Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszer azzal érvelsz, hogy nem szabad megengedni az egeres irányítást, mert az előnyhöz juttatja a játékost azzal szemben, aki kontrollert használt. Aztán letagadod ugyan ezt, mikor másik oldalról próbálom neked megvilágítani ugyan azt.
Ha úgy kezd focizni két profi csapat, hogy mindenkinek összeköti a két lába közt a cipőfűzőjét a bíró, akkor is egyenlőek az esélyek.
Ha szerinted az egér előny lenne, akkor a kontroller ezek szerint hátrány, mint a cipőfűzők összekötése.Amelyik irányból (bármiből kifolyólag) tetszik neked a dolog, abból helyesnek tekinted, amelyikből nem, abból hülyeségnek.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Akkor még egy utolsó OFF, mert ezt átugrottam.
"csak gratulálni tudok annak, aki csak így tud érvényesülni multiplayerben"
Én pedig annak, aki csak úgy hajlandó/mer/képes másokkal játszani, ha előbb mindenkinek egyformán rácsapják a kezére a kocsiajtót, hogy mindenki egyformán béna legyen, így jobban kiegyenlítődjenek az esélyek.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Szóval "1 bites a felfogásom" és "idiótákkal nem vitatkozom" (és idióta például az, aki szerint létezik fehér és fekete közt szürke, aki pedig színeket is látni vél, az ráadásul még be is van tépve).
"Csak" ennyi a történet?[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
Nos igen, ha opcionálisan megjelenne a billentyűzet+ egér használat akkor alapjaiban borulna fel az egyensúly, a multiplayerről nem is beszélve, mert kettéosztani egy platformon belül a tábort szerintem senki sem akarja, se fejlesztők se játékosok. Összeengedni a kontrolleres gémereket a klaviatúrásokkal meg megint irdatlan nagy hülyeség.
-
Multiplayer-nél ezt részben még elfogadom, bár ott is igaz, hogy ha kivétel nélkül mindenkinek lehetősége lenne egeret használni, ami egy széles körben és akár olcsón is beszerezhető eszköz, akkor nem beszélhetnénk hátrányos megkülönböztetésről. Így mindenki eldönthetné, hogy az ő igényeinek és elvárásainak, kedvének, múltbéli tapasztalatainak mi felel meg jobban.
De singleplayer-nél ez nem indok, esetleg annyiból, hogy egyéb, tágabb átfogású indokokból szeretnék, ha szigorúan a kontrollerrel lenne asszociálva a konzoljuk. De ez olyasmi, mint a Windows 8 desktop csempéi. Sőt, mint ha nem desktop-osítoták volna a 8.1-et és 8.1.1-et, hanem még jobban az arcunkba tolták volna a Modern UI-t. Az ellen sem szabadott volna egy rossz szót sem szólni, hanem le kellett volna majmozni, aki beírja a Windows 8 topic-ba, hogy neki ez nem tetszik és szeretné ha ez csak opcionális lenne?
Én egyébként még az egeret is utálom. Már próbáltam kísérletezni ujjhegyet is érzékelő rajztáblával a kezem, és joystick-al a lábam alá. Szerintem működhetne is valami hasonló, ha direkt erre terveznének ilyesmit, nem teszt erejéig sufni-móki.
A megjelenítő minősége és mérete sincs korlátozva. Biztos sokan állítják be rosszul, hogy kb. semmit nem látnak az árnyékokban, ahol más akár többet is, mint szabályosan kéne, illetve van aki a mérethez képest túl messzire ül tőle (avagy nem vett elég nagyot), így nem lát meg minden apróságot olyan könnyen, mint mások...
[ Szerkesztve ]
-
"PC = egér,
Konzol = kontroller
És ez így van jól."Számomra ez így nagyon sértő és amúgy szubjektíven buta felfogás, amitől még inzultálóbb, hogy nem csak szükséges rossznak, hanem erőltetett jónak állítod be (az a tipikus: "majd én jobban tudom, hogy mi a jó neked, mint te magad, még akkor is ha nem hiszed el és akár bele is döglesz".).
"Aki meg nem támogatott eszközöket használ, hogy így szerezzen előnyt, az számomra a csalók kategóriájába esik."
A kontroller egyszerűen nem nekem való. Abszolút nem is tetszik a precizitás hiánya miatt (egér után olyan, mint törött lábakkal és mankókkal sétálgatni), béna is vagyok vele (próbáltam már párszor, katasztrófa, mint ha a 92 éves nagyapámat ültetném le a PC-hez egérrel játszani, vagy rosszabb, nagyon nem érzek rá).
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest