- EAFC 25
- PlayStation 5
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Ingyenes mobilokra/tabletekre a STAR WARS Knights of the Old Republic 1+2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hell Let Loose
- Bestbuy játékok
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Vegyes, van ami csak a Deezeren van ami csak a Spotifyon van. Ezért van nekem mindkettő:-)
-
zeorsdfd
senior tag
Naná, hogy létezik a Deezer, a Telenor pl csomagban is adja, amitől még olcsóbb.
Én a Spotifyal vetettem össze (több éve mindkettőt) és egészen vegyes a felhozatal. Én az asztali lejátszóval egyáltalán nem törődtem.
Kis összefoglalás:
Van ami csak itt van ami csak ott van meg. Néha egészen meglepő albumok is, mint pl 80-as évekből csak kazettán létező magyar underground zenekarok felvételei. Vagy koncertfelvételek!
Hivatalosan egyszerűen több zenéje van.A zeneszöveg megjelenítő nem "vicces" és nem is "haszontalan", hanem egyedülálló és lenyűgöző(hogy mindezt appon belül csinálja). Persze ez is adatbázis függő, hogy mi van meg, de ez nem a Deezer hibája.
Említést kell tenni, hogy itt is van családi csomag!
További előnye, hogy jobb a keresési előzmények rész, a töredékszavakat is listázza az előzményeknél nem csak a kiválasztott albumokat.
Nem 32 hanem 150(!) országban elérhető(helyi előadókkal bővített kínálat is létezik)
Sokkal több platformon elérhető.
Esemény(koncert) értesítő is van benne, bár kezdetleges.
Lehetséges lejátszási listákat és kedvenceket másolni a két szolgáltatás között, (harmadik online eszközzel)
Hátrányok:
-a hosszú szavakat nem tördeli, és nem is görgeti(asszem a Spotify se)
-resume nem mindig működik
-a felső főmenü, nem látszik minden nézetben, néha sokat kell visszalépni, hogy előjöjjön.
-album-rádió és előadó-rádió hiánya (helyette "flow")[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Redmi Note 4 4/64gb
- Kihagyhatatlan áron!! Google Pixel Watch 2 Kék színben
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 249.900 azonnal átvehető Deák