Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Meteorhead #8 üzenetére
lesz olyan?! ....
sztem a rt látványra való, nem másra...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Meteorhead
aktív tag
Várom azt a tech demot, ahol AI-ra használják az RT-t és útvonal keresésre, vagy láthatóságra használják fel, nem effektekre.
-
- = Zk = -
félisten
nekem a BF5 féle RT tetszett, sőt...a Metro féle azzal a "rettenet" DLSS-sel már nem....most nemrég kijött az új Tomb Raiderhez is az RT pecs... jól néz ki, de...hova már?! 3 hónapja kb, hogy abbahagytam a játékot... kijátszottam, uninstall.. minek tegyem vissza?! RT miatt?! ugyan...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Shing
őstag
Alapból nem kell csodát várni és nem lesz csalódás az RT. Persze az nvidia hülyesége, hogy túlhájpolta, kicsit vissza is ütött nekik az egész. Azért a Metroban már bizonyított és itt is meg lesz az előnye.
-
hombre[EU]
veterán
Menō dolog az RT,de még mindig úgy gondolom,hogy nem ettōl lesz jobb egy játék és jelenleg nem a grafika a videójátékok leggyengébb pontja. Picit szebb lesz, kb ennyi. Szerintem nem ettōl lesz nextgen egyik game sem
Life, Uh, Finds A Way
-
kwzatz
őstag
Szerintem amikor majd elég erős lesz a hardver, akkor lesz ez érdekes. Ha Quake 2-vel párosítva ilyen az eredmény (gyanítom, hogy itt teljeskörű a dolog, nem csak egy-egy elemre - csak tükröződések BF V-nél pl. - vonatkozik, mint az új játékoknál), akkor néhány év múlva biztos lesz előrelépés:
Quake 2 RTX"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Tyrel
őstag
Jah, nekem is az jött csak le belőle, hogy amelyik studió RT nélkül nem tud szép grafikát csinálni, azon az RT ugyan nem fog segíteni...
BFV-ben is sok esetben fura eredményeket, artifactockat produkál, nekem a Metro-ban sem tetszik egy csomó jelenetben (pl. Gamer's Nexus összehasonlításában) amiket RT-vel "rajzol"... szerintem szimplán nem elég gyors hozzá a hardver, hogy kellő mennyiségű és hosszúságú sugarat végig tudjon követni, ezért erősen limitálják... Ebben a formában meg nagyon "meh..." az egész, legalább is én 1000% nem fizetném ki érte az RTX tax-ot.
Majd egyszer biztos jó lesz ez az RT téma, ill. biztos nagyon fontos szerepe lesz, de a jelenlegi RTX generáción és a fejlesztők jelenlegi RT képességeivel ez még igen messze van a jótól.
Pl. hogy felveszi a lámpát a végén és annak szép fény/árnyék hatásai vannak ahogy mozog, ugyan már... ilyet minden komolyabb grafikus motor tud már legalább 10 éve, RT nélkül. Vagy ha csak arra gondolok milyen volt Horizon: Zero Dawn-ban átszaladni egy erdőn szembe a naplementével, hát a vér megállt az ereimben annyira lenyűgöztek a fényhatások, RT-nek meg nem volt ott se se híre se hamva.
Ügyes / profi fejlesztők és designerek ezt amit az RT jelenleg tud bármikor röhögve lepipálják...
Majd a 2-3 év múlva térjünk vissza erre, jelenleg nudli...[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
.LnB
titán
Én nem tudom mit várnak ettől az RT-től. Mert jelen formájában ez videó arra volt jó számomra, hogy megmutatta, hogy nem nagy cucc ez az effekt.
Viszont a játék az tetszetős.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest