Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
Ha megjelenik, tuti csak nappal fogok vele játszani , ritka parázós játék.
-
CsuBaKamBra
tag
Hát én remélem hogy a 3 ban meglesz az a "félelem faktor" amitől ezek a játékok a kedvenceim! mit ahogy (#15) toturi is írta hogy minden neszre lőtt az ember mer annyira megvolt a feelingje a játéknak.
-
Kvelstadt
veterán
válasz banhammer #14 üzenetére
én az elsőre esküszöm. 2.ba jobban rámentek a látványos akciós részekre és elvettek kicsit a para hangulatból. bár úgy rémlik írták is anno valahol hogy ezt fogják tenni. a leghangulatosabb rész is a 2. részben az ishimura fejezet, az egy emlékei plusz ott valahogy nagyon eltalálták ismét a régi hangulatot.
első részbe lehetetlenen mentem, füles fejemen és nem egyszer fordult elő hogy egy kis neszre lőttem egy tárat a abba az irányba ahonnan hallani véltem a hangot. a k2.be meg mentem zealot-on és vártam mikor jönnek de amúgy semmi extra első részes feeling. szóval én nem bántom szeretem a 2 részt is nagyon. de szerintem az első hangulata sokkal jobb!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
banhammer
veterán
A második rész nagyon bejövős volt.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Kvelstadt
veterán
igazad van. de én is baromira élveztem volna egy olyan alternatív szálat ahol több a nagy terep és egymást fedezve éljük túl. jó lehet ere mondani hogy ott a multi de az szerintem mégsem olyan. egyébként alap nálam hogy egyedül játszok de a móka kedvéért még jóhogy neki fogok menni coop-ba.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
szilchi
őstag
Hmm..akkor már várom,hogy hozza a postás Bírtam a súlytalanságban harcolni,volt hogy észre sem vettem,hogy fejtetőn lógok le a plafonról .Talán kapunk jövő hónapban egy megjelenési dátumot is.Vagy demot,az még jobb lenne
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
CsuBaKamBra
tag
Hát igen legalább valami A probléma ott van hogy 2013 ... azaz még egy év (legkevesebb 7 hónap ) Addig legalább nekem is lesz időm még egyszer kijátszani az előző kettőt
Úgy érzem hogy 2013 jó év lesz nekünk (DP3, Metro Last Light, Aliens: Colonial Marines, talán GTA V stb.) -
Kvelstadt
veterán
ezt a logot akkor láttam először mikor volt valami ujágírós körút az EA-nél és az egyik riporter elkezdett mást is fényképezni mint amiért beengedték őket és az egyik részleg ajtaja felett ez a logo volt.
szilchi a 2. részben picit máshogy működik a súlytalanságos rész szerintem előnyére változott. fog tetszeni!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Beci9595
tag
Újra kedvet kaptam az elődjei kijátszásához
-
Janika!2
aktív tag
Végre!Valami hír a Dead Space 3-ról,még ha nem is sokat mondó...
-
szilchi
őstag
Volt az elsőben is harc légüres térben és súlytalanságban .Meg gondolom a 2-ben is,de azt majd csak most nézem meg.Én már nagyon várom,nagyon jó kis sci-fi horror.Igaz a történetén nem tudom,hogy hogyan tudnák még folytatni.Meg valahol írták,hogy már nem csak nekrók ellen harcolunk hanem emberek ellen is.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
walkmanboy
tag
A PCgurun már videó is van fent róla, nagyon de nagyon várom ezt a játékot, remélem nem okoz csalódást.
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha a kép jelent valamit, akkor várható harc az űrben is, nemcsak a bolygón...
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest