Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Bagó - a WHO-s pdf-et is megnézheted, de a táblázat a wiki cikkben is benne van.
Az alkoholos adatot sajnos nem tudom, hogy hol hallottam, de elvileg ~900.000 embert érint itthon (ez a konkrét alkoholisták száma).Most nem akarok aktuális korfát keresni Mo. demográfiájáról, de ha kipottyantjuk a teljes lakosságból a fiatalkorúakat, az borzalmasan magas.
Amúgy ofkorsz igazad van, elhatározás, döntés kérdése. Én csak azt tartottam furcsának, hogy feka007 pont olyan kultúrköröket szólt le önuralom kérdésében, ahol a fegyelem sokkal nagyobb szerepkörrel bír a mai napig, mint Európában (és nem, most nem seppukut végző bushikról van szó, hanem pl. a munkához való hozzáállásról; Japánban pl. elég bevett szokás, hogy minden alkalmazott [nyilván egy alapvető helyzetben, nem eltérő munkavégzési időpontok esetén] a főnök/felettes előtt ~negyed órával érkezik, és a távozása után ~negyed órával távozik - ja, és ott a főnök nem ebédidőre jön, és 2 óra múlva távozik ).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
HaaS
addikt
Nem akarok reklámozni egyetlen fajtát sem (privi ment ), de olyan finom dohányok, piák vannak, hogy az mesebeli...
Egyébként én tíz éven keresztül szívtam egy-másfél dobozzal (mert szeretem az ízét, szagát, füstjét etc.), de egyik napról a másikra abba tudtam hagyni. Sokan mondják, hogy akarat kérdése, vagy önuralomé, igazuk is van, de szerintem még ez is túlzás: inkább _döntés_ kérdése. Az akarat ahhoz kell, hogy önmagával viaskodjon valaki, és meggyőzze magát. Nemigen értem, minek győzködjem magam, ha már döntöttem... de ez valszeg nem mindenkinél ilyen egyszerű.
Tényleg van vmilyen linked az arányokról (bagó,pia,drog), országonkénti lebontásban? Felkeltetted az érdeklődésemet, hol állunk a listán... !
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Morden24
nagyúr
Ezzel ne gyere, mindenhol sok a bagós meg az alkesz..
Arányok, arányok.
nekünk meg is van az okunk rá
Te nem okot kerestél, hanem önuralom hiányáról beszéltél. Az alkoholizmus, bagózás is pont erről szól.
Amúgy az öngyilkossági ráta a japóknál a legnagyobb, miközben gazdag ország, kevés a szegény hozzánk képest, szval nem értem.
A fiatalok munkavállalási lehetőségeit nézve egyáltalán nem meglepő a dolog. Japánban elég jellemző az egy cégnél elhelyezkedés és végleg ott ragadás (némivel színvonalasabb fegyelem és munkakultúra van arrafelé, mint pl. nálunk), ami persze azzal jár, hogy a rotáció jóval lassab. Közben meg persze maga a populáció öregszik, születési ráta esik, ennek ellenére a munkanélküliség erősen emelkedik.
Egyáltalán nem minden fenékig tejfel Japánban.mikor már semmire nincs pénze senkinek..
Ez az alkoholisták és bagósok esetében megint vicces.
De legalább mi még nem tartunk ott, hogy törvényben kelljen korlátozni, hogy mennyit kockulhat az ember.
Ez így van, kész szerencse. De ez nem azért van, mert a magyar olyan vasakaratú nép
-
Ijk
nagyúr
Mindig is mondtam, hogy előbb-utóbb diktatórikus lépésekkel lehet csak kontrollálni az emberi hülyeséget.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
feka007
veterán
Ezzel ne gyere, mindenhol sok a bagós meg az alkesz.. Persze különböző mértékben, de nekünk meg is van az okunk rá.
Amúgy az öngyilkossági ráta a japóknál a legnagyobb, miközben gazdag ország, kevés a szegény hozzánk képest, szval nem értem. Nálunk meg nem csoda, hogy sok az öngyilkos, mikor már semmire nincs pénze senkinek..
De legalább mi még nem tartunk ott, hogy törvényben kelljen korlátozni, hogy mennyit kockulhat az ember.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Így van, ellentétben az önuralmukról híres európai és amerikai népekről. Utóbbi országban hány százalék körül van a már mozgáskorlátozottság szintjét elérő elhízás? Persze szerencsére a lelkileg erős Magyarországon sem magas az alkeszek és dohányosok aránya
-
feka007
veterán
Valahogy mindig a keleti népeknél kellenek az ilyen korlátozások.. Önkontroll hiányzik ezekből
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #67 üzenetére
Nem is iszod gondolom...szóval ennyi...te is eltudod dönteni hogy kell-e valami neked vagy sem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #65 üzenetére
Én pl. azt nem bírom megérteni, mi a jó az alkoholban Mások vagyunk.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
HaaS
addikt
Értem én... csak folyton az egyik kollégám jut eszembe, aki állandóan elmeséli, hogy a hétvégén mit látott a tévében, ilyesmit, hogy: a Nacionális Geográfián valamilyen sivatagi ugróegér párzáskor a bal lábát magasabbra emeli, mint a jobbat, és közben erős muskátliszagot áraszt... de még életében nem látott élő vakondokot, arról meg aztán gőze sincs, hogy milyen hangja van szegénynek, mikor félelmében kiabálni kezd... nem vagyok túl empatikus ez igaz, de ez annyira bulvár... lehet, hogy a fele sem igaz. Nem tudom komolyan venni, és tényleg: semmi közöm hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Biztos van ebben valami és biztos szükség is van erre de az én gyenge agyam akkor sem bírja felfogni ezt az egészet...
Egyébként nagyon nagyon szomorú hogy a gyerekeket az államnak kell nevelnie...gondolom a szülők a másik szobában nyomják az MMO-kat és nem érnek rá.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #57 üzenetére
akko verje szét szijjal vagy kétszer az apja és megtanulja hogy hol a helye
Ööö, azért drámázzátok ezt túl szerintem, mert hozzá vagytok szokva a normálishoz. Ha a saját életemre/gyerekkoromra, vagy a baráti köröm túlnyomó többségére vetítem le, akkor én is faszságnak tartom ezt az intézkedést.
Viszont itt nem normális körülményekről van szó, ezt meg kell érteni. Nyilvánvalóan egy normális életvitellel rendelkező embert ez nem érint, aki meg abnormális, azt ugyan érinti, de pont ez a lényege.
-
Sirandrish
legenda
-
HaaS
addikt
-
Sirandrish
legenda
hát az tuti hogy az alvás a legnagyobb baromság a világon
Mégha lehetne szabályozni hogy mit álmodok akkor talán, de ííígyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HaaS
addikt
válasz Sirandrish #59 üzenetére
Bizony, azt csinálhattam, amit akartam... és ma is nagyon kellemes emlék, hogy már akkor C64-en sikerült megmenteni többször a világot... jóanyám nem állt a dolog útjába! Hálás vagyok érte! Rengeteget tanultam játékokból ekkortájt...
Az alvásra pedig ma is azt mondom, hogy fölösleges, de szükséges marhaság... csukott szemmel fekszel, és nem csinálsz semmit. Van aki ezt szereti... hajrá, aludjanak sokat! Szerintem 8 óra munka, 5 óra pihenés, a többi az szórakozás! Mindenki másnak is igaza van, aki másképp gondolja, de nekem ez így tökéletesen megfelel!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Amíg kiskoru az emberke addig igenis nevelje a szülő...ezzel semmi baj sincs...
Arra hogy Anyukád csak legyintett ahelyett hogy erőteljesen nyakonvert volna inkább nem mondok semmitNem a szigorral van bajom (bár ezt már leírtam 25ször) hanem azzal hogy az állam aki szigorít holott szerintem ha az a gyerek úgy van nevelve akkor megfogja érteni amikor azt mondják neki hogy " nah mostmár elég legyen abból a szarból me holnap iskola", ha meg az anyja/apja nem neveli akkor így jártak...ha csöves akar lenni a paraszt az szíve joga, szerintem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HaaS
addikt
válasz Sirandrish #57 üzenetére
Akkor leírom érthetőbben! Én reeeengeteget játszottam régen Commodore64-en, egyszer még az is megtörtént, hogy anyám reggel bejött, meglátott a gép előtt, legyintett egyet, aztán csak ennyit mondott: "Hátte hülye vagy, fiam."
Hiába kap itt mindenki egy darab kis észt, erősen kétlem, hogy mindenki szófogadóan akkor és ott számítógépezett, ahogy a mama meg a papa mondta neki... ez egy vicc!
Ha mégis így történt, akkor mea culpa... na meg ideje elkezdeni élni, nem mindig azt csinálni, amit a szülők mondanak..."a sárkány is csak ember" - oxox
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #53 üzenetére
A szülei kössék meg..de ne az állam!
Morden24 akko verje szét szijjal vagy kétszer az apja és megtanulja hogy hol a helye
Ollie & HaaS nem azt mondtam hogy én így élek...vágom én hogy ez komoly probléma..azt is vágom hogy ha egész nap játszik akkor kirugják a munkahelyről vagy az iskolából...ezeket én értem..csak azt nem értem hogy ennek mi köze az államhoz...ő fog éhenhalni ha nincs pénze vagy ő lesz hajléktalan ha felnő..
Most a piára visszatérve..rendeztek egy házibulit..22:00kor elkezdődik de már éjfélkor el kell küldeni mindenkit mert 00:00tól 06:00ig nem lehet inni..szerintem ez hülyeség..
Az megint más lenne ha 15éves lennél és anyu azt mondja hogy márpedig 9re érj haza..
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz Sirandrish #52 üzenetére
Bizony ám, így nem lesz belőled Mintaember, Etalonhazafi. Tessék szépen visszavenni szépen, nem játszani, csak egy órát naponta, azt is szép játékokkal, nem ám lövöldözni emberekre, hanem indulás szántani-vetni, és ha megtudom, hogy holnaptól nem targoncaszimulátorral játszol, hátrakötöm ám a sarkadat! Besnye kölke!
[ Szerkesztve ]
-
És otthon ugye akkor baszok be amikor akarok és annyit cigizek amikor akarok..
Nem lesz fényes karriered, ha így gondolkozol, a normális családról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Morden24
nagyúr
Nézd, egy kiskorú sokmindent nem csinálhat, és mivel a szülő ezt nem feltétlenül tudja 100%-ig ellenőrizni, ezért bizony törvényi szinten is rögzítve van, ergo igen, az állam sokmindenbe beleszól, hogy mit is csinálhat (akár otthon, a négy fal között).
És sokmindent nem lehet csak simán egy gyerekre bízni, hogy neszebazzeg, találd ki magadnak. Na most nem azért a két fillérért, de önmagában az, hogy az államnak be kellett avatkoznia egy ilyen dologba élből azt jelenti, hogy súlyos problémáról van szó. És egy olyan országban, ahol súlyos probléma, hogy a gyerekek alvás helyett is játszanak, elég erősen látszik, hogy a szülői szigor csődöt mondott.
-
Wolverine
félisten
Ha alvás helyett is iszol/játszol és emiatt másnap nem megy a munka, akkor ki fognak rúgni. Egy gyereknél meg az a minimum, hogy a szülei megkötik az időrendjét...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
Pont ez a lényeg..a kölkök gondolom otthon gamelnek..
És otthon ugye akkor baszok be amikor akarok és annyit cigizek amikor akarok..
És ugye a másik dolog hogy ha fizetek valamiért akkor azt ne csak akkor használhassam már mikor az állam gondolja, hanem akkor amikor akarom...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
elithun
őstag
válasz philoxenia #40 üzenetére
Sokat számít ám mivel játszott. A lényeg,hogy függő volt és azt megvonták tőle ami miatt jöttek az elvonási tünetek.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Morden24
nagyúr
Félre ne érts, nem védem ezeket az "embereket", csak rá akartam világítani, hogy rengeteg ilyen eset van, és attól, hogy a médiában most éppen az MMO-függőket feszítik keresztre, még rakat akármi-függő rohangál, csak azt már megszokta a közvélemény.
-
tzsolesz
nagyúr
Természetesen, dettó.
De mondom, én az összes ilyet halálra kínoznám. Ezen a véleményemen nem változtatok.
Nem tudom elviselni amikor ilyen felelőtlen emberek miatt kell meghalnia, vagy szenvednie gyermekeknek, csecsemőknek. A halálos állapotig el is kell jutni, ami nem éppen mesés érzések tömkelege. Éhenhalás nem tudom pontosan milyen lehet, de láttam már éhező etióp gyereket TV-ben, és itt ráadásul egy csöppségről van szó, aki még csak beszélni sem tudott, és gondolom a kiszáradástól még sírni sem.
Lehet azért érint ilyen kritikusan ez az egész, mert nekem is van egy 1 éves kislányom. Szívem összeszorul amikor ilyeneket olvasok.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz philoxenia #40 üzenetére
És olyan is van, amikor azért öl meg valaki egy másik embert, mert a piáját/drogját akarja tőle elvenni...
-
HaaS
addikt
Ráütött apja kezére, mikor az el akarta venni tőle a kisvödröt. [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Morden24
nagyúr
Csak a miheztartás végett említeném meg, hogy szerintem teljesen mindegy, hogy MMO-ba gyógyult tuskó kocka koreai, vagy alkoholba gyógyult tuskó iszákos magyar.
-
tzsolesz
nagyúr
Örülök a döntésnek. Remélem még szigorítanak is rajta. De én kiterjeszteném ezt felnőtt korra is, legalább nem halna meg még több pici gyermek, csecsemő, mert nem etették meg már napok óta. Tuskó kocka koreai népség.
-
FRENK1988
veterán
Komoly nagyon az illusztráció
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
HaaS
addikt
Bulvár topikban nemigen írok komolyan... ja, a mátrixos háesz is poén! Egyébként szvsz ha vki megteheti, hogy nem termel, akkor nem is fog, ha nem kötelezi rá semmi... erre csúnya hazai példa is van... maradjunk a "lájtosabb" értelmezéseknél!
Neó koreai volt?
-
HaaS
addikt
Áááááá... most döbbenek csak rá... hiszen ezek Dél-Koreában már a Mátrix ellen küzdenek!
-
HaaS
addikt
Csak gondoljatok bele... az, aki folyamatosan a gép előtt ül, nem vesz kaját, piát, ruhát, telefont, tévét, dekket, mozijegyet, könyvet... szóval egyáltalán semmit nem vesz, az hatalmas kiesés a gépezetben, hiszen egy Fogyasztóval kevesebb, ráadásul még jól is érzi magát! Pont mint a wa... de ez egy másik történet!
-
hommeros
őstag
válasz kommunism #25 üzenetére
Ebben igazat adok. Jelenleg rengeteg ostobát terít piacra az intézményesített iskolarendszer nálunk is. Még az alapvető KRESZ-t sem tanítják már meg. És jogosan szólnak bele, ha a szülők nem tudnak, vagy nem akarnak teljes értékű életet biztosítani a gyermeküknek.
De ezt még mindig nem értem, miért ilyen furcsa, hisz nálunk is így lenne, hisz van rá intézmény rendszer. Csak nem igazán működikLe style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #29 üzenetére
ez kicsit akkor is kemény hogy az állam szabja meg hogy ki mennyit játszhat...
Nézd, még elég sokmindent megszab az állam: hol ihatsz, hol dohányozhatsz, illetve milyen gyógyszereket, kedélyjavítókat szedhetsz be önállóan, saját felelősségre - és valljuk be, senki nem örülne, ha ott dohányozna mindenki, ahol akar, ott lenne bebaszva, ahol akar vagy azt nyomna az ereibe, amihez éppen hangulata van.
Ha egy probléma már olyan mély, hogy állami szintű beavatkozás kell (ahogy nálunk sem ártana pl. dohányzás terén [mondom úgy, hogy dohányzom]), akkor már régen túlhaladtunk azon, hogy a szülői dádá nemzeti szinten megoldást kínálhat.
Meg hát nem azt szabják meg, hogy mikor/mennyit játszhat, hanem azt, hogy mikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #26 üzenetére
Ez eddig rendben van de szóljon bele az anyja vagy az apja..
kommunism ez kicsit akkor is kemény hogy az állam szabja meg hogy ki mennyit játszhat...lassan kötelezővé teszik a napi 3szoros érkezést...nem baj ha kihányod, de ez a törvény...
Értem én hogy nem jó hogy napi 24órát tolják a kölkök a gamet de bakker ez akkor is durva..[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Gondolom az lesz ebből hogy az egyik játékban éjféli elsőtétítést választ, a másikban delet, aztán átkapcsol ha muszáj, alvás meg semmi. Legalábbis magyarországon így működne.
-
LackoMester
addikt
hmmm...Észak-Kóreában meg jóformán a netet sem ismerik.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #21 üzenetére
Elfelejtesz valamit: a nagykorúságig a gyerek nem önálló, és bizony bele kell szólni az életébe.
-
kommunism
aktív tag
válasz Sirandrish #21 üzenetére
Rohadt egyszerü a koreai piacnak nincs arra szüksége hogy minden 10 edik iskolás gyerek aludni járjon iskolába és nulla szaktudással és műveletlenül kerüljön ki az életbe. Elméletben ott a kelten ezt szigorubban veszik,rossz szülök meg vannak akik fene jó dolgukban elfelejtenek gyereket nevelni........ amugy trombozist is lehet kapni a sok üléstől meg egyéb jó hatásai lehetnek közvetve is.
[ Szerkesztve ]
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
félisten
Ez kurva nagy.
Korea...cyanide: Elismerésem, ez adta magát.
-
edward2
addikt
válasz Balika23hun #16 üzenetére
Nagyon nem követed a kocka híreket. Simán volt 5-6-7 ilyen hír elmúlt években. Mellesleg nem éhenhalnak legtöbbször hanem szomjan. Kiszáradni könnyebb mint éhenhalni. Jo ez igen nagy bénaságra vall, de akkoris. Mellesleg koreában azt kell alapul venni hogy egy SC progamer simán gyakorol napi 14 órát. Annyi szerencséje van hogy a coach kivágja enni mint a macskát szarni meg futni egyet a ház körül minden órában.
-
Narxis
nagyúr
Az abszurd helyzetek abszurd megoldásokat követelnek...legutóbb nálam az verte ki a biztosítékot, hogy egy házaspár az online babájukat gondozta a valódi helyett és utóbbi éhen halt. Köpni-nyelni nem tudtam mikor azt a hírt elolvastam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sirandrish
legenda
Lenne 2 kérdésem..
1. 18óra függés már mehet?
2. Kinek mi a g*ci köze van hozzá hogy ki mennyit játszik? ( ha az anyját nem érdekli akkor milyen jogon szólnak bele?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hommeros
őstag
hehe, kész vagy, ez ütött
tomi79: nem mindenki alkalmas a demokráciára, azokat kontrollálni kell. A gyerekeket itt sem illeti meg demokratikus jogok teljes spektrumban.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Na igen, de a születési dátumot honnan szíjják ki? Ez a kérdés. Ha meg kell adni, bárk megadhat kamu adatot...a kiskorú pedig nem köthet szerződést...Egyébként ez nem tudom a szerződésbe hogy fér bele. A korlátlan net elég korlátozott...Tényleg súlyos lehet a helyzet, ha csak ez maradt...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
zcool
aktív tag
válasz CsendesMark #7 üzenetére
Nem rossz ötlet..
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Lac122
tag
ki az aki ebben a 3 időben játszik.lehet átmegy 01-ig a játék de sztem hajnali egykor már le tudnék mondani róla
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Wolverine #14 üzenetére
Na azaz illető aki még kajálni se hagyja abba a játékot az meg is érdemli.
Nekem is volt már olyan hogy nagyon jól ment a játék de éhes voltam, gyorsan kirohantam vágtam magamnak egy kis kenyeret mellé párizsi és amikor épp halott voltam bekaptam pár falatot aztán 10 perc alatt így meg is kajáltam vagy gyorsan ettem egy csokit.
De aki ilyen kocka az ezt a módszert úgyis kikerüli vhogy.
Közben meg lehet hogy vki csak éjjel ér rá kockulni mert mondjuk folyton délutános.
Délelőtt meg nem olyan jó mint estefele.
Az mondjuk okés lenne ha náha kiírná hogy pihennyé má de hogy lecsökkentsék az internet sebességet meg kikapcsolják.
Tehát ezzel a kötelező dologgal nem értek egyet.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Sicilian
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz Balika23hun #12 üzenetére
Pontosan.
-
Balika23hun
aktív tag
Nem igazán értem hogy lehet meghalni a gép előtt azon túl ha megb.sz az áram.
Éhen haltak vagy mi?Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Balika23hun #9 üzenetére
ez nem igaz, pont hogy a térségben volt pár haláleset kockulásból adódóan.
6 órás idő is jó, északa is van, szóval nem hagyják, hogy a gamernek még tizenéves korában teljesen felboruljon a napirendje. valamint, északa alvás helyet nem gamel, ami nagyon parás tud lenni jegyek szempontjából.
aztán persze lehet offline is reggelig kockulni, velem (sőt hugommal) is megesett, hogy a sok "csak mégegy kör"nek HoMM3ban napfelkelte lett a vége. 18 alatt. mondjuk nem rendszeresen (mindkettőnknél egy "tavaszi szünetben végigtolom a kampányt" megmozdulás mellékhatása volt a közvetlen előidéző), de megesett.
pihenni meg néha kell. persze, 4-6-12 órát ha van idő egyhuzamban végig lehet ülni játék előtt, de a halálesetek mindegyike ilyen 40+óráknál történt.
a legfüggőbbeknek is van szerintem joga az élethez, szóval rendesen előkészítve a tervezetet én támogatnám.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Balika23hun
aktív tag
Inkább a kábítószer függőséggel foglalkozzanak.Kockulásba még senki se halt bele.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
tomi79
csendes tag
Éljen a demokrácia... Kérdem én, hogy ha valakinek tetszik ez az életforma, és kifizette a korlátlan inetrnetét, akkor mégis milyen jogon fosztják meg őt ettől?
Félreértés ne essék, én sem tartom helyesnek, hogy valaki napi 24 órán át mmorpg-kel tolja, de tiszteletben kéne tartani az ő döntésüket is.
Elvégre ők nem abban a "szörnyű diktatúrában" élnek mint az északi testvéreik. -
CsendesMark
aktív tag
Bekellene szkriptelni a játékba, hogy ha túl sokat játszik, visszafejlődjön a karaktere a sok lámának
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Azért tényleg szükség van erre?
Kérdésem: Mi alapján határozzák meg az életkort?'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
elithun
őstag
A 18év alattis részt támogatom,de az az utolsó az inkább szemétség,mint segítség. Jobban tetszene a Guild Warsos megoldás,hogy óránként szól a játék,hogy "hé koma eleget kockultál, pihenni kéne".
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
ABee
tag
Az igen... Tényleg kemény lehet a helyzet ha szükség van erre. Amúgy jó kezdeményezés, de szerintem kicsit több kell az ilyen szerencsétleneknek, hogy észbekapjanak és ne visszamaradott puhapöcsként tengessék az életüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest