Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
A dow 2 tényleg közelebb van a szabálykönyvekhez, de meg kell hagyni hogy a régi warhammer 40k nagyon jó volt a maga nemében, a Dark Crusade még mindíg az egyik legélvezetesebb RTS amit ismerek. (és azért próbálkoztak, drop poddal jöttek a barackba nem ott teremtek, a szándék is díjazandó)
Nem mondom hogy nem örülnék mondjuk egy gárdista kampánynak pl a Tanithi Egyessel, vagy egy kis mókának a sétáló halállal, csak nehéz lenne adaptálni őket a jelenlegi játékmechanizmushoz szerintem
[ Szerkesztve ]
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
nagyúr
RPG okokból. örülök, hogy a games workshop nem engedte nekik a W40k további megcsúfolását az űrgárdista-gyárakkal. aki bázisozni-termelni-gyártani akar, az majd szépen játszik a starcraft 2-vel.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
tsii_H
tag
inkabb a Space Marine jonne mar
-
Exhodus
tag
válasz cskamacska #6 üzenetére
Tau-knak én is örülnék, de Necronokkal meg gárdistákkal nem lehetne a dow 2 vonalat folytatni, előbbi túl tápos utóbbi meg nem elég tápos kis létszámban. Arról nem is beszélve hogy a necronok elég unalmas társaság, mert még csak meg sem szólalnak, csak mennek azt ölnek, bár ez utóbbiban nagyon ottvannak
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
Ari18
őstag
Várom már nagyon. A bázis építést hiányoltam az alap verzióból is. Miért nem lehetett belerakni
-
Thome
veterán
válasz cskamacska #6 üzenetére
De a necronok olyan erősek legyenek, mint a DC-ben! Fasza kis imba meneteket toltunk anno haverokkal.
-
cskamacska
addikt
Előferdülhet, hogy Nurgle káoszisten is beleköp a multiba, végülis Khaine avatarja is ott terpeszkedik az Eldák oldalán.
Inkább már a Tau, a Necron, és a Birodalmi Gárda seregeit tennék bele a játékba, az űrgárdisták pepitában már az előző részben sem jöttek be annyira.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
PAtr0n
addikt
Csoda hogy D1Rect még nem jelent meg. Való igaz, neki bizti must have lesz
Nekem is az .... lenne, ha a base bulid-et meghagyják, és a magas unit count-ot.
Így csak 1x elővevős játék lett számomra a 2, ellenben az 1 és (főleg) folytatásaival (DC, SS), amiben még a mai napig le-lenyomok 1-1 vs-t..
Ettől függetlenül maga a játék sokat fejlődött, tetszene is, ha... de ezt már tudjátok"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
aram01
nagyúr
jó hentelős
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
64b0r
aktív tag
Nagyon faxán néz ki!
Azt jól láttam, hogy a Great Unclean One is játszható lesz? Vagy ez valami "NPC"-szerűség lesz a küldetés során?On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
AXisBOLD
addikt
D1Rect ennek örülni fog
de szerintem is jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest