- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Első 20 perc-1.
Első 20perc-2. Itt látható a skill fa.
Első 20perc-3. -
Kanczy
veterán
Számomra egyre biztosabb vételnek tűnik. L4D jó sztorival, RPG elemekkel, questekkel, sandbox világgal és értelmes(ebb) multival
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Źşë'
addikt
ez az xps rendszer ami jött látott és nem győzött pl bulletstormban, amolyan idióta konzol ficsőr ez, nekem nem jön be - de remélem ettől még azért lehet élvezni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
keIdor
titán
-
ch003067
addikt
válasz cskamacska #23 üzenetére
Az biztos, hogy van L4D beütése, nem is kevés, viszont sokkal jobb lesz mint a Left 4 Dead 1 vagy 2.
Nem lesz unalmas, nem csak hentelni kell kell benne, lesz egy története. Ha másért nem, legalább ezért ki kell próbálni...Ami nekem tényleg nem tetszik, hogy ebbe is lesznek olyan zombik, mint a L4d - ben, pl a smoker ( ugyan úgy néz ki ), vagy az az erős, nagy zombi ( már nem tudom mi a neve..)
-
Mappa
addikt
zombis gamek nem az én műfajom, de ez kimondottan tetszik. jó ez a szigetes környezet
nem kötelező megadni
-
olbaidhun
őstag
Jónak tűnik.. egy esélyt megérdemel a spanokkal.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
cskamacska
addikt
Az első trailer alapján azt gondoltam, nna, végre valami komolyabb zombis játék, egy I Am Legend a zombi trash filmek forgatagában!
Erre kapok egy erős L4D utánérzést kérdéses megvalósítással és szavatossággal."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ch003067
addikt
Imádom a Zombis játékokat, már etz is nagyon várom.
KB 2007 / 2008 ban lehetett először róla képeket látni ( akkor még nem így nézett ki) már azóta nagyon várom. még 1 hónap, és végre eljött az idő
Amúgy, ahogy látom elég pörgős lesz :-P
-
XuChi
addikt
Nem lehet hogy ezt most konzol verzió voltk? Az ezelőtti videó meg pc verzióból volt?
-
Jhonny06
veterán
Ha meglesz a viszonylag kötetlen játékmenet és a jó grafika, akkor komoly játéknak ígérkezik.
-
Angel1981
veterán
Reménykedve várom!
-
Archer
őstag
válasz Brutális eb #2 üzenetére
2006!-ban jelentek meg róla az első infók, akkor még sehol nem volt a L4D. Csak "kicsit" megcsúsztak a fejlesztéssel, úgy volt, hogy 2008-ban kiadják.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Kanczy
veterán
L4D3, de jó
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
félisten
Gore, gore, gore... nyami
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
Tetszik!
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Tálydi
senior tag
Tetszik, a megjelenéséről tudtok mondani valamit?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
kexksz
addikt
Eddig azt hittem, hogy ez single lesz. Most akkor ez olyan, mint L4D, azaz az egész storyt lehet coopban tolni? Mert akkor kap egy előrendelést.
-
wikings2
őstag
Szerintem jó lesz ez. Biztos hogy jó lesz esténként 4 esben öldösni a zombikat a szigeten^^
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
dunc
nagyúr
Randa ez eltúlzott HDR.
Én is ütősebbnek éreztem ezelőtti videókat. -
Brutális eb
addikt
Jó ez a left4dead mod.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
qad
senior tag
Ezelőtti bemutatókban mintha szebb lett volna a grafika, de várom így is
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.