Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz moon73 #74703 üzenetére
Van ennél jobb is HA-n
Igényfelmérés.
Régen próbálkoztam írni nekik, a piaci (annyiért többen is hirdettek) áron vagy minimális alkut beleírva korrekt ajánlatot adni.
Aztán mindig kiderült, hogy feleslegesen írok.
Nem igényt mértek fel, dehogy...Múltkor egy lomisnak írtam, az meg jött hogy ő csak ebay-es áron ad el bármit is. Semmi gond, linkeltem 2 ebay-es vételem, mondom oké, ennyiért vihetem?
Hát nem, mert ő ennél jobb áron el tudja adni.
Könyörgöm akkor még hogyhogy nem adtad el?Ritka régi cuccokat én se tudok olcsón adni, mert többnyire külföldről veszem őket, csak a posta 5000ft kb, meg én gyűjtöm/használom őket, tehát nem felesleges.
De egy olyan ember, aki csak azért néz rá, hogy mennyiért lehet eladni, azt nem értem, miért nem jó neki az ebay-es ár. -
koby11h
őstag
válasz moon73 #74703 üzenetére
Igen, én is ezt tapasztaltam ismerősöknél.
Eladóvá vált = képzeltem egy összeget, ha valaki megadja viheti, ha nem akkor meg marad, mert jó ez nekem, de hátha jön valaki aki megveszi ennyiért és akkor veszek az árából egy sokkal jobb újat..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest