Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Én mondjuk sose értettem ezeket a reflexszerűen zsebből kihúzott PC-s érveket a konzol ellen. Mint például adott esetben az irányítást. Én rengeteg játékot toltam PC-n, és számos játékplatformmal játszottam már. De PC-n kezdtem, mégis az első pillanattól kezdve tökéletesen kezelni tudtam az Xbox360 kontrollert. Egy idő eltelte után mesteri módon adtam a fejeseket, pedig volt, hogy még csak 1-2 pixelt láttam az ellenfél fejéből.
A PS3 kontrollert szabályosan gyűlöltem, messze alulmúlta a PS1-PS2 kart is, persze ezt az elvakult PS-fanatikusok nem akarják belátni. Ezért féltem kicsit a PS4 kontrollertől is, de aztán amint láttam, milyen dolgokat terveztek át (minden olyat, ami unszimpatikus, és rossz volt benne), illetve miután a kezembe vettem megnyugodtam.Szerintem a PC-s oldalról terjesztett sztereotípiákkal ellentétben igenis lehet kontrollerrel játszani, méghozzá nagyon profin, minden csak megszokás kérdése. Az más kérdés, hogy (és ezt megfigyelésből, tapasztalatból mondom) a PC-sek javarésze vagy még életében nem játszott konzolon, vagy csak nagyon keveset ahhoz, hogy hozzászokjon egy kontroller kezeléséhez. A konzolosokról viszont többségében elmondható, hogy volt már dolguk PC-vel, így van viszonyítási alapjuk. Egy szó, mint száz, te is meg tudnád szokni, ha akarnád, ebben biztos vagyok
[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
Most őszintén, miért túráztatod magad?
Konzolos játék kontrollerel, megkaptad a választ.
Tetszik, nem tetszik ez van...
Nem kell itt megmagyarázni mi a jó és mi nem mert ez ugyebár (mint oly sok más dolog) szubjektív, és ne vedd sértésnek de nem is igazán érdekel senkit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Home server / házi szerver építése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest