Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem is kell sokat, a Remedy oldalán megtalálható, a jobb oldali oszlopban van egy link hozzá akit érdekel. És Win7 64biten is fut.
Amúgy jó lenne ha ez a verzió droidra is megjelenne, azért el tudnék játszadozni ezzel is.
-
GALARDO
addikt
ÁÁÁ ez fenomenális! Le is szedtem indulhat a játék!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ityam
őstag
Hát ez tényleg nagyon jó lenne ha megjelenne PCre.
Most csakazértis belekezdek a régibe megint. Rég játszottam vele úgyis. -
parandroid
félisten
Néhány éve dobták piacra a Sid Meier's Pirates!-t, ami az eredeti Pirates! csak grafikában turbózott változata volt. Ráadásul valami nevetséges 2-3e Ft volt dobozosan (!) piacra dobáskor (!!), kézikönyvvel (!!!). Meg is vettem, meg azóta Steamen is, ott is volt valami pár eurós akcióban. Bár több régi, remek játék kapna ilyen feldolgozásokat.
Ja, a Defender of the Crown még egy jól sikerült modern remake, azt is nagyon szeretem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Oliverda
félisten
Természetesen végigtoltam anno.
Amúgy mintha lenne valamilyen Windows-os verzió amit talán 1 éve szedtem le, csak azóta sem próbáltam ki. Akit érdekel guglizzon kicsit.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
senior tag
Egyetértek. Meg egy win7 64 bit telepítő hozzá és kész is újabb évekre.
Igen, ez is olyan, mint a Mortal Kombat. Az eredeti játékok módosítatlan, de modern hardverekhez és oprendszerhez alakított változatáért fizetnék, mint a katonatiszt.
Sajnos ahogy nézem, ez a mostani verzió iPhone, iPad exclusive-ként jelenik meg. Pedig nagyon jól néz ki. Kapott új autókat is.
Az eredeti 1996-os kiadás ingyen letölthető a készítő honlapjáról pc-re. [link]
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
válasz parandroid #13 üzenetére
Szerintem ha meghagynák az egész játék alapját, csak HD spritokat rajzolnának hozzá, az azért elférne.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
parandroid
félisten
-
Malachi
addikt
-
kapeti07
senior tag
Xbox Live Arcade játékként el tudnám képzelni. Biztosan be is szerezném.
Xbox: kapeti
-
Goldmen75
őstag
Van PC-re, de a régi fut win7 alatt is, eredeti graffal hangokkal...De ez sokkal jobban néz ki, tényleg csinálhatnának belőle egy ütősebb grafos PC-s verziót
-
HXY
addikt
Nekem az Ignition volt a kedvencem.
-
DeltaPower
addikt
válasz parandroid #6 üzenetére
ez egy felújított változata a pc-s verziónak, a régi valóban abandonware
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Malachi
addikt
"Hail to the King baby"! Utoljára fél éve pörgettem ki, megunhatatlan. De nem veszem meg, inkább PC-re kéne, még jobban felturbózva.
-
félisten
Ezt PC/xBoxra/PS3-ra nem akarják kiadni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
wolfman
veterán
Fúúú! Ez nagy kedvencem. Annyira hogy nemrégiben játszottam ki újra!
A videót elnézve azért PC-re is el tudnám képzelni ezt a verzsönt! Ez a grafika és a régi hangok nagyon ütősek lennének!
Meg szerintem a kamera elég közel van az irányított kocsihoz, jobb lenne magasabban, jobban be lehetne látni a következő kanyart
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest