Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
Ismerőseim posztjai alatt hemzsegnek ezek. Nekem egy sincs érdekes módon, lehet mert le van tiltva az ismerősnek jelölés, az ismerősökön kívüli üzenet és kommentelési lehetőség , meg nekem nem szokásom mindenféle gyógyító kristályenergia oldalakra feliratkozni, se napi
közhelybölcsesség szarokra.
Jelenteni szoktam őket, néhányat tiltanak, legtöbbször viszont visszanyögi az AI, hogy nem sért tartalmat. Mikor két bot próbál dolgozni.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
-
TaaT
nagyúr
"Üdvözlöm, elnézést kérek, hogy így léptem kapcsolatba Önnel, már úton vagyok
Látni a profilodat, és azt hittem, te vagy az egyetlen
Amire szükségem van. Röviden, a nevem Corinne Berthier, és az Egyesült Államokban vagyok internálva. Súlyos betegségben szenvedek, amiBiztos halálra ítélnek, ez a torokrák és én
Van egy 875 075 eurós összege, amit szeretnékAdományozzon egy megbízható és becsületes embernek, akinek adományozhat
Jó hasznát. Importcégem vanA franciaországi D'huile rouge és én 6 éve veszítettük el a férjemet, ami nagy hatással volt rám, és a mai napig nem sikerült újraházasodnom.
Nekem nem volt gyerekem. Ezt az összeget szeretném felajánlaniHalálom előtt valószínűleg meg vannak számlálva napjaim ennek a betegségnek a hiánya miatt, amelyre nincs gyógymódom, de egy franciaországi fájdalomcsillapító nem tenné.
A többi, hogy megtudja, részesülhet-e ebből az adományból, lépjen kapcsolatba velem ezen a washapp linken"Give them hell Ukraine!
-
-
-
koko52
nagyúr
válasz Alusky #105574 üzenetére
Volt, hogy 3 napig be se léptem és senki se keresett
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koby11h
őstag
válasz aprokaroka87 #105583 üzenetére
Szintet lépett
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
TeeBee73
veterán
válasz Trailblazer #105558 üzenetére
Itt (Kecsón) is, de tősgyökeres szentesi.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Alusky
aktív tag
Én két évre tűntem el és le se szartatok. Mondjuk aligha ért volna el bárki más módon, mert sose adtam meg olyan opciót.
Nem csodálom, hogy belefáradt, könnyű belefáradni a lapcsalád hülyeségeibe.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
koko52
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #105571 üzenetére
Na azt nem is néztem . Robot vagyok és megfogott a szöveg beütése
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Gyuri27
félisten
válasz TESCO-Zsömle #105571 üzenetére
Nem, de átirányit 06-90-re.
Astroboy: bizony ki. De ez csak az értetlenséged miatt van. Nyugodjál meg 5000ft + áfa és már nyugodt is leszel.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz Astroboy #105557 üzenetére
. Múltkor kerestem én is a számát, mert bizniszeltem vele pár éve, de nem találtam meg. Hál' isten nincs gond.
-
Astroboy
őstag
válasz Gyuri27 #105566 üzenetére
Mivel félisten vagy nem egész, így csak 1750 + áfa.
Indonéz Rúpiában nem olyan vészes az, összekalapozzuk.TaaT: dettó, jó pár topikkal én is hasonlóan bántam, de azért valljuk be a full disconnect eléggé ritka. A kiégés miatti szünetet megértem és teljesen át tudom érezni, pl. engem is totál kikészít a copfos.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Astroboy #105563 üzenetére
Mint írtam a te jogosultságoddal még a nevét se írhatod le.
3500 + áfa lesz.BiP: lehet.
TaaT: sima liba. Változik a topiklakók összetétele és már nem érzi jól magát az ember. Akkor simán keres olyan brancsot ahol jó. Amúgy is változunk, az érdeklődésünk, a preferenciánk és még sok minden más.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Astroboy
őstag
Nem tudom, pár éve a népligeti aluljáróban bizniszeltem vele, akkor vele volt a kitikuta' és itt lakott fent a "nagyfaluba" - hogy az Ő szavaival éljek.
Azóta persze sok víz lefojt a Dunán, lehet miután szétment a csajjal visszaköltözött Kecsóra.
Mindenesetre örülök, hogy nincs baj. (addig van nyugtunk, míg vissza nem tér ) -
koby11h
őstag
Vagy 2 éve Kecskemét, előtte BP, talán...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Astroboy
őstag
Felhívtam. (bakker ha nem mondod eszembe se jut, hogy megvan a száma )
Minden oké, semmi gond jól van. Leköltözött Kecskemétre, azért nem látogatja a lapcsaládot mert idézem: "besokallt a hardver témáktól", de ha kipihente magát megígérte visszatér.
Gyurival beszélt, csak a copfos gondolom 0-24-ben hajigálja a lidérceket a napba, és ezért nem volt érkezése, hogy közölje velünk mizu... -
Trailblazer
veterán
Ja, furcsálltam én is, hogy nem aktív. De hogy majd' fél éve be se lépett?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz aprokaroka87 #105553 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást. Lehet csak a lapcsaládot mellőzi. Bár erről az tudna nyilatkozni, aki ismeri mondjuk FB-on is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
opr
nagyúr
válasz aprokaroka87 #105551 üzenetére
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
aprokaroka87
nagyúr
Kiről van szó?
-
Astroboy
őstag
Aztaq, ez azért már durva, akárki akármit mond...
-
Astroboy
őstag
Hy all, visszatértem! (tudom tudom, úgy kellek nektek, mint sz@r a zsebbe )
Naccájú'ról semmi hír? -
-
koby11h
őstag
Elhozza és szólok, ha jöhet érte. Megvárni úgy tudja, hogy hoz rostos narancslevet és After Eight-et és közben elbeszélgetünk. Ilyen ember is csak 2-3 van, a többieknek még ez sincs felajánlva.
Ha ez nem ok, akkor vihető a cuccos szervizbe. Nekem nem gond."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz TESCO-Zsömle #105542 üzenetére
Közlöd, hogy hozzon azt is. (Otthon vagy nincs, vagy nem ingyen van neked se.)
Na meg otthon neked kevesebb a kieső időd, mert mondjuk amíg fut a mentés, csinálsz mást.
De ja, ha közeli rokon, akkor szívásMutogatni való hater díszpinty
-
válasz TESCO-Zsömle #105539 üzenetére
BTW miért mentek át? Amatőr. Hozza el. 80% lekopott.
Meg otthon van mindenféle szükséges cucc, és nem kell vinni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én a rokonokat is rövid távon lekoptattam, pedig csonka a család, nem volt sok, de a problémák 90% nem technikai jellegű volt, hanem "csináljam meg én helyettük" jellegű. Lemezmásolás, lemezírás, stb, ami pár kattintás, le is volt írva, ki lett nyomtatva, de inkább menjek át és én baxak el 3-4 órát a szarjaikkal ahelyett, hogy nekik kelljen. -> Sajnálom, nem értek én már hozzá, csak játszani szoktam, amúgy sem ez a szakmám, nem érek rá átmenni, sokat kell tanulnom, fárasztó volt a mai nap, örülök, hogy a fejemből kilátok (ez amúgy az öregségge legyre őszintébbé válik majd), stb...
Még többet segített, mikor szépen lassan átállt suli/meló miatt minden rokon laptopra, mert olyat még tényleg csak boltban láttam, eszem ágába nincs nekiállni szétszedni.
A viszonzásba se volt köszönet. Lekéstem a buszt, SOS-be bew kellett volna vinni kocsival, "Persze, mários megyek", aztán a fél órával későbbi járat előbb ért oda, pedig nem volt dolga, otthonücsörgős volt, lakott vagy 5 percre kocsival...
Sztori: Legutóbb öregnek akadt egy olyan problémája, hogy nem tudtam megoldani, mondtam: Vigye el szervízbe. Nem vitte... Kb 3-4 évig használta a gépet úgy, hogy a videókártyához (RX5500 XT) nem lehetett driver-t feltelepíteni, mert akkor megdeglett a Windows. No, 4 év használat után már a Windows beépített driverével is letérdelt a rendszer, újratelepítés sem segített. Elvitte a szervízbe, ahol közölték vele, hogy a PCIe csatiról gyárilag hiányzik 3-4 kivezetés, így gyakorlatilag javíthatatlan. Ha ezt 4 ével ezelőtt mondjha ki valaki, akkor garanciába cserélik szó nélkül.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz koby11h #105536 üzenetére
Ok, de ingyen volt A telefonhoz is van, akinek kevés az xp-je
"mit kezd vele, ha a Realtek elb@ssza a drivert és 4 napig nincs hang a jack kimeneten... "
+szokásos Windows, nincs esélyed megtudni, mi baja
Cégnél is rendszeresek ezek, hogy elkezdenek jönni ticketek, hogy ez-az nem működik update után, 2-3 után már rinyálok az image-s csapatnál, hogy tuti megint kijött egy rossz verzió az update szerverekre...
Ma egy olyan projekt első lépése volt, hogy másik domainbe kell tenni gépeket. Belső fejlesztéssel csináltak rá scriptet. Jött a két sok MS vizsgás archi, hogy akkor az első éles gép.
8kor OK, kezdjük. Ja, még kell bee ez-az... nem is működött... Utána rendbe kellett raknom a gépet (mert amúgy éles gép, mértek volna vele). Ez volt dél.
...PM bután nézett, hogy amúgy a többi országba ez úgy lett eladva, hogy nem lesz nehéz használniMutogatni való hater díszpinty
-
Pikari
addikt
válasz kenwood #105533 üzenetére
Persze, a barter az más. Aki megcsinál hasonló kaliberű munkákat, annak én is megcsinálok mindent.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
koby11h
őstag
Hát de azt le kellett tölteni és onnan felrakni net-re és ahhoz már kell a "skill"...
Meg túl nagy a kép, meg fejjel áll... mondjuk ez telefonnál is meg van, azért hirdetek apósom helyett[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Én pl. 99%-ban csak szoftverekkel foglalkozom, esetleg adatmentéssel.
Ha bővíteni akarja vagy tuti hibás, akkor vigye szervizbe, ott javítanak. Ha újat akar, akkor nézze ki, mondja el mit akar és megmondom mire elég. Kivéve ha játék, mert 10+ éve nem játszom = ahhoz nem értek! De, csak nincs kedvem...
Ha csak Windows/Linux desktop telepítés vagy más program, amit megvett, suliból kapott esetleg ingyenes akkor hozza el a gépet és megcsinálom. Ezek max. 1 óra filmnézés közben. De kizárólag ismerősöknek. Barter vagy 5k áron.
Ha adatot is kell menteni az is ok, de hozzon valamit, ami jó és van rajta hely.
Ha közben hardver hiba derül ki, akkor meg simán visszaadom és megmondom, hogy mi a baja kb. és hová vigye és kb. mennyi pénz lesz a javítás, ha nincs más. Csak hogy ne verjék át nagyon.
Én eddig vagyok hajlandó elmenni. Használt alkatrészből meg főleg nem rakok össze gépet. Még magamnak sem! Inkább megveszem magunktól újan, garanciával és kész.Gyuri27: Ja egy Roxfortos Reparo varázslat megnézném mit kezd vele, ha a Realtek elb@ssza a drivert és 4 napig nincs hang a jack kimeneten...
[ Szerkesztve ]
-
válasz koby11h #105524 üzenetére
A digitális fényképezőgép meg nem is létezett
@Kenwood : Ezeket ide
Most volt hogy kerestek itt a fórumon hangfaljavításra valakit. Mondom ha nem sürgős, jöhet.
Na jó, de mikorra lesz kész?
Mondom nemtom, nem szerviz vagyok.
Ja de de de
Ok, akkor mehet szervizbe
...szerintem azóta is keres.Mutogatni való hater díszpinty
-
kenwood
veterán
Igen, en is arra gondoltam, hogy max. annak eri meg megcsinalni, akitol amugyse kernel penzt. Nyilvan egy olyan embernek, akire szamithatok mondjuk egy koltozesnel, nem fogok nemet mondani. Viszont ez ugye nem a muter szomszedja kategoria.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Gyuri27
félisten
válasz TESCO-Zsömle #105526 üzenetére
X: Értesz hozzá.
Én: mi a baj?
X: a faszbuk xyz ... stb
Én: hát sok mindenhez értek, sok mindent tanítottak, de speciel a face gyökérségei és annak megoldásai nem voltak a tanterv részei.Az egyik gond a flash alapú ilyen olyan játékok. Ezt meg ugye nem kell magyarázni. És akkor rájövök a Roxfortra kellett volna járni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
cidalain
veterán
válasz Alusky #105525 üzenetére
Családtag nálam aki szóba jöhet ilyentéren: szüleim, anyósom, tesómék, asszony tesójáék. Ennyi.
Cserébe az "öregek" szó nélkül adnak lekvárt, savanyúságot, sütit, ilyesmit. Tesóm szereli a kocsimat anyagáron, ő ahhoz ért. Sógoromnak nagy furgonja van, ha hurcolni kell valamit, szó nélkül jön, hazahozza a bútort, akármit.
És ez így nekem rendben van. Mondjuk nem nyaggatnak napi szinten, és mivel kikérték a véleményem, ezért üzleti kategóriás cuccaik vannak, amikkel nem is kell heti szinten foglalkozni.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fatpingvin
addikt
válasz TESCO-Zsömle #105526 üzenetére
ez még rosszabb, hogy a "hobbid"... k*********nyád azt. főleg ha valami olyasmivel basztatnak amiről tényleg a leghalványabb fingom nincs nekem se, pl windows.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
BiP
nagyúr
válasz kenwood #105527 üzenetére
Hogy nezne vajon Anyu 130 ezres nyugdijbol elo szomszedja,
KROK megcsinálta volna hitelbe. Vagy egy tálca sütiért meg egy üveg házipálinkáért a jövőbeni megbízások reményébenAmúgy van az a helyzet, amikor az ember megcsinálja szívességből (pl.család) vagy szociális alapon (pl.említett nyugsíjas néni, aki soha nem tudná kifizetni a szakember díját), vagy a szomszédnak a jószomszédi viszony keretein belül.
Pl.a jobboldali szomszéd az összes leharcolt laptopjával hozzam jön, meg pár éve a fiának raktam össze gépet tök ingyen. (Legalábbis ez volt a cél, aztán mire átmentrm hozzájuk, a gyerek márvkinézett magának mindent. Szerencsére jól válogatott).
De amikor lerobbant a kocsink, szó nélkül jött, és hazavontatott minket. Autómentő nem lett volna olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Alusky #105525 üzenetére
Kerdes, hogy mi a rendes ar?
Ha mondjuk elmegyek,veszek egy ssdt. szetszedem a gepet,kitakaritom, kicserelem az ssdt, os-t telepitek, elotte-utana valaszolok a hulye kerdesekre, akkro elment 3-4 oram.
Ez normal aron is tobbe kerul,mint sok notebook erteke,amit igy visszahoztam az eletbe. Ennek a duplajaert, mar kimondottan jo uzleti notikat lehet venni.
Hogy nezne vajon Anyu 130 ezres nyugdijbol elo szomszedja,ha bemondanam, hogy 25-30 ezer volt a melo,es meg igy is nagyon olcson dolgoztam
Mondjuk mar szoltam neki, hogy meg rokonoknak se reklamozzon, nemhogy az ismeroseinek.Vigye be valahova. Ott polcon van az ssd, a szerszamok elokeszitve. A legtobb csavarrol ranezesre mondja,milyen fej kell hozza. Nem kell Youtube videot nezni, hogy melyik tappancs alatt van csavar stb ... Amit en megcsinalok 3-4 ora alatt, az neki 30-60 perc max.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Alusky
aktív tag
válasz cidalain #105513 üzenetére
Én már családtagoknak se vagy 10 éve, senkinek. Nagyon hamar belefáradtam mikor az XP-s időkben állandóan azt kellett újratelepíteni persze mindent ugyanúgy visszaállítani, mert ha két ikont felcseréltél már kiakadt rajta, meg lementeni az ezer helyre letöltögetett mappákból a cuccot, hogy ne vesszenek el a fotói stb. Hát én azt baromi gyorsan abbahagytam, mert idegekkel nem lehetett bírni, akkor se vállalnám ha kifizetnék érte a rendes ár dupláját.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
koby11h
őstag
-
-
-
kenwood
veterán
válasz berek21 #105489 üzenetére
Ebbol az elso 1-2 meg vicces is volt 10-15 eve. Azota a 90 szazaleka szandekos trollkodas, szanalmas, a tobbi meg csak szimplan a votma kategoria.
-
fatpingvin
addikt
ennyi.
a hozzáértést meg kell fizetni és ami még fontosabb, meg kell fizettetni.
normális ember nem kezd el ilyesnmin alkudozni meg jönni az ilyen szövegekkel hogy "de hát ez neked csak öt perc" hanem fizet mint a katonatiszt.az autószerelővel vajon leállsz alkudozni ilyeneken, vagy a vilanyszerelővel? na ugye. (ha igen akkor nézz mélyen magadba...)
arról meg nem beszélve hogy TÖKMINDEGY mi a meló, a ráfordított időt akkor is ki kell fizetni ha a nagyrésze várakozással telik.
akinek meg büdös fizetni annak nyilván nincs akkora szüksége a dologra hogy hozzáértővel csináltassa, nekik valók a vérpistikék az utca végéből.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
Csupingo
veterán
A legrosszabb a dologban, hogy utána egy életre nem hagynak békén. Ezért tartózkodom én is az ilyen munkák elvállalásától már egy ideje, ha nem valami jó ismerősömről, rokonról, barátról van szó.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
cidalain
veterán
válasz Sanobel #105506 üzenetére
Rohadtul igaza van pedig.
Én már csak a közvetlen családtagoknak csinálok ilyesmit, mert egyszerűen nem éri meg. Amennyiért megérné, azt nem fizeti ki senki. Amit meg kifezetnének, az meg nekem nem éri meg. Azalatt az idő alatt inkább elmegyek a gyerekekkel sétálni.
Esetleg munkatársaknak apróságokat (max 1 órás meló), szigorúan munkaidőben...Egy normális szervizóradíj bőven 10k felett van már. Egy gépet összevadászni, megrendelgetni, összerakni, telepíteni, bekonfigolni legalább 5 óra meló. Pláne ha használt alkatrészekből kell ezt megtenni, akkor még egyeztetni legalább 5 eladóval (valakivel csak telefonon , ami plusz költség)...
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
opr
nagyúr
válasz fatpingvin #105510 üzenetére
Szerintem csak maganyos szegeny, isten tudja miert, de senki nem akar vele beszelgetni, aztan... Latjuk, mi lett a dolog eredmenye.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
fatpingvin
addikt
-
BiP
nagyúr
Nenenenene, ne kezdjük újra. Én azt hittem, múlt héten bezárt az ovi, erre valaki visszanyitja. Ugorjunk, légyszi.
-
Pikari
addikt
válasz KROK640 #105494 üzenetére
Jól érted, csak azt nem faktoráltad bele, hogy mondjuk napokig válogatod és rendelgeted / puzlézgatod össze az alkatrészeket csak neki. Minden nap harcolsz órákon át az eladókkal, várod a futárokat. Na meg persze azt sem kalkuláltad bele, hogy fél életedet azzal töltöd, hogy a számítástechnikában elmerülve mindenről tudsz mindent, és azt is tudod, hogy mit kell neki megvenni. Na ezt nem lehet úgy csinálni, hogy néha heti 5-10-20 ezer forintot keresel valakin, mert akkor max az aluljáró vár Egy köteg huszezres haszon gyanánt az abszolút minimum azért, ha valakinek gépet építesz. Aki ezt nem érti meg, annak nem kell gépet építeni, ez ilyen egyszerű.
Érdekes módon azon nem háborodik fel senki, ha a villanyszerelő elkér 200ezret azért, hogy felszerel pár konnektort meg villanykapcsolót, pedig az alapanyag, amit felhasznált, csak pár tízezer forint volt.
Csak ha számítástechnikáról van szó, akkor mindenki nekiáll sugárban hányni meg ökülődni, mert mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá. Na az ilyeneknek nem kell gépet építeni.
Te nyilván nem fogsz tőlem ilyet venni, mert te értesz hozzá, és azt raksz össze magadnak, amit akarsz. Aki meg nem ért hozzá, az meg vagy lesz annyira hülye, hogy 50 ezerért vesz egy core2duot, mint a példában szereplő ismerősöd, aztán utána rágja a meszet az idegtől, vagy pedig szól nekem, elmondja, hogy mit akar futtatni, mennyit szán rá, és kap egy olyan gépet, ami erre képes, benne van a megadott számú mag, ram, nem túl régi, megy jobb esetben 10 évig annélkül, hogy ki kéne porolnia, én meg egy köteg húszezressel gazdagabb leszek. Nem, nem vagyok kereskedő, nem ebből élek. És nem lehúzom a barátokat, hanem CSAK barátoknak csinálom ezt meg. Mások menjenek ahova akarnak - mindenki a fillérjeit, ahol akarja.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
senior tag
válasz Alusky #105500 üzenetére
Ooops.
Azóta lezavartam 3800Km-t és most jutottam géphez. (Pörszonál kompjúter. Telefonról nem fórumozok, nem vagyok mazochista. )[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest