- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A zene csak szerintem Rainbow Six-es helyenként?
-
Fossza
tag
-
nagyúr
a ccpnél vannak a wod online jogai, és most, hogy lassan beindul a dust514, talán arra is fordítanak megfelelő forrásokat.
http://mmoopinion.com/2013/03/13/why-ccp-wears-a-heavy-burden/
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Peterson_
addikt
Nagyon jól mondod.
Annak idején rengeteget nyüstöltem.
Nagyon el volt találva az atmoszféra, -akkori szemmel- jók voltak az átvezetők, és a játékrendszer is.
Na, azóta nem is volt ami megközelítette volna, pedig nagyon vártam a Bloodlinest is, de teljesen elcseszték.Annak is már hány éve, és semmi értelmes alkotás nem született a témában.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
mephi666
nagyúr
pedig ott a world of darkness, ami millió lehetőséget rejt és akár egy baromijó mmorpg-t is ki lehetne belőle hozni van tucatnyi klán, rakat diszciplína, ott a kamarilla, a sabbat... jól felépített fejlődésrendszerrel szerintem frankón meg lehetne csinálni... questekhez ötleteket meg simán lehetne szedni a tonnányi vampire regényből is, hogy ne wow-szerű: "ölj/gyűjts x valamit" legyen... lenne benne bőven fantázia, csak nem élnek vele... játékok közül nekem a bő 10-12éves vampire masquerade redemption tetszett eddig legjobban de ez a dark ránézésre ahhoz képest egy rakás sz@r
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterson_
addikt
Nekem elsőre a zene húzta le...aztán jött a betekintés a harcba.
Tényleg elég gyengusz.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
wolfman
veterán
Én azt mondom, ha ez 5 éve jelent volna meg akkor se lenne szép! Játék meg elég , na nem is mondom...
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
SlayerPrince
csendes tag
Ez a cartoon grafika nekem is bejövős reméljük lesz egy értelemes történetszál is.
-
Mister_X
nagyúr
Hát... ez így tényleg nem valami jó. Semmi következménye a gyilkolásoknak, semmi következménye az emberfeletti képességeknek a használatának. Továbbá most vámpírok vagy lopakodó mágusok vagyunk ? A grafika azért jó, nekem tetszik. Talán jó lesz ez.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest