Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz CJ4567 #116773 üzenetére
Nekem 2 SSD és 1 HDD van a gépben:
Samsung 970 EVO Plus 500 GB, ezen kényelmesen elfér a Win meg a telepített programok
XPG Gammix S70 Blade 2TB, ezen a játékok vannak
és egy Toshiba P300 3TB a többinek, aminek nem kell gyors I/O (pl. képek, videók, zene, doksik)[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz koby11h #95483 üzenetére
Van már Sad ending is
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz Armagedown #92575 üzenetére
Te jó ég, ez eladja az egész ház tartalmát? Vagy így járkál ilyen használtcuccos boltokba, elhozza apróért, amit érdemesnek tart és feldobja Lófogásra?
-
HoaryFox
őstag
"Nem mindegyik eszi az olajat. Ecotec-ek igen, de az X16, C16, stb. azok nem."
Se a B Vectrám (Z16XE), se a mostani C Vectrám (Z18XER) nem eszi az olajat, köszönik szépen
Minden csak karbantartás kérdése."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
Ryzen 7 5800X köszöni szépen, már otthon
pihendolgozik (nem bányászik ) lassan 1 éve RX6800 szintén (januárban azt hittem, ~320ezerért mekkora baklövést csináltam a VGA-val, azóta meg... )[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz quailstorm #81794 üzenetére
Mi a baj ezekkel? Csak azt akarta érzékeltetni, hogy az autó igazi pipimágnes és nem mondhatják rá, hogy a kutyát se érdekli
-
HoaryFox
őstag
válasz Armagedown #71933 üzenetére
Azért egy GPU-Z screenshotot elkérnék, mielőtt autóba ülnék
-
-
HoaryFox
őstag
válasz Bjørgersson #28227 üzenetére
Ugyan... feltelepíti kétszer, +120%
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz MK VII #24014 üzenetére
Olyan ellentmondásos ez a hirdetés, hogy ihaj
Pl.
"Néha Windows 10 Pro is van." - Néha nálam is
"Nem számitógépröl felszedett!" - Akkor nem is refurbished, mert ha jól tudom, ilyen licenszeket szoktak eladogatni selejtezett gépekről.[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Haverom egyszer egy Ájfón klónért cserélte a telefonját, én csak rápillantottam és már sütött róla, hogy klón cucc és hát a rendszersebesség... Én agyonverném magam, ha ilyen vacakokat kéne használnom
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Azért ez a szép... 2ezerrel olcsóbban adja, mint ha közvetlen a bolttól rendelném... Noooormális?
-
HoaryFox
őstag
válasz siemenss65 #22561 üzenetére
-
HoaryFox
őstag
válasz Pickit3 #22393 üzenetére
Szerintem itt kimaradt a mondat vége, idézem:
"...mai játékok meg sem billentik..." Az FPS-számlálót... azt biztos nem billenti meg 0-ról
Szerk.: Ja,. és a "Bathman"-t meg sem említettem
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Azt még megértem, hogy egy processzor, VGA vagy RAM lehet "hardcore gamer", de valaki magyarázza már el, ez miért van ilyen jelzővel ellátva?
-
HoaryFox
őstag
válasz Trailblazer #21365 üzenetére
Én is pont ma tettem fel a lapost lófogásra, "engedélyeztetésre vár", mondom jóvan. Megjelenik 2 óra után ,akkor nézem, hogy a kicsi képeket töltöttem fel. No, hirdetés módosítása, fel a nagyfelbontású "hádé" képek, ok, megvan. Erre nézem a hirdetést, még a régi képek vannak fent, azt is engedélyeztetni kell.
WTF?
-
-
HoaryFox
őstag
válasz siemenss65 #19862 üzenetére
Bazzeg, én tényleg reméltem, hogy egy ágyút kínálnak hirdetésre... most kereshetek tovább
-
HoaryFox
őstag
válasz customer114 #18577 üzenetére
Ez még tűzifának se lenne jó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest