatatlan. Ha film lenne, már izzítanám a haverokat, hogy mennyünkmávazze.
Viszont ha maga a játék ilyen tökéletes katonás hentelősdi lesz, akkor a Deus Ex cím igazából tényleg csak cím, mert nem éppen erről szól ez a sorozat.
Egy képet, ha láthatnánk végre egy aug. update képernyőről, vagy (ne adj'ég) egy skill tree-ről, amiben fejleszthető képzettségek vannak... áh, be szhép is lenne.
-
Gude
senior tag
Pofás trailer,Kíváncsi lettem tőle
-
Szirti
tag
A hátulról karpengével való elhallgattatás maradhat, meg a fal szélénél kuporgás
De ez a minden közepén assault rifle el a kézben rambózás már kevésbé. De kétségtelenül szép a játék és hangulatos. Csak lenne benne inventory, skillrendszer és augmentek együtt. De erre 2010 es játéktrendeket figyelembe véve 0 az esély.
-
Lenry
félisten
vao
sosem játszottam a Deus Ex-szel, de ez odabaszott
-
Frigo
őstag
Tomb Raider engine ide vagy oda ez üt!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog #11 üzenetére
ja, Neked elindult a gépeden?
érdemes neki adni egy új próbát. egy cel2.66D+1600pro kombón giga rammal már süvített, a töltési idejei is rövidek voltak (1-2mp). a hullámzó textúraminőség maradt, patchelni kell, egyébként meg rövidebb és kisebb mint az első, de egyébkén idővel nagyon is jó program lett. érdemes adni neki mégegy esélyt.
-
jimessor666
aktív tag
A CG elképesztő szvsz,várjuk a játékot,ha tudja hozni ezt a hyper hangulatot,akkor első napos vétel!
-
Szirti
tag
Jó hangulat alapozó Trailer, csak semmi nem derül ki belőle
És kinek a nevét NEM látom a trailer végén, pedig kéne?
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Egyáltalán nem rossz a DX2 sem. Az 1 szintjét nem hozza ez tény, de az átlag játékot veri azért.
Remélem nem a trailer-ben látható nyílt színi gyilkolászás lesz a fő sodorvonal... Inkább a végén látott támadás.
-
Tomcat
őstag
válasz
PowerBuldog #7 üzenetére
Pedig bizakodom. Ki tudja milyen fain rendszerek lesznek addigra mire ez kijön! pl. HD7000 és Bulldozer kombó. Reménykedni azért reménykedek ilyen téren mindig.
-
Tomcat
őstag
Hát, hmm, végülis én nem egy ilyesmi "Szárnyas Fejvadász" stílust vártam, de azért tetszik a grafika, alapos munkára utal és ha ilyen lesz akkor teszek egy próbát vele. Az viszont már most látszik hogy jóval több köze van ennek az első részhez mint anno volt a másodiknak.
-
BiP
nagyúr
Ütős nagyon.
Szívesen megnéznék ilyen tálalásban egy másfél-2 órás cyberpunk sci-fit. -
P00By
nagyúr
Hűha!
-
PowerBuldog
veterán
Agya ég!! Ez nagyon várós.
Az első részt is nagyon szerettem. Remélem megközelítik majd annak a színvonalát!
AteszzeroAjánlom az első részt. A 2.-at nem, mert azzal nem játszottam, és állítólag nem is lett egy túl jó játék.
-
Ateszzero
őstag
Nagyon jó lett ez a trailer.
Nem ismerem az eddigi Deus Ex részeket, nem tudom mit hagytam ki , ez viszont valami nagyon jónak ígérkezik, ráadásul az Eidos és a Square Enix párosítás önmagáért beszél. Valami nagyon nagy dolog van készülőben kérem szépen.
Figyelni fogom ezt a játékot. -
pengegyerek
aktív tag
Na ez nagyon tetszik. Remélem maga a game is ilyen jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutott a hét elején beígért Deus Ex: Human Revolution trailer.
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest