Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
Itt látszik a jóféle platform játékok,lassan teljes hiánya.
-
hunluki
senior tag
PS4-re tegnap vettem meg. Anno PS1-en halálra toltam, mindenképpen szeretném újraélni Amúgy érződik mennyire eltunyultunk mi gémerek, első pályán akkora faileket csináltam hogy öröm volt nézni
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ajànlom is, de akkor màr a Spyro bundle-lel.
Ha a CTR-ből nem megy el 15 milla akkor morcos leszek.
Mondanàm hogy a PC-port biztos megdobnà, de ők még az N.Sane-t sem voltak hajlandóak megvenni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GreatL
őstag
Miért kell ws hack? Nekem alapból 16:9. Egyébként egy darabbal én is benne vagyok a 10 millióban
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
hombre[EU]
veterán
Gondolom a Switch verzió rendesen megdobta az eladásokat.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Scholes9
nagyúr
Ami jó azért fizetnek az emberek, helyes Bízom benne, hogy a CTR felújított változata is hasonlóan sikeres lesz. Mi öcsémmel közösen biztos beszállunk egy PS store példánnyal
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
GodGamer5
addikt
Jó game lett, főleg pc-n 60fps-el widescreen hack-el.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Draken
őstag
Sajnos ez kimaradt nekem, pedig jó kis akció keretén belül szívesen megvenném xo-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VoIP telefonálás
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest