Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Lehet hogy éppen emiatt az ügy miatt ül. Vagy az is, hogy nem. Szerintem valami köztörvényes, erőszakos dolog miatt, mert Saújhelyben csak börtön meg fegyház rezsim van, fogház nem, tehát nyilván hétvégente nem engedik haza, mint egynémely fehérgallérost Illetve nem fog feltételesen szabadságra kerülni harmadolással.
szerk.
Amúgy meg sztem örüljünk neki, hogy egyelőre ki van vonva a forgalomból Ezek jellemzően ha kint vannak, folyamatosan valami pörgetőszeren "tengetik napjaikat", kokain, speed, metamfetamin, amihez éppen hozzájut, namármost távol álljon tőlem, hogy valamiféle komoly véleményt fogalmazzak meg, a büntetőjog nem az én világom, de fegyházba azért jellemzően a már jópárszor "bebukott" emberek mennek, és én úgy gondolom, hogy pont ez a pofa fog gondolkodás nélkül kebabot aprítani a békés átlagpolgárból, ha véletlen az útjába kerülünk, meg éppen be van állva.[ Szerkesztve ]
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest